Udflugter i Canada

Oplev Canadas natur, når den er bedst på alt fra bjørne- og hvalsafari til sejl- og helikopterture ved Niagara Falls

Tag på udflugter i Canada fyldt med både fart og spænding til lands, til vands og i luften. Glæd dig fx til suget i maven, når den første bjørn viser sig på din bjørnesafari eller når den kæmpestore pukkelhval kaster sig legende rundt på havets overflade.

Du kan altså krydre din kør-selv ferie med alt fra bjørne- og hvalsafarier til white water rafting eller en helikoptertur over det legendariske Niagara Falls. Særlig anbefalelsesværdig er ‘The Mail Run’, en anderledes og naturskøn flyvetur med vandflyver fra Vancouver til hyggelige Salt Spring Island.

Når du rejser i højsæson, er det en god idé at booke dine udflugter hjemmefra. Hvis du ved, at du er i en bestemt by eller en nationalpark i et par dage, så book din udflugt hjemmefra og garantér din plads.

Kombiner udflugter med din kør-selv ferie

Der findes et stort udvalg af udflugter i både det østlige og vestlige Canada. Derfor er de udflugter, som du finder her på siden, blot et lille udvalg. Har du en specifik udflugt, som du har fået anbefalet og gerne vil opleve og booke hjemmefra, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har også god erfaring med at booke udflugterne som en overraskelse til dine medrejsende. Det er også muligt at give en udflugt som fødselsdags-, bryllups- eller konfirmationsgave inden afrejse.

Bestil og vælg de helt rigtige udflugter i Canada i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.