Få et tilbud på din rejse

Skirejser

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Skirejser

Skirejser til Canada, USA eller Japan

På en skirejse får du en aktiv ferie med frisk bjergluft, skiløb og samvær med dine rejsefæller. Hos DANexplore kan vi arrangere din skirejse til USA, Canada eller Japan. Alle tre steder får du varieret skiløb med sublim sne og hyggelige skibyer.

Skirejser til Canada

Der findes forskellige skiområder i Canada. De bedste skiområder finder du uden tvivl i vest. I det vestlige Canada har du mulighed for at stå på ski ned ad Rocky Mountains. Rocky Mountains går op igennem det vestlige Nordamerika. Nyd den betagende udsigt fra den imponerende bjergkæde. Sus ned ad bjerget med solen i ryggen og den friske vind i ansigtet.

Det største område i Canada er Whistler, som ligger 120 kilometer fra Vancouver i British Columbia. Der findes en lang række skisportsteder i Canada, som alle er meget populære på grund af det unikke puddersne. Læs mere om hvad du får på en skiferie i Whistler.

I Canada har du desuden mulighed for at kombinere flere destinationer på en skisafari. Er du i tvivl om en skisafari i Canada er noget for dig? Så læs med her, hvor vi gør dig klogere på, hvorfor en skisafari i Canada bliver dit livs skiferie.

Skirejser til USA

USA er også et rigtig godt valg til din skiferie. Det kan godt være, det er lidt dyrere at rejse til USA end til skisportsstederne i Europa, men når det kommer til hotel, mad og liftkort er priserne lavere i USA. Du er sikret sne mange steder på de populære skidestinationer i USA. Alt er bygget på ægte amerikansk manér, så alt er stort, og du slipper for at stå i lange køer på pisterne.

Der findes flere forskellige skiområder i USA. De mest seriøse skiområder finder du først og fremmest i det vestlige USA, hvor Rocky Mountains også går igennem. Men også Sierra Nevadabjergene i Californien byder på udfordrende skiløb i området omkring Lake Tahoe.

Tag med vores rejsekonsulent Julie til Aspen. Hun fortæller blandt andet mere om Champagne Powder og spisesteder i Aspen.

Når du er i USA, kan du kombinere det med en kør-selv tur rundt i det vestlige USA. Her kan du køre forbi Las Vegas, Grand Canyon, San Francisco og mange andre spændende destinationer. USA er herligt, og der er uendelig mange feriemuligheder.

Skirejser til Japan

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan, og ikke alle er direkte relateret til skiløb. Japanerne er både venlige, imødekommende og gæstfrie, maden og gastronomien er fantastisk, områderne tilbyder mange faciliteter og god indkvartering, og så er den japanske kultur bare fascinerende anderledes.

Dog er det også en kendsgerning at Japan er en topklasse skidestination, af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder af den kolde, tørre og bløde powder, som Japan er verdenskendt for. Årligt snefald på over 15 meter i dette område, er ikke usædvanligt, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

På en skirejse til Japan er der desuden gode muligheder for at kombinere skiløbet med et par dage i en- eller flere af Japans pulserende storbyer.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan drømme-skirejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.