Få et tilbud på din rejse

Tanzania

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Tanzania

Rejser til Tanzania – få en ægte, afrikansk safarioplevelse

Tanzania rejser har de mest kendte seværdigheder. I den nordlige del af Tanzania finder du nationalparkerne Serengeti, Lake Manyara og Tarangire. Oplev de kolossale gnu- og zebraflokke, der vandrer over Serengeti-sletten tæt fulgt af Afrikas største koncentration af rovdyr. Nyd den magiske stemming i Ngorongoro-krateret ved morgengry. Yderligere kan du se Olduvai Gorge, Lake Natron ved den aktive vulkan Oldoinya Lengai, Mountain of God, hvor den sorte gud bor, og så selvfølgelig Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Tanzania rejser har det hele.

Fantastiske oplevelser venter i Serengeti

En fantastisk oplevelse i Tanzania er at se gnuernes årlige migration i Serengeti i maj/juni. Vandhullerne i Serengeti tiltrækker millioner af dyr, der hvert år migrerer op og ned gennem nationalparken. Du vil derfor få stor mulighed for at se nogle af de mange vilde dyr på din safari i nationalparken, blandt andet løverne, som soler sig dovent på den gyldne savanne. Er du heldig, kan du også opleve de dødbringende katte i aktion.  Rejser til Tanzania har spektakulære oplevelser for hele familien.

Vi skræddersyer din safari i Tanzania, så du kommer helt tæt på Afrikas fantastiske og enestående natur. Når du skal på en safaritur, er der som udgangspunkt ikke noget dårligt tidspunkt at besøge Serengeti-sletten på. Men er du ikke så meget til vådt vejr, skal du undgå april og maj, hvor det regner meget.

Oplev masaierne tæt på

I Tanzania finder du de stolte masaier. Masaier er pastoralister, semi-nomader og et stolt kvægfolk. De lever og ånder for deres kvæg. Det bliver anslået, at der er knap en million masaier, som primært lever i Kenya og i den nordlige del af Tanzania. Masaierne taler deres eget sprog, maa, som ikke har noget skriftsprog, men mange mestrer også swahili – det officielle sprog i Østafrika. Familier og nære slægtninge bor sammen i en boma (boplads),  som hver har en boma mzee – en ældre mand, der har ansvaret for bomaen.

Hytterne er omkredset af et hegn for at beskytte mod vilde dyr og røvere. Kun få kilometer uden for Arusha by, på vej mod nationalparkerne i vest, dukker masaibopladser op, og masaier kommer vandrende med deres kvæg i en støvskyaf jord.

Bestig “Afrikas tag” – Kilimanjaro

Du kan udfordre dig selv på “Afrikas tag” på en trekkingtur op til Mount Kilimanjaros 5.896 meter høje sneklædte top. Kilimanjaro er det højeste bjerg på det afrikanske kontinent, og det fjerdehøjeste af verdens “Seven Summits”. Du kan vælge at bestige Kilimanjaro via Maranguruten, som er den korteste og letteste vej op. Hvis du ønsker større udfordringer, kan du vælge Maschame og Rongai. På disse ruter er der er et væsentlig mindre antal trekkere og smukke omgivelser.

Det er muligt at trekke hele vejen op uden reb eller teknisk bjergbestigningskunnen. For personer med et almindeligt godt helbred, er chancerne for at nå til tops gode – og så kan du slappe af bagefter, på nogle af verdens bedste strande på krydderiøen Zanzibar. Zanzibar er indbegrebet af paradis, og øen byder desuden på mange spændende kulturelle oplevelser.

Læs mere om trekking i Tanzania her.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Tanzania kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.