Kør-selv ferier til USA, Canada, Australien og New Zealand

Kør ud i det blå og bestem selv hvor, hvornår og hvad du vil opleve på din bilferie

Drømmer du om frihed til selv at bestemme i hvilket tempo du vil rejse, hvad du skal opleve og hvornår der er tid til både spise- og tissepauser? Så er kør-selv ferier lige noget for dig.

Når du rejser med bil, bestemmer du nemlig selv ruten, og der er god tid til at lade dig inspirere og være spontan undervejs. Du kan gøre alle de stop, du vil og få knipset billeder til feriealbummet, hvor og hvornår det passer dig.

2 forskellige måder at planlægge din kør-selv ferie

Foretrækker du en ferie, hvor både rute, overnatning og oplevelser er planlagt på forhånd? Så få en skræddersyet rute, hvor du er sikker på at opleve alt det, du drømmer om hjemmefra. En anden mulighed er kun at planlægge ruten og booke hotellerne hjemmefra. Med sådan en løsning bestemmer du selv, hvor du vil gøre stop og hvilke oplevelser, du får på din vej.

Se her, hvordan du kan sammensætte en kør-selv ferie til USA, Canada, Australien og New Zealand.

Som en ekstra service har vi en 24-timers vagttelefon, så du altid kan få hjælp, hvis der skulle opstå en uforudset situation. På den måde kan du glæde dig til en ferie i trygge hænder, hvor du kan slappe af og nyde omgivelserne uden bekymringer.

Bestil et tilbud på din kør-selv ferie her

Planlæg dine kør-selv ferier hjemmefra

Begiver du dig ud på verdens veje i bil, er det optimalt at booke hoteller i forvejen. Især i skolernes ferie og på helligdage er de populære områder, i fx nationalparker og storbyer, tit fuldt bookede. I disse perioder er det særlig vigtigt at bestille på forhånd, så du er sikret et godt sted at overnatte. Hjemmefra kan det måske virke som en overkommelig løsning at køre videre og prøve at finde et andet hotel, hvis det første er optaget. Men realiteterne er en anden, når først trætheden har meldt sin ankomst.

Få flere gode råd og forbered dig på din kør-selv ferie i bil her: USA, Canada, Australien og New Zealand.

Når du besøger et nyt land, er det ikke til at vide, om du kommer tilbage igen. Derfor er det vigtigt at få krydset alt af på din ’bucket list’. Med en skræddersyet kør-selv ferie bestemmer du selv, hvilken rute og hvor mange nætter du vil have hvor og hvornår. Det er faktisk kun fantastisen (og pengepungen), der sætter grænserne.

Oplevelser for alle

Rejser du alene eller som par, har du muligvis andre krav til din ferie, end en børnefamilie har. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilken destination, der er den helt rigtige for dig og dine rejsefæller.

Få masser af inspiration til rejsen på vores rejseblog her.

Med alle de muligheder der findes, kan det dog være svært at vælge, hvor rejsen skal gå hen. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning og skræddersyede rejsetilbud, hvilket er din garanti for en rejse, der tilgodeser alle på rejsens behov.

Vi kan også hjælpe med til at åbne dine øjne for oplevelser, som du ikke selv havde tænkt over. Vi planlægger altid ud fra den enkeltes ønsker og behov, og alle de ruter du finder på her på hjemmesiden kan tilpasses, så de passer til lige netop dig.

Bestil et tilbud på din kør-selv ferie her

Vælg den kør-selv ferie der passer dig

Hos DANexplore skelner vi mellem en kør-selv rejse i bil og en kør-selv rejse i autocamper/motorhome. Vores kernekompetence er uden tvivl kør-selv rejser til USA, Canada, Australien og New Zealand.

Her finder du vores kør-selv rejser med bil i USA, Canada, Australien og New Zealand.

Er du i stedet på jagt efter en ferieform, hvor du har huset på ryggen, kan du læse mere om kør-selv ferie i autocamper her

Vores erfarne rejsekonsulenter har rejst i både bil og autocamper. De kender vores nøje udvalgte internationale og lokale samarbejdspartnere, og ved at de lever op til vores krav om kvalitet og produktsikkerhed på vores forskellige rejsemål.

Det betyder, at vi kender og kan stå 100% inde for vores produktsortiment. At vi har boet på hotellet, kørt i autocamperen og prøvet helikopterturen over Grand Canyon eller den hvalsafari, du gerne vil på

Hvorfor planlægge kør-selv ferier med et rejsebureau?

Rejser du med os, er du sikret tryghed på HELE rejsen. Vi er med dig hele vejen, og slipper dig ikke før du er kommet godt hjem. Du kan kontakte os 24 timer i døgnet på vores nødtelefon, hvis du har brug for hjælp på rejsen, og samtidig er du som rejsende med os dækket af rejsegarantifonden.

Når du sender en rejseforespørgsel, bliver du tilknyttet den rejsekonsulent, som er ekspert på netop din destination. Gennem hele forløbet vil vedkommende være din kontaktperson, og du har derfor kun kontakt med én person, der kender dig og dine ønsker.

Spring ud i det

Drømmer du om en kør-selv ferie, er det bare med at springe ud i det.

En ferie på landevejene er den ultimative ferie for dig, der er eventyrlysten og som ønsker nye ferieminder. Især på de oversøiske rejser giver en kør-selv ferie en hel unik mulighed for at opleve alle aspekter ved landet. Flyver du langt, kan du lige så godt sørge for at få det hele med.

Få hjælp til at planlægge kør-selv ferier til (næsten) hele verden

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din kør-selv ferie kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring