Nytårsrejser

Nytårsrejser

Oplev Malaysia, Australien, Kenya eller Canada og gå det nye år i møde med sand mellem tæerne, skistøvlerne på eller til et festfyrværkeri foran Sydney Operahus

Måske trænger du til sol og varme midt i vintermørket, måske vil du gerne lave dine egne nytårs-traditioner eller måske er det en god mulighed for at samle familien i en længere periode, uden at det går ud over skoleferien. Nytårsrejser til udlandet er en oplagt mulighed for at få en helt unik start på det nye år.

Vælg mellem nytårsrejser til udlandet som fx:

Vær opmærksom på, at alle forslag til nytårsrejser – fra rundrejser, kør-selv ferier til skirejser – bliver skræddersyet til lige netop jeres behov og ønsker.

Bestil et tilbud på din nytårsrejse her

 

Nytårsrejser til varmen

Der findes mange muligheder for nytårsrejser til varmen. De rejsemål vi anbefaler (og kan hjælpe dig med) er:

Nytårsrejser til udlandet med børn

Nytårsrejser til udlandet med børn kan være alt fra en junglesafari og ø-hop i Thailand, en skiferie til Canada eller en kør-selv ferie i Australien.

Nytårsrejse med snegaranti

En nytårsrejse med snegaranti kan fx gå til skiområderne Vail og Breckenridge i USA, som er kendt for at være både børnevenlige og fyldt med udfordringer for de rutinerede skiløbere. Det kunne også være en skiferie til Canada, fx til Whistler eller Banff, hvor blandt andet heli-skiing og de canadiske Rocky Mountains er de helt store trækplastre.

Er dine børn lidt større og mere rutinerede på ski? Så vil en nytårsrejse til Niseko i Japan uden tvivl vække begejstring. Her falder op til 15 meter af den knastørre og lette japanske powder hvert år, og udover at lære en helt ny ski-teknik, så er den japanske natur og kultur også en stor oplevelse for alle aldre.

Få hjælp til at sammensætte din nytårsrejse til udlandet i dag

Ring til os på 86 40 88 44 eller bestil et tilbud ved at klikke på den grønne knap nedenfor – det er helt uforpligtende.

Bestil et tilbud på din nytårsrejse her

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.