Rejser til Tanzania

Tag på safari i Tanzania, trek til toppen af Kilimanjaro og slap af på Zanzibars kridhvide strande

Rejser til Tanzania, og i særdeleshed safarirejser er landets helt store trækplaster. Ønsker du en mere aktiv ferie, findes der adskillige ruter og muligheder for at bestige Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Endelig er der dem, der gerne vil rejse til Tanzania OG Zanzibar, og kombinere safari og badeferie.

Tanzania rejser kan sammensættes på mange måder. De rundrejser som du finder her på siden, kan bestilles som de står beskrevet eller du kan skræddersy dem efter behov.

Rejser til udvalgte seværdigheder i Tanzania

Glæd dig bl.a. til at opleve:

  • De kolossale gnu- og zebraflokke, der vandrer over Serengeti-sletten tæt fulgt af Afrikas største koncentration af rovdyr.
  • Nyd den magiske stemning i Ngorongoro-krateret ved morgengry
  • Lake Natron ved den aktive vulkan Oldoinya Lengai, også kendt som “Mountain of God”, hvor den sorte gud bor
  • og selvfølgelig et trek til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro.

Få inspiration til flere oplevelser i Tanzania på rejsebloggen

Fantastiske oplevelser venter i Serengeti

En fantastisk oplevelse i Tanzania er at se gnuernes årlige migration i Serengeti i maj/juni.

Vandhullerne i Serengeti tiltrækker millioner af dyr, der hvert år migrerer op og ned gennem nationalparken. Du vil derfor få stor mulighed for at se nogle af de mange vilde dyr på din safari i nationalparken, blandt andet løverne, som soler sig dovent på den gyldne savanne. Er du heldig, kan du også opleve de dødbringende katte i aktion. Rejser til Tanzania har spektakulære oplevelser for hele familien.

Vi skræddersyer din safari i Tanzania, så du kommer helt tæt på Afrikas fantastiske og enestående natur. Når du skal på en safaritur, er der som udgangspunkt ikke noget dårligt tidspunkt at besøge Serengeti-sletten på. Men er du ikke så meget til vådt vejr, skal du undgå april og maj, hvor det regner meget.

Bestil et tilbud på din rejse til Tanzania her

Oplev det stolte stammefolk masaierne, når du rejser til Tanzania

I Tanzania finder du de stolte masaier. Masaier er pastoralister, semi-nomader og et stolt kvægfolk. De lever og ånder for deres kvæg. Det bliver anslået, at der er knap en million masaier, som primært lever i Kenya og i den nordlige del af Tanzania. Masaierne taler deres eget sprog, maa, som ikke har noget skriftsprog, men mange mestrer også swahili – det officielle sprog i Østafrika. Familier og nære slægtninge bor sammen i en boma (boplads),  som hver har en boma mzee – en ældre mand, der har ansvaret for bomaen.

Rundt om hytterne er et hegn for at beskytte mod vilde dyr og røvere. Kun få kilometer uden for Arusha by, på vej mod nationalparkerne i vest, dukker masaibopladser op, og masaier kommer vandrende med deres kvæg i en støvsky af jord.

Bestig Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro

Udfordr dig selv på Afrikas højeste bjerg, med en trekkingtur til Mount Kilimanjaros 5.896 meter høje sneklædte top. Kilimanjaro er det højeste bjerg på det afrikanske kontinent, og det fjerdehøjeste af verdens “Seven Summits”.

Du kan vælge at bestige Kilimanjaro via Maranguruten, som er den korteste og letteste vej op. Hvis du ønsker større udfordringer, kan du vælge Maschame og Rongai. På disse ruter er der er et væsentlig mindre antal trekkere og smukke omgivelser.

Det er muligt at trekke hele vejen op uden reb eller teknisk bjergbestignings-egenskaber. For personer med et almindeligt godt helbred, er chancerne for at nå til tops gode.

Læs mere om trekking i Tanzania her.

Kombiner din safari med trekking eller badeferie på Zanzibar

Efter din safari eller dit trek til toppen af Mount Kilimanjaro, kan du vælge at flyve til Zanzibar, hvor nogle af  verdens bedste strande venter. Zanzibar er også kendt som krydderiøen, og på øens krydderiplantager eller på et af Stone Towns skønne markeder kan du forkæle din sanser og købe unikke krydderi-souvenirs med hjem.

Læs mere om safari og badeferie i Tanzania her

Få hjælp til at sammensætte din rejse til Tanzania

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Tanzania kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.