Bali – den klassiske tur

Længde: 17 dage / 14 nætter  •  Priser fra kr. 14.045,-

Den klassiske tur hvor du får strand, rismarker, templer og kultur

Denne rundrejse omfatter det bedste af Bali. Du oplever alt lige fra de smukke strande ved Sanur og Lovina til Balis kulturelle hjerte i Ubud. Ubud lokker med markeder, templer og fantastiske risterasser og natur. Turen går også til det spektakulære højland, hvor du besøger små og traditionelle landsbyer.

Bestil et tilbud på din rejse til Bali her

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
17 dage / 14 nætter
Start:
Sanur
Højdepunkter:

Sanur – Ubud – Rafting på Ayung-floden – Candidasa – Lovina

Slut:
Sanur
Priser fra:
DKK 14.045,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark

Turen går nu mod Bali

Dag 2: Ankomst Bali

Velkommen til Bali!

Ved ankomsten til Bali afhentes du i lufthavnen af din lokale, engelsktalende guide, der kører dig til dit hotel i Sanur. Resten af dagen er til fri afbenyttelse og du kan for eksempel slappe af ved hotellets swimmingpool eller på stranden.
Overnatning: Peneeda View (Run of House)

Dag 3: Sanur

Afslapning og traditionel dans

Det meste af dagen har du tid til at nyde de tropiske omgivelser langs stranden. Men omkring klokken 17 hentes du af guiden, som kører dig til en nærliggende landsby. Her vil du overvære den flotte Kecak-dans, hvor en gruppe syngende dansere iført lændeklæde opfører scener fra Ramayana. Ramayana er en af de helt klassiske historier i den indonesiske mytologi, og den underholdende danseforestilling er en god introduktion til balinesisk kultur. Dansen varer et par timer, hvorefter du returnerer til hotellet. (M)

Overnatning: Peneeda View (Run of House)

Dag 4: Sanur

Ferie-fritid i Sanur

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd. (M)
Overnatning: Peneeda View (Run of House)

Dag 5: Sanur - Ubud

Afgang mod øens centrale højland

Du forlader hotellet omkring klokken 08.30 og kører nordpå mod øens centrale højland. Snart har du lagt strandene bag dig, og i stedet omgives du af et betagende landskab med brusende floder og lysegrønne rismarker. Her og der ligger små landsbyer med templer, hvor de lokale bønder giver offergaver til vandgudinden.

Landsbyer med hver deres specialitet inden for håndværk

Undervejs gøres ophold ved Batubulan, hvor dansere i farvestrålende dragter vil opføre traditionel Barong- og Kris-dans (donation cirka 15 kroner pr. person – ikke inkluderet). Herefter besøger du to mindre byer med hver deres specialitet. Mas er kendt for sine træskærere, hvis håndværk er af sjælden høj kvalitet. Landsbyen Celuk er derimod centrum for guld- og sølvarbejde. Efter at have prøvet kræfter med de lokales handelstalent går turen videre gennem Balis smukke natur til to af øens helt store seværdigheder.

Tempel og en flydende pavillon

Først besøges Moder Templet (Pura Basakih), der ligger forrygende flot med Agung-vulkanens dramatiske top som baggrund. Templet er øens største, og på de fleste dage er de hellige bygninger fyldt med et virvar af festklædte balinesere, der kommer med offergaver til øens guder. I Klungkung, som var Balis politiske centrum i flere århundreder, kan du opleve den smukt dekoreret flydende pavillon, der fungerede som domstol frem til midt i det 19. århundrede. Sidst på eftermiddagen ankommer du til dit hotel i Ubud.

Aftenen er fri til at udforske de mange glimrende restauranter, der serverer alt fra lokale specialiteter til internationale favoritter. (M)
Overnatning: Sahadewa (deluxe værelse m/ udsigt til haven)

Dag 6: Ubud

En dag i Balis kulturelle hjerte, Ubud

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd. Nyd Ubuds afslappede atmosfære og shop i de mange spændende butikker. Eller tag en tur ud af byen, hvor enestående natur og små landsbyer dominerer landskaberne. (M)

Overnatning: Sahadewa (deluxe værelse m/ udsigt til haven)

Dag 7: Ubud - Rafting på Ayung-floden

Spænd redningsvesten – Tid til rafting på Ayung River

Dagen i dag byder på en af de sjoveste naturoplevelser på Bali. Du skal nemlig ud og sejle på Ayung-floden, der bugter sig knap ti kilometer gennem de spektakulære, frodige landskaber uden for Ubud. Du bliver hentet på hotellet mellem klokken 8.30 og 9.00, og efter en halv times kørsel er du fremme ved Sobeks hovedkontor.

Rafting er for alle!

Her får du en grundig gennemgang af turens forløb, inden du vandrer ned til floden – en gåtur på cirka 15 minutter. Sejlturen tager omkring to timer og afsluttes med en dejlig frokost på flodbredden. Vi bliver ofte spurgt: “Er det ikke farligt?” eller “er det noget for en ældre kone som mig?” Svarene er entydigt “nej” og “ja”! Sikkerheden er i top. Du får redningsvest og hjelm på, og det meste af tiden glider du roligt ned ad Ayung-floden i gummibåden.

En naturoplevelse der træner lattermusklerne

Turen er en kæmpe naturoplevelse, lattermusklerne bliver rørt, og mon ikke det også giver et lille sug i maven under visse passager på floden. Børn skal være fyldt syv år for at kunne deltage.

(M,F)
Overnatning: Sahadewa (deluxe værelse m/ udsigt til haven)

Dag 8: Ubud

Udforsk rismarkerne, markederne eller Monkey Forest

Dagen er fri til egne oplevelser i Ubud. Tag f.eks. på en gåtur mellem rismarkerne i byens udkant, besøg et af de hyggelige markeder eller kig efter aber i Monkey Forest. Mulighederne er mange. (M)

Overnatning: Sahadewa (deluxe værelse m/ udsigt til haven)

Dag 9: Ubud - Candidasa

Sightseeing på vej til Candidasa

Efter morgenmaden sættes kursen mod Candidasa på østkysten. Undervejs gøres stop ved det unikke huletempel, Goa Gajah, ved Bedulu. Herefter besøges byen Gianyan, der er kendt for sine smukke håndvævede stoffer. Du fortsætter op langs kysten og stopper ved Goa Lawah, der er et af de ni store templer på Bali, som siges at være beboet af den legendariske, hellige drage Naga Basuki. Sikkert er det i hvert fald, at tusindvis af små, sorte flagermus har slået sig ned her.

Oplev det ægte Bali

Områderne Karangasem og Tirtagangga, som du bevæger dig gennem, anses for at være nerven i den balinesiske kultur, og de er derfor det perfekte sted at udforske det “ægte” Bali. Særlig spændende er landsbyen Tenganan, som er hjemsted for det pre-hinduistiske Bali Aga folk. Landsbyen ligger i et kuperet område omgivet af frodig bambusskov og særprægede banyantræer. På forunderlig vis er det lykkedes stammen at bevare sine traditioner indenfor arkitektur, familieforhold, religion, dans, musik og ikke mindst kunsthåndværk. Du ankommer til Candidasa over middag. (M)

Overnatning: Rama Candidasa (standard værelse)

Dag 10: Candidasa

Gør lige det du har lyst til

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd. (M)

Overnatning: Rama Candidasa (standard værelse)

Dag 11: Candidasa - Lovina

Balis smukkeste tempel

Du forlader Candidasa tidligt om morgenen og kører ind i landet mod Bangli. Første stop er Pura Kehen, der anses af mange for at være Balis smukkeste tempel. Efter et besøg i landsbyen Pengelipuran fortsætter du gennem det skønne natursceneri til byen Kintamani. Her nydes udsigten til vulkanen Mount Batur, hvis kraftige udbrud i 1926 begravede den lille by.

Over middag fortsætter du via Penulisan templet til Lovina, hvor du tjekker ind på dit hotel hen på eftermiddagen. (M)

Overnatning: Aneka Lovina (superior værelse)

Dag 12: Lovina

Se delfinerne springe

Denne dag er der tid til oplevelser på egen hånd. En populær aktivitet i Lovina er delfinture, og chancerne for at se de intelligente dyr i fri natur er ganske store netop her. (M)

Overnatning: Aneka Lovina (superior værelse)

Dag 13: Lovina - Sanur

Vandfald og templer

Du forlader Lovina og kører til Gitgit vandfaldet, som kan opleves efter en lille vandretur. Du fortsætter ad vejen til det rolige område omkring Bratan søen og gør stop ved Ulu Danu templet, som ivrigt besøges af folk fra de omkringliggende landsbyer. Templet ligger ved søbredden og er især berømt for de to smukke meru tårne, der står ude i vandet. Er der tid, går turen herefter til det lokale marked.

Du fortsætter sydpå til Mengwi, der huser det pragtfulde royale tempel Pura Taman Ayun. Templet er et spektakulær syn med sine mange meru tårne, der indrammes på smukkeste vis af den lotusfyldte voldgrav. Sidst på eftermiddagen kommer du til havtemplet Tanah Lot, der ligger på en lille klippeø ud for kysten.

Tilbage til liggestolen

Du er nu atter tæt på sydkystens strande, og du har de efterfølgende dage mulighed for at fordøje de mange indtryk på dit valgte hotel (M)

Overnatning: Peneeda View (Run of house)

Dag 14-15: Sanur

Nyd de sidste feriedage som du har lyst

Dagene er til fri afbenyttelse. Gå på opdagelse i Sanur eller slap af ved poolen eller på stranden. (M)

Overnatning: Peneeda View (Run of house)

Dag 16: Afrejse Bali

God hjemrejse

Først på eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen. Herfra kan du vælge at flyve hjem til Danmark eller fortsætte din ferie et andet sted i Asien. (M)

Måltider: M – Morgenmad, F – Frokost

Dag 17: Hjemkomst Danmark

Hjemme igen efter en nat på flyet

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne + 2 børn (2-11 år)
14.045,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse
16.125,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Denpasar t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Transport fra Denpasar lufthavn til hotel t/r
6 nætter i Sanur inkl. morgenmad
4 nætter i Ubud inkl. morgenmad
2 nætter i Candidasa inkl. morgenmad
2 nætter i Lovina inkl. morgenmad
Ture og udflugter som anført i dag til dag programmet
Bil med aircondition
Engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
Visum
Sygdoms-afbestillngsforsikring
Rejseforsikring
Afrejseskat fra Bali (150.000 Rupiah - ca. kr. 120)
Drikkepenge
Overnatningsteder
Antal
Sanur6
Ubud4
Candidasa 2
Lovina2
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Frederikke og se hvor i verden, hun har rejst

Frederikke Olesen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Janni og se hvor i verden, hun har rejst

Janni Brodersen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Kristoffer og se hvor i verden han har rejst

Kristoffer Eriksen

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.