Rejser til Canada

Tag på kør-selv ferie, skiferie og krydstogt når du rejser til Canada

Rejser til Canada er for både natur- og dyreelskere, ski- og kør-selv entusiaster og ikke mindst dig, der elsker historiske byer, god mad og gode mennesker.

Arealmæssigt er Canada det næststørste land i verden. Alligevel er her ikke langt mellem seværdighederne på din kør-selv ferie i bil eller motorhome, og du vil opleve masser af uberørt natur med mulighed for vandreture i bjergene og langs spejlblanke søer (næsten) for dig selv.

Udover Canadas storslåede natur finder du også hyggelige og smukt beliggende stor- og skibyer og ikke mindst, en imødekommende lokalbefolkning.

Kontakt os og få et tilbud på din rejse til Canada her

Unikke skioplevelser i de Canadiske Rocky Mountains

Drømmer du om en skiferie ud over det sædvanlige?

Så besøg fx populære og hyggelige Whistler og Banff, hvor du finder rigelige mængder af den eftertragtede puddersne.

Her er flotte bjergområder og skiløb for både børnefamilier og erfarne skiløbere. Glæd jer til alt fra off-piste, heli-skiing, funparks og brede boulevard-pister.

Find din skirejse til Canada HER

Vil du gerne kombinere en skiferie med en kør-selv ferie i Canadas unikke vinterlandskab?

Så tilbyder CanaDream Motorhomes hvert år, fra december til marts, deres special-indrettede Maxi Motorhome til netop dette formål. Og så er der plads til op til 6 personer, så du kan tage hele familien eller vennerne med. Læs mere om vinter kør-selv ferie med motorhome her

Rejser til Canada for natur- og dyreelskere

Er du naturelsker, vil du juble over Canadas unikke bjergnatur.

Rocky Mountains nationalparker byder på kilometervis af vandrestier for alle aldre, og du kan også ro eller sejle på de smukke bjergsøer.

Landskabet varierer fra rå klipper og sneklædte bjergtoppe til brusende floder og store frodige granskove. I klart vejr får du masser af panoramaudsigter over de dybe, træklædte dale og deres dybgrønne søer.

Vil du vandre og overnatte i nationalparkerne? Så findes der adskillige camping- og teltpladser at vælge i mellem, uanset om du til luksus eller det mere simple, langt fra alfarvejen.

På Vancouver Island finder du øde strande, imponerende bjerge og smukke fjorde. Det er også her, at du kan komme helt tæt på både hvaler og bjørne, hvis du tager med på en bjørnesafari eller hvalsafari.

Få hjælp til at skræddersy din kør-selv rejse til Canada i dag

Storbyferie i Canada

Vil du også opleve en canadisk storby? Så kan vi varmt anbefale Toronto og Vancouver.

I Toronto bør du besøge Royal Ontario Museum, et af Canadas største museer, og selvfølgelig det fantastiske vandfald Niagara Falls.

I Vancouver anbefaler vi, at starte blødt ud i Stanley Park, hjemsted for Vancouver Aquarium. Tag med en ”hop-on hop-off” bus til alle byens attraktioner og interessante bydele. En 5 top kunne se sådan ud: MacMillan Planetarium, Robson Street, Granville Island, Capilano Suspension Bridge og Grouse Mountain.

Brug for mere information inden afrejse? Forbered dig på din rejse til Canada her.

Krydstogt i Canada – Oplev Alaska eller Hawaii

Fra Vancouver kan du tage på et krydstogt langs Canadas vestkyst og Alaska eller til de eksotiske Hawaii øer. Kombiner for eksempel dit krydstogt med en kør-selv ferie i det vestlige Canada.

Find dit næste krydstogt her

Få hjælp til at sammensætte din rejse til Canada i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.