Send rejseforespørgsel

Canada

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Canada

Tag på kør-selv ferie, skirejse og krydstogt i Canada

Canada er arealmæssigt det næststørste land i verden, men med en befolkningstæthed på tre indbyggere pr. kvadratkilometer er Canada en af verdens tyndest befolkede lande. Det betyder, at du i Canada kan opleve en rå og uberørt natur med mulighed for udforskning af bjerge, gletsjere og spejlblanke søer.

I Nordamerika er det tit USA, der løber med al opmærksomheden, mens Canada fremstår som den lidt mere ukendte lillebror. En rejse til Canada byder dog på mindst lige så mange oplevelser; her er der også storslået natur, smukt beliggende storbyer og ikke mindst en imødekommende lokalbefolkning.

Når vinteren dækker Canada i fint puddersne, er det tid til at finde skiene frem. Her er der skiområder for både nybegyndere og øvede – se fx populære Whistler og Banff. Resten af året er vejret i Canada perfekt til vandreture, kør-selv ferier i bil eller motorhome eller storbyferie i Vancouver og Toronto.

Rocky Mountains – vandreture, gletsjere og bjergsøer

Er du naturelsker vil du juble over Canadas unikke bjergnatur. I Rocky Mountains er der rig mulighed for at udforske naturen på de kilometervis af vandrestier du finder i landets mange nationalparker. Naturen byder på et alpint landskab med stejle tinder, sne og store skove.

Det er også muligt at ro på de smukke bjergsøer og ved Upper Grinnell Lake, finder du resterne af en af områdets største gletsjere. Du går på en god og til tider stejl sti, som er ekstremt scenisk. I klart vejr får du masser af panoramaudsigter over de dybe, træklædte dale med dybgrønne søer nede under dig. Til sidst på din vandring når du op til et smukt og råt landskab, der er slebet til af is og sne.

Hvis du vil vandre og overnatte i nationalparkerne findes der flere typer af camping- og teltpladser. Er du i bil eller motorhome er der pladser, der minder om en kæmpe parkeringsplads for autocampere.

Unikke skioplevelser i Canada

Rejser til Canada byder på unikke ski-oplevelser i flotte bjergområder med rigelige mængder af den eftertragtede puddersne. En skirejse i Canada byder både på off-piste, heli-skiing, funparks og brede boulevard-pister for alle niveauer.

Læs mere om vores skirejser i Canada HER

Storbyferie i Canada

Er du til storbyferie, er der gode muligheder for at opleve storbyens puls i både Toronto og Vancouver.

I Toronto kan du komme på sightseeing i bus eller opleve byen fra luften i en helikopter. Du skal selvfølgelig også se det fantastiske vandfald Niagara Falls, som er den største turistattraktion i området omkring Toronto. På din tur rundt i Toronto kan du også besøge Royal Ontario Museum, som er et af Canadas største museer.

I Vancouver er et godt sted at starte Stanley Park, der er hjemsted for Vancouver Aquarium, der er blandt byens mest populære seværdigheder. Køb evt. en 24-timers billet til en ”hop-on hop-off” trolley, som kører mellem byens attraktioner og bydele som f.eks. Gastown og Chinatown. Besøg det store udvalg af etniske restauranter og oplev de mange etniske kulturer, der forenes i storbyens mylder. Oplev også MacMillan Planetarium, Robson Street, Granville Island, Capilano Suspension Bridge og Grouse Mountain.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du brug for mere information om Canada inden afrejsen? Se vores guide til Canada her.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.