Få et tilbud på din rejse

Kør-selv ferie

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Kør-selv ferie

Kør-selv ferie – En rejse hvor du bestemmer ruten og tempoet

Drømmer du om at opleve den ultimative frihed på din ferie, og vil du gerne have, at tingene foregår i dit tempo? Så er det en kør-selv ferie, du skal vælge. Her bestemmer du selv ruten, og der er god tid til at lade sig inspirere undervejs. Du kan gøre alle de stop, du vil og få knipset billeder til feriealbummet.

Hos DANexplore tilbyder vi flere forskellige former for kør-selv ferier. Foretrækker du en ferie, hvor overnatning og udflugter/oplevelser er planlagt på forhånd? Så skræddersyr vi ruten, så du er sikker på at opleve alt det, du hjemmefra drømmer om. En anden mulighed er, at den generelle rute og hotellerne er arrangeret hjemmefra, men ellers er resten op til dig. Med sådan en løsning bestemmer du selv, om du vil gøre stop, dreje til venstre eller højre.

Uanset hvilken løsning du vælger, sammensætter vi kør-selv ferien efter dine ønsker. Som en ekstra service tilbyder vi også 24-timers vagttelefon, så du altid kan få hjælp, hvis der skulle opstå en uforudset situation. På den måde kan du glæde dig til en ferie, hvor trygheden er i top, og du kan slappe af og nyde omgivelserne.

Planlæg kør-selv ferien hjemmefra

Begiver du dig ud på verdens veje i bil, er det optimalt at booke hoteller i forvejen. Især i højsæsonen er de populære områder tit fuldt bookede. I disse peropder er det særligt vigtigt at være opmærksom på at bestille på forhånd, så du er sikret et godt sted at overnatte. Hjemmefra kan det måske virke som en overkommelig løsning at køre videre til et andet hotel, hvis det første er optaget. Men realiteterne er en anden, når først trætheden har meldt sin ankomst.

Hvis du besøger et nyt land, er det ikke til at vide, om du vil komme tilbage igen. Derfor er det vigtigt at få krydset alt af på din ’bucket list’. Med vores skræddersyede tilbud kan vi kombinere det, så du starter eller slutter på en ferieø, så kør-selv ferien kombineres med badeferie. Du kan også få flere nætter i storbyen og kombinere kør-selv ferien med en storbyferie. Det er faktisk kun fantastisen (og pengepungen), der sætter grænserne.

Oplevelser for alle

Rejser du alene eller som par uden børn, har du muligvis andre krav til din ferie, end en børnefamilie fx har. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvilken destination, der er den helt rigtige for dig og dine rejsefæller. Har du kun mulighed for at rejse i den danske sommerferie, er der fx dele af Australien, som er særligt gode at besøge.  Omvendt er Florida  fx en oplagt destination i vintertiden.

Det kan være svært på forhånd at vide, hvor rejsen skal gå hen. Derfor tilbyder vi også gratis rådgivning og skræddersyede rejsetilbud, hvilket er din garanti for den bedste vejledning. Det kan muligvis også være med til at åbne dine øjne for nogle oplevelser, som du ikke selv havde tænkt over. Vi planlægger altid ud fra den enkeltes ønsker og behov, og selv de ruter som findes på hjemmesiden,kan tilpasses, så de passer til netop dig.

Vælg den kør-selv form der passer dig

Hos DANexplore skelner vi mellem en kør-selv rejse i bil og i autocamper/motorhome. Klikker du dig videre fra denne side, finder du rejsedestinationer og ruter, der er knyttet til kør-selv ferier. Er du i stedet på jagt efter en ferieform, hvor du har huset på ryggen, kan du læse mere om ferie i autocamper her.

Vi skræddersyer kør-selv rejser til det meste af verden. Skulle du ønske en destination, som du ikke kan finde på vores side, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores erfarne rejsekonsulenter har rejst i det meste af verden. Vi har desuden kontakter til leverandører og samarbejdspartnere, og med deres sparring dækker vi det meste af verden.

Hvorfor vælge et rejseselskab

Rejser du med os, er du sikret tryghed på HELE rejsen. Vores døgntelefon gør, at vi finder – eller hjælper dig med at finde – en løsning på de udfordringer, der kan ske at opstå. Samtidig er du som rejsende med os dækket af rejsegarantifonden, så du er dækket ved fx konkurs.

Når du sender en rejseforespørgsel, bliver du tilknyttet den rejsekonsulent, som er ekspert på netop din destination. Gennem hele forløbet vil vedkommende være din kontaktperson, og du har derfor kun kontakt med en person, der kender dig og dine ønsker. Skulle der være ferie eller andet, sørger vores rejsekonsulent for at sætte en kollega grundigt ind i netop din rejse, så du slipper for at starte forfra.

Spring ud i det

Drømmer du om en kør-selv ferie, er det bare med at springe ud i det. En ferie på landevejene er den ultimative ferie for dig, der er eventyrlysten og som ønsker nye ferieminder. Især på de oversøiske rejser giver en kør-selv ferie en hel unik mulighed for at opleve alle aspekter ved landet. Flyver du langt, kan du lige så godt sørge for at få det hele med.

Klikker du dig videre fra denne side, kan du læse mere specifikt om de enkelte rejsemål..

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din kør-selv ferie kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.