Få et tilbud på din rejse

Krydstogter

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Vis alle

Krydstogter

Krydstogter – Rejs mellem flere destinationer på et flydende hotel

Elsker du oplevelser, god mad, selvforkælelse, varieret underholdning og ferier, hvor det meste er indenfor rækkevidde? Så skal du overveje et krydstogt.

På en krydstogtrejse får du en bekvem rejse fuld af oplevelser. Du besøger flere spændende destinationer på én og samme rejse. Ofte er rejsen fra a til b en ligeså stor del af ferie oplevelse som de destinationer du besøger. Dine feriedage byder på nye oplevelser hverdag – enten til vands eller på land. Selvom ruten skifter og destinationerne ændrer sig dagligt, slipper du får at pakke kufferten igen og igen.

Vi tilbyder krydstogter i Caribien, hvor du kan besøge Bahamas, de Dansk Vestindiske øer, Haiti, Jamaica og Mexico – ofte med udgangspunkt i Florida. Du kan også sejlige i det vestlige Canada og Alaska. På en lidt længere rejse kan du udforske Hawaii, New Zealand, Australien og flere eksotiske Stillehavsøer: fx Bora Bora i Fransk Polynesien og New Caledonia.

Mad og aktiviteter for hele familien

Vælger du krydstogt som ferieform, bor du på et flydende hotel med et overvældende udvalg af aktiviteter og faciliteter. På skibet finder du blandt andet et stort udvalg af restauranter, der tilbyder fantastisk gastronomi, med mad for enhver smag. Der er desuden et væld af aktiviteter til både børn og voksne. Tiden til havs kan f.eks. bruges ved én af flere swimmingpools, i skibets Spa eller på en liggestol med en god bog. Børnene kan lege på legepladsen og i børneklubben, eller generationerne kan udfordre hinanden i et slag minigolf.

De mange aktiviteter for både store og små gør krydstogter oplagte til børnefamilier, der søger en kombination af aktiviteter, afslapning og tid sammen. De fleste krydstogter er planlagte, således dagen tilbringes i land, mens aftenen og natten bruges til sejlads. Nogle ruter kræver dog at dagene bruges til sejlads men fortvivl ikke, der er masser at foretage sig ombord.

Tag kæresten eller vennerne under armen

Krydstogt er ikke kun for børnefamilier. Foretrækker du et krydstogt, hvor støj- og aktivitetsniveauet ombord er afdæmpet, findes der også råd for det. Rejser du uden børn, kan du sagtens finde skibe, der er mere eksklusive, hvor der også er afslapning og oplevelser på programmet. De mange legepladser og børneklubber er skiftet ud med teater, diskoteker, barer, kasino, store soldæk, fitness og spa.

Alle skibe tilbyder det hele, nogle henvender sig bare mere til børnefamilier, mens andre henvender sig til voksne, der rejser uden børn.

Vælg værelse efter dine ønsker

Der er et stort udvalg af forskellige kahytter afhængig af dit budget og dine ønsker. Der er standard kahytter, både med og uden balkon, samt diverse større kahytter og suiter til enhver smag og pengepung. Vælger du at bo uden havudsigt eller balkon, er der naturligvis penge at spare, og ombord på skibet er du aldrig langt væk fra hverken havudsigt eller den friske havluft.

Alle måltider ombord er inkluderet i prisen. Madservering er tilgængelig 24 timer i døgnet, hvor du spiser i hovedrestauranten eller får det serveret i kahytten.

Krydstogter for enhver smag

DANexplore samarbejder Royal Caribbean International, som har både Royal Caribbean skibene og Celebrity Cruises skibene. Royal Caribbean henvender sig primært til børnefamilier, da der ombord er et stort udvalg af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Celebrity Cruises er derimod bedst egnet til voksne, da udvalget af børneaktiviteter er begrænset, og den rolige atmosfære samt de mere eksklusive omgivelser appellerer primært til de voksne.

På de enkelte krydstogter på DANexplore.dk, kan du se, hvilket selskab der er tale om.

Bemærk, krydstogterne ovenfor at blot et lille udvalg af de mange forskellige krydstogter Royal Caribbean og Celebrity Cruises tilbyder. Kontakt os for mere information eller andre destinationer.

Gå på opdagelse i vores krydstogtrejser

Krydstogtrejser til USA

Krydstogtrejser til Canada

Krydstogtrejser til Australien

Krydstogtrejser til New Zealand

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-krydstogtrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.