Oceanien

Oplev alt fra vild outback, sneklædte bjergtinder og hyggelige storbyer i Oceanien

Oceanien er den verdensdel, der inkluderer landene i Stillehavet, Ny Guinea samt Australien og New Zealand.

Du kan opleve landene hver for sig eller på én og samme rejse. Glæd dig fx til at opleve alt fra den australske outback, aboriginer kultur og smukke koralrev til sneklædte bjergtinder og bjergsøer.

Australien og New Zealand rummer så mange unikke oplevelser, at det utvivlsomt vil blive en rejse for livet.

Oplev Australien og New Zealand i bil eller autocamper

Den storslåede natur gør Australien og New Zealand til oplagte destinationer for kør-selv ferier i både bil og autocamper, men kan også opleves fra søsiden på et krydstogt.

Udforsk landenes smukt beliggende storbyer, vidunderlige vindistrikter og utallige nationalparker. Uanset om du vil trekke, dykke eller bungy jumpe findes der en aktivitet for dig i Australien og New Zealand.

Kombiner din rejse til Oceanien med Fiji eller et “gratis” stopover i Asien

En rejse til Australien og New Zealand tager minimum 20 timer afhængigt af hvilket flyselskab, du rejser med.

Hvis du synes det er lang tid (for både dit eget og resten af familiens vedkommende) eller bare godt kunne tænke dig at opleve noget på vejen, nu du er der, så er et stopover måske lige sagen for dig.

Mange flyselskaber tilbyder nemlig, at du kan gøre et gratis stop på vejen, uden at det fordyrer din flybillet. De ekstra hotelovernatninger betaler du naturligvis selv for. Lyder det som noget for dig? Så overvej et stop i fx Dubai, Bangkok, Hong Kong eller Singapore på din vej til eller fra Oceanien.

Se også, hvordan du kombinerer en kør-selv ferie i det sydøstlige Australien med Fiji eller få inspiration til et stopover i Singapore på rejsebloggen.

Få hjælp til at sammensætte din rejse Australien eller New Zealand i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Australien og New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.