Bryllupsrejser

Bryllupsrejser

Tag på en bryllupsrejse, der skiller sig ud fra alle andre rejser

Bryllupsrejser er en fantastisk måde at strække stemningen og lykkerusen fra bryllupsfesten så længe som muligt.

Tiden lige efter jeres bryllup oplever I nemlig kun én gang. Efter mange måneders planlægning, og måske flere års opsparing, kan der derfor være meget på spil, når I går ombord på flyveren, og bevæger jer ud på jeres første rejse sammen som ægtefolk.

Det der ofte gør en bryllupsrejse til noget særligt er, at den indeholder noget, I ikke gør på andre rejser. Det vil sige oplevelser I altid vil se tilbage på og huske specifikt fra netop jeres bryllupsrejse.

Det kan være en bryllupsrejse som fx:

Vær opmærksom på, at her hos DANexplore bliver alle bryllupsrejser skræddersyet efter hvert enkelt brudepars behov og ønsker.

Det betyder, at I både får masser af indflydelse på hvor, hvornår og hvordan I vil rejse og samtidig en rejsekonsulent at dele ansvaret med, når I rejser ud i verden.

Jeres rejsekonsulent hjælper jer nemlig ikke kun med at holde styr på logistikken, hun er også med jer på hele rejsen, og ikke slipper jer ikke før, I er kommet godt hjem. Vi har fx en nødtelefon, som I kan kontakte os på 24 timer i døgnet, hvis I har brug for hjælp undervejs på rejsen.

Bestil et tilbud på din bryllupsrejse her

Bryllupsrejser året rundt

En god tommerfinger-regel er at starte planlægningen af jeres oversøiske bryllupsrejse minimum seks måneder før afrejse. På den måde er chancen for at få lige nøjagtigt det resort og de flyafgange, som I ønsker, større.

For at hjælpe jer med planlægningen er her et lille overblik over, hvornår på året, det er bedst (i de fleste tilfælde tørrest!) at besøge de forskellige lande:

  • Bali: April til september
  • Det vestlige Malaysia: November til april
  • Borneo: Marts til oktober
  • Canada: Maj til september (kør-selv ferie) og december til februar (skiferie & Hawaii)
  • Kenya: December til februar og igen fra juni til september
  • Tanzania: Juni til oktober
  • Zanzibar: Juni til oktober samt januar og februar.

Bemærk! Ovenstående er kun vejledende, da lokale vind- og vejrforhold aldrig er til at forudsige.

Få mere inspiration til bryllupsrejsen på vores rejseblog eller tips til brylluppet på bryllup.dk’s bryllupsblog

Bryllupsrejser med børn

Vil I dele bryllupsrejsen med jeres børn, er det oplagt at se på et rejsemål, hvor både store og små får noget ud af rejsen.

En af mulighederne er at kombinere et krydstogt til Caribien med en kør-selv ferie i Florida. På sådan en rejse oplever I nogle af USAs bedste forlystelsesparker, alligatorer og de berømte sumpområder i Everglades Nationalpark samt en masse aktiviteter og all-inclusive luksus på krydstogtskibet.

En anden mulighed er en rundrejse på Bali, i Thailand eller Malaysia. I Malaysia, og særligt på Borneo, venter både orangutanger, regnskov, farverige templer og skønne badestrande, som med garanti vil give alle én på opleveren.

Vil du gerne vide mere om, hvem vi er?

Så læs mere om DANexplore eller mød teamet her.

Få hjælp til at sammensætte din bryllupsrejse i dag

Ring til os på 86 40 88 44 eller bestil et tilbud ved at klikke på den grønne knap nedenfor – det er helt uforpligtende.

Bestil et tilbud på din bryllupsrejse her

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.