Krydstogter til Caribien, Alaska, Australien og New Zealand

Oplev flere destinationer på én rejse alt imens dit flydende hotel bringer dig sikkert fra A til B

Krydstogter er for dig, der ønsker en bekymringsfri rejse (for store og små!) med al underholdning, aktiviteter, restauranter og wellness lige udenfor din kahytdør.

På et krydstogt besøger du flere destinationer på én rejse – destinationer som du måske ikke ville have besøgt ellers. Derudover er rejsen fra A til B en ligeså stor oplevelse, fordi hver dag ombord er fyldt med aktiviteter og underholdning for alle aldre.

Vælg mellem krydstogter til:

Bestil et tilbud på dit krydstogt her

All inclusive krydstogter med aktiviteter for hele familien

Dit krydstogtskib fungerer som et flydende resort, hvor du både sover, spiser, svømmer i poolen, får massage, spiller mini-golf, tager på legepladsen med dine børn, går til foredrag, danser natten lang på natklubben eller bare slapper af med en god bog på dækket.

De mange aktiviteter for både store og små gør krydstogter oplagte til børnefamilier, der søger en kombination af aktiviteter, afslapning og tid sammen. De fleste krydstogter er tilrettelagt således, at dagen tilbringes i land, mens aftenen og natten bruges til sejlads. Nogle ruter kræver dog, at dagene bruges til sejlads – men fortvivl ikke, der er masser at foretage sig ombord.

Derudover kan du også glæde dig over, at familiens kufferter kun skal pakkes ud én gang på hele rejsen.

Se også hvordan du kombinerer et krydstogt og en kør-selv ferie i Florida her

Krydstogter kun for voksne

Foretrækker du et krydstogt, hvor støj- og aktivitetsniveauet ombord er mere afdæmpet, så findes der også råd for det. Rejser du uden børn, kan du sagtens finde skibe, der er mere eksklusive, hvor der også er afslapning og oplevelser på programmet. Her er de mange legepladser og børneklubber skiftet ud med teater, diskoteker, barer, kasino, store soldæk, fitness og spa.

Alle skibe tilbyder det hele, nogle henvender sig bare mere til børnefamilier, mens andre henvender sig til voksne, der rejser uden børn.

Vælg kahyt efter behov

Der findes et stort udvalg af kahytter, som nemt kan tilpasses dit budget og dine ønsker.

Der er standard kahytter, både med og uden balkon, samt diverse større kahytter og suiter. Fordelen ved en balkon er grundlæggende lidt ekstra privatliv, hvis du fx gerne vil læse din bog eller nyde en drink i fred med en du holder af, uden forstyrrelser.

Vælger du at bo uden havudsigt eller balkon, er der naturligvis penge at spare, og heldigvis er du aldrig langt væk fra hverken havudsigt eller den friske luft ombord på skibet.

Alle måltider ombord er inkluderet i prisen. Madservering er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvor du spiser i hovedrestauranten eller får det serveret i kahytten.

Krydstogter for enhver smag

DANexplore samarbejder Royal Caribbean International, som har både Royal Caribbean skibene og Celebrity Cruises skibene.

  • Royal Caribbean henvender sig primært til børnefamilier, da der ombord er et stort udvalg af sjove aktiviteter for børn i alle aldre.
  • Celebrity Cruises er derimod bedst egnet til voksne, da udvalget af børne-aktiviteter er begrænset, og den rolige atmosfære samt de mere eksklusive omgivelser appellerer primært til de voksne.

Bemærk, at krydstogterne ovenfor blot er et lille udvalg af de mange forskellige krydstogter Royal Caribbean og Celebrity Cruises tilbyder. Kontakt os for mere information eller andre destinationer.

Gå på opdagelse i vores krydstogtrejser

Krydstogtrejser til USA

Krydstogtrejser til Canada

Krydstogtrejser til Australien

Krydstogtrejser til New Zealand

Få hjælp til at sammensætte din krydstogt-rejse

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-krydstogtrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.