Rejser til New Zealand

Glæd dig til naturoplevelser i særklasse, når du rejser til New Zealand

Tag på en kør-selv ferie i bil eller autocamper, når du rejser til New Zealand og glæd dig til både frihed på fire hjul og masser af naturoplevelser i overskuelig køreafstand.

En rundrejse i New Zealand varer typisk to til fire uger, og byder på alt fra storbyer til storslået natur i mange afskygninger. Nogle af New Zealands højdepunkter er bl.a.:

  • Imponerende vandreruter i nogle af verdens smukkeste nationalparker
  • Varme termiske kilder (som du kan bade i!)
  • Spruttende gejsere
  • Sejlture gennem mægtige fjorde
  • Enorme gletsjere
  • Maori kultur og gastronomi
  • Fantastiske vinområder
  • Hyggelige byer

Det er ikke til at forstå, at New Zealand ligger på den anden side af jorden. På den ene side virker New Zealand meget europæisk og vestlig, men på den anden side er New Zealands kultur og historie markant anderledes, og den store variation i både natur og dyreliv (samlet på ét sted!) gør den lange rejse det hele værd.

Bestil et tilbud på din rejse til New Zealand i dag

Det kan du (blandt andet) opleve, når du rejser til New Zealand

New Zealands sydø

På Sydøens vestkyst finder du Westland National Park, hvor du kan komme helt tæt på de to gletsjere Franz Josef Glacier og Fox Glacier.

En isklatring på Fox Glacier giver dig en oplevelse af at være i en helt anden verden. Du træder ind i en verden af tårne af is, knækkede istapper, tunneller, og hvad der ligner frosne bølger. Selv om isen kan synes tynd nogle steder, så er den op mod 150 meter tyk.

Ingen andre steder på disse breddegrader kommer gletsjere så tæt på havet som her. Franz Josef Glacier er en af verdens mest dynamiske gletsjere, og på få dage kan gletsjeren flytte sig op mod 5 meter. Det er over 10 gange hurtigere end gletsjere i De Schweiziske Alper.

Queenstown

Et yndet turistmål på en rundrejse i New Zealand er Queenstown. Byen ligger ved Lake Wakatipu, og er omgivet af både bjerge og intet mindre end 3 floder.

Queenstown er kendt som New Zealands “adventure hovedstad”, og byens belliggenhed betyder, at du kan kaste dig ud i alt fra bungy jump, hanggliding, water rafting og klippeklatring til heli-biking og vandreture i de omkringliggende bjerge.

Derudover er Queenstown også en utrolig hyggelig by at gå rundt i, og er her masser af gode barer og restauranter. Lej eventuelt en cykel og udforsk byens mange gader, eller kør lidt udenfor byen og oplev det smukke landskab på egen hånd.

Tag på hvalsafari og svøm med delfiner i Kaikoura

Et must på New Zealands sydø er at komme helt tæt på de store hvaler og svømme med delfiner i Kaikoura.

Kaskelothvalerne kommer til Kaikoura hvert år for at spise de millioner af krebs og plankton, som havstrømmene fører til bugten. Hvis ikke du lider af søsyge, er en hvalsafari en unik mulighed for at opleve disse store væsner i bugtens bølger.

Besøg også rejsebloggen og læs Top 5 oplevelser på New Zealands sydø og Top 5 oplevelser på New Zealands nordø

Oplevelser på New Zealands nordø

På nordøen finder du Cape Reinga, det nordligste punkt på New Zealand, hvor Stillehavet og det Tasmanske hav mødes. Herfra kan du blandt andet besøge ninety-mile-beach, hvor du kan surfe på sandklitterne.

New Zealands nordø er også kendt for den populære vandretur Tongariro Crossing. Vandreturen er ca. 20 kilometer lang, og tager op til 8 timer at gennemfører, afhængigt af både vejr og dit konditionsniveau. Glæd dig til rå vulkanske landskaber og smukke smagrad grønne bjergsøer.

Rotorua: (S)pruttende mudder og Maori traditioner

Maorierne er den oprindelige befolkning på New Zealand. Maorierne er blandt andet kendt for deres flotte værker, som består af udskæringer i træ og ben samt jade-smykker.

Vil du gerne vide mere om Maoriernes kultur og traditioner på din rundrejse i New Zealand? Så kan vi anbefale en udflugt til en traditionel Maori landsby uden for Rotorua, hvor Maorierne underholder med historier, sang og ceremonier. Udflugten afrundes med et autentisk hangi-måltid.

Rotorua er desuden kendt for sine vulkanske og termiske områder med gejsere, dampbade og boblende mudderpøle.

Se mere om vores kør-selv ferier i New Zealand her.

Få hjælp til at sammensætte din rejse til New Zealand i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din rundrejse i New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.