Rejser til Maldiverne

Oplev det ultimative barfodsparadis i Det Indiske Ocean, når du rejser til Maldiverne

Midt i Det Indiske Ocean finder du paradis-øgruppen Maldiverne, som består af intet mindre end 1.190 små sandøer. Kun ca. 200 af øerne er beboet og på godt halvdelen af disse, finder du de enestående og unikke ferieresorts, der har gjort rejser til Maldiverne til en drømme-destination for rigtig mange.

Én ø, ét resort…

Det unikke og enestående består i, at hver ø udgør sit eget resort og at du kan bo på havet i de ikoniske villaer, der er bygget på pæle i vandet. Faktisk er det nærmest umuligt, ikke at bo direkte på stranden og/eller havet på Maldiverne.

Maldiverne er et af de få steder i verden, hvor begrebet ”barfodsferie” faktisk skal tages helt bogstaveligt, da det slet ikke er usædvanligt at smide skoene ved ankomst og først tage dem på igen ved afrejse.

Få et tilbud på din rejse til Maldiverne her

Atoller og massevis af øer

Maldivernes 1.190 øer er alle grupperet i 26 atoller, områder, som består af et varierende antal sandøer. Hele 99% af Maldiverne er dækket af Det Indiske Ocean på et areal, der strækker sig 820 km. fra nord til syd og 120 km. fra øst til vest. Mere end 80% af øerne ligger mindre end 1,6 meter over havets overflade og højeste punkt måler blot 2,3 meter. Hovedøen hedder Malé, og det er også her, at den internationale lufthavn findes.

Fra den internationale lufthavn går turen videre med enten mindre indenrigsfly, båd eller vandflyver. Hos vandflyverselskabet ”tma” (Trans Maldivian Airways) er selv piloterne hoppet med på ”barfodsbølgen” og har bare tæer i cockpittet.

Rejser til Maldiverne året rundt: Sådan er vejret på Maldiverne

Temperaturen på Maldiverne er det helt store trækplaster. Her er masser af sol og varme med dagtemperaturer, der ligger stabilt på ca. 30 grader året rundt – nætterne er også lune med ca. 27 grader. Eneste joker er monsunregnen, som falder i lavsæsonen fra omkring maj til november, oftest som korte kraftige byger.

Vandtemperaturen i det krystalklare Indiske Ocean er ligeså stabilt som lufttemperaturen, med ca. 28 grader hele året.

Halvpension eller All Inclusive?

Alle DANexplores priser inkluderer All Inclusive på Maldiverne!

De fleste resorts tilbyder dog også både kvart-, halv- og helpension til lavere priser. Vil du selv stå for udgifterne til mad og/eller drikke undervejs? Så forhør dig om pris og mulighederne for kvart-, halv- eller helpension hos en rejsekonsulent.

Vær opmærksom på, at der oftest ikke er alternativer til restauranter og barer på resortet og den ø, du bor på. Det vil sige, at du alligevel ender med at benytte de steder, som All Inclusive giver adgang til. Udover drikkevarer, er der ofte også inkluderet lån af f.eks. snorkeludstyr, havkajak eller paddle boards i All Inclusive prisen. Fravælger du All Inclusive afregnes dit forbrug lokalt inden afrejse.

Få et tilbud på din rejse til Maldiverne her

Få hjælp til at sammensætte din rejse til Maldiverne i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Maldiverne kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.