Kør-selv ferie i Australien

Når du rejser på bilferie til Australien bestemmer DU ruten og tempoet

Charmen ved en kør-selv ferie i Australien er nemlig friheden til at køre dine egne veje og i det tempo, der passer dig.

Måske får du anbefalet en seværdighed, by eller nationalpark undervejs på rejsen, som du gerne vil besøge. Måske falder du over en lokal festival, du gerne vil overvære. Måske inviterer de lokale på en barbeque hjemme i deres have (jo, det sker!) eller måske trænger du bare til at smække stængerne op og nyde udsigten over havet, bjergene eller outbacken.

Valget er dit. Bare kør. Eller parkér!

En kør-selv ferie i Australien er oplagt til både par og børnefamilier. Spørgsmålet er bare om du vil leje en bil eller en autocamper i Australien.

OBS! Nederst på siden finder du 10 kør-selv ruteforslag, som du kan lade dig inspirere af (eller følge til punkt og prikke), når du rejser rundt i Australien med bil.

Om at rejse med bil i Australien

Vælger du billeje, skal du booke overnatning hver dag – og i højsæson skal du huske at gøre det i god tid.

Mange er glade for at bo på hotel, fordi der ofte er en reception, der kan svare på alle dine spørgsmål og en restaurant, hvor du kan indtage dine måltider. En bil kan desuden være nemmere at navigere, og koster mindre i brændstof, end en autocamper.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om billeje i Australien her

Bestil et tilbud på din rejse til Australien her

Om at rejse med autocamper i Australien

Omvendt sparer du penge på både overnatning og måltider ved at have din egen seng og et køkken i en autocamper. Du får også langt større fleksibilitet i forhold til overnatning, fordi du kan overnatte (næsten) hvor som helst i Australien med en autocamper.

Rejser du med børn? Så behøver du ikke bekymre dig om spisetider og tissepauser med en autocamper. Med en autocamper rejser du med dit hjem på ryggen, og har alt hvad du skal bruge lige ved hånden.

Kør-selv ruterne her på siden kan også bruges som inspiration til dig, der vil rejse i autocamper i Australien.

Sådan skræddersyer du din kør-selv ferie i Australien

Her på siden har vi samlet en række ruteforslag til din kør-selv ferie i Australien. Ruterne kan også bruges som inspiration til dig, der vil rejse med autocamper.

Vores ruteforslag til din kør-selv ferie i Australien varer fra 7 til 21 dage. Alle ruteforslag kan kombineres og tilpasses din tid, budget og ønsker til oplevelser. Desuden kan du med fordel booke både ture og udflugter hjemmefra – især hvis du rejser i højsæson.

Til dig, der aldrig har været down-under før og gerne vil opleve Australiens østkyst, kan vi anbefale kør-selv ferien Sydney til Cairns, der på 20 dage giver dig alle højdepunkterne.

Få hjælp til at sammensætte din kør-selv ferie i Australien

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller…

Bestil et tilbud på din rejse til Australien her

og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Australien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.