Rejser til Zanzibar

Oplev tropeøen med det azurblå hav, jungle og historiske Stone Town

Når du rejser til Zanzibar venter en unik kultur, smukke koralrev og skønne palmebeklædte bountystrande.

Zanzibar ligger i Det Indiske Ocean og består af en række småøer samt to hovedøer, den sydlige Unguja og den nordlige Pemba. Zanzibar har omkring en million indbyggere, og hovedstaden er Zanzibar City. Det er også Zanzibar City, du flyver til, når du bestiller flybilletter til Zanzibar, og her du kan opleve den hyggelige og historiske bydel Stone Town.

TIP! Se også, hvordan du kan kombinere din badeferie på Zanzibar med en safari i Tanzania, et trek til toppen af Kilimanjaro eller en safari i Kenya.

Oplev Zanzibars multikulturelle sjæl

I dag er det først og fremmest de hvide palmestrande, det tropiske klima og det azurblå vand, der lokker folk til Zanzibar. Flere steder ud for kysterne findes også rige koralrev, som er hjemsted for blandt andet skildpadder og hvalhajer.

Men før verden fik øjnene op for Zanzibars enestående skønhed, var det først og fremmest krydderier og handel med slaver, der fik folk fra alle verdensdele til at søge mod øen. Med sig bragte de tilrejsende deres hjemlands respektive kulturer, mad og religioner. De fleste slog sig ned i Stone Town, og med tiden udviklede Zanzibar sin unikke multikulturelle sjæl.

Denne multikulturelle sjæl kan du stadig opleve i Stone Towns eksotiske og snørklede gamle gader, hvor arkitektur, markeder, butikker og restauranter skaber en helt unik stemning. Tempoet i byen er afslappet, og nogle steder kan det næsten føles, som om tiden står stille.

TIP! Start din rejse til Zanzibar med et par dage i Stone Town, og bo på hyggelige Tembo House Hotel.

Aktiviteter på Zanzibar

Rejser til Zanzibar byder på et væld af aktiviteter. Glæd dig fx til at opleve:

  • De mange lækre restauranter, hvor du kan smage den lokale mad, som fx friskfanget fisk og skaldyr og solmodne ananas og mango
  • Et af øens spasteder, hvor du kan forkæle dig selv med massage eller manicure
  • Smukke koralrev og livet under havets overflade på unikke dykkerture, som er en af Zanzibars hovedattraktioner
  • Oplev kæmpe landskildpadder og historiske fængselsbygninger på Prison Island
  • En udflugt til Zanzibars eneste skov og nationalpark eller en krydderiplantage

Oplev nogle af verdens bedste sandstrande, når du rejser til Zanzibar

  • Matemwe Beach: Bred strand der strækker sig langs kysten lige så langt øjet rækker. Her er ikke mange mennesker, og det føles næsten som om, at du har paradis for dig selv.
  • Nungwi Beach: Udemærket strand der ikke døjer med helt så store tidevandsforskelle som længere nede ad østkysten.
  • Kendwa Beach: Vidtstrakt og skøn strand med klart vand i de stærke turkise og azurblå nuancer, der er så karakteristiske for Zanzibar. Stranden er nok Zanzibars allerbedste strand. Vandet er dybt, og der er ikke de samme tidevandsproblemer som på  østkysten.
  • Kiwengwa Beach: En dejlig hvid sandstrand hvor du kan vindsurfe, sejle i kajak, køre på mountainbike eller leje din egen sejlbåd.
  • Jambiani Beach: En dejlig strand med fredelig stemning som er velegnet for alle, både børnefamilie, unge romantikere eller midaldrende par.

Rejser til Zanzibar er ideelt året rundt

Zanzibar har ideelt ferievejr året rundt, og er et oplagt feriested, når du trænger til sol, varme og afslapning. Overalt på Zanzibar kan du nyde den afslappede atmosfære og få unikke madoplevelser.

Rejser til Zanzibar vil uden tvivl blive et godt ferieminde for både børnefamilier, par der rejser uden børn og brudepar på bryllupsrejse.

Få hjælp til at sammensætte din rejse til Zanzibar i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Zanzibar kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.