Skirejser til USA, Canada og Japan

Tag på en skiferie de færreste har prøvet, endnu…

Skiferier til USA, Canada og Japan er li med aktiv ferie, masser af frisk bjergluft, puddersne og kvalitetstid med dine rejsefæller. Derudover kan du glæde dig til både varieret skiløb (for alle aldre og ambitions-niveauer) med sublim sne og hyggelige skibyer.

På alle tre destinationer er det muligt at besøge flere skiområder, så du får mest muligt ud af din oversøiske skirejse.

Se også, hvordan du kan rejse jorden rundt på ski her

Skiferier til Canada

Der findes forskellige skiområder i Canada, og nogle af de bedste skiområder finder du i det vestlige Canada. Her står du på ski ned ad både Coast og Rocky Mountains, og kan nyde udsigten over de imponerende bjergkæder, imens du suser ned ad bjerget med solen i ryggen og den friske bjergluft i ansigtet.

Det største område i Canada er Whistler, som ligger 120 kilometer fra Vancouver i British Columbia. Der findes en lang række skisportsteder i Canada, som alle er meget populære på grund af den unikke puddersne. Læs mere om skiferier i Whistler her.

Du kan også kombinere flere skiområder i Canada på én rejse – det kalder vi en skisafari. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor en skisafari i Canada bliver dit livs skiferie.

Skiferier til USA

USA har også mange fantastiske skiområder – for både begyndere og øvede. Alt er bygget på ægte amerikansk manér med store hoteller, enorme skiområder og sublim service. Liftsystemerne fungerer upåklageligt (og der er masser af dem!), så du slipper for de lange køer på pisterne.

De mest seriøse skiområder finder du i det vestlige USA, hvor blandt andet Rocky Mountains ligger. Men også Sierra Nevada bjergene i Californien byder på udfordrende skiløb i området omkring Lake Tahoe.

Er du nysgerrig på Aspen? Så læs med, når Julie fortæller om hendes skirejse til Aspen, Champagne Powder og Aspens gode spisesteder.

En skirejse til USA også kan også nemt kombineres med en kør-selv ferie i det vestlige USA. Kør fx til Las Vegas, Grand Canyon, San Francisco og mange andre spændende destinationer.

Kontakt os og få et tilbud på din skirejse her

Skiferier til Japan

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan, og ikke alle er direkte relateret til skiløb. Japanerne er både venlige, imødekommende og gæstfrie, maden er fantastisk, de varme kilder (onsens) er en oplevelse og så er den japanske kultur bare fascinerende anderledes.

Japan er en topklasse ski-destination af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder af den kolde, tørre og bløde powder, som Japan er verdenskendt for. Årligt snefald på over 15 meter i dette område, er ikke usædvanligt, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

På en skirejse til Japan er der desuden gode muligheder for at kombinere skiløbet med et par dage i en- eller flere af Japans pulserende storbyer.

Få hjælp til at planlægge din skirejse i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan skirejse til USA, Canada eller Japan kan se ud.

Bestil et tilbud på din skirejse her

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en rejseforespørgsel

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring