Trekking

Trekking i Østafrika

Bestig Afrikas højeste bjerg, Mount Kilimanjaro i Tanzania

Snør vandrestøvlerne og oplev nye højder på en trekkingtur til Kilimanjaro i Tanzania. Trekking i Østafrika er en god udfordring og en fantastisk måde at opleve Tanzanias imponerende natur på nærmeste hold.

TIP! Få mere inspiration til din Kenya og Tanzania rejse på rejsebloggen.

Mount Kilimanjaro

Mount Kilimanjaro i Tanzania er Afrikas højeste bjerg med sine 5.895 meter og verdens højeste fritstående vulkan. Med titlen som Afrikas højeste bjerg følger også en placering på listen ”Seven Summits”, der omfatter det højeste bjerg på hvert af klodens syv kontinenter. Af de syv bjerge opfattes Kilimanjaro som det nemmeste bjerg at bestige, da det ikke kræver forudgående klatreerfaring, men blot en god fysisk form. Drømmer du om at krydse ”Seven Summets” af på din bucket list, er Kilimanjaro derfor et godt sted at starte. Dog er det vigtigt at understrege, at det kræver grundig forberedelse at nå toppen. Det er altafgørende at træne op til turen, da den kræver en vis fysisk kunnen.

Det er forbudt at bestige Kilimanjaro uden guide og bærere til at bringe dit udstyr til toppen, og derfor sælger vi kun rejser, hvor det er inkluderet i prisen.

Du kan trekke på Kilimanjaro året rundt. De to tørre perioder fra midt i december til marts og fra juli til begyndelsen af oktober anbefales. Januar, februar og september er de mest almindelige bestignings-måneder. Mod toppen kommer du igennem mange klimazoner, og det stiller særlige krav til udstyret. En god taske indeholder shorts, t-shirt og solhat til start og slut og samtidig vintertøj til toppen, hvor minus 20 grader og stærk vind ikke er unormalt. Det er desuden vigtigt, at du har nogle gode vandrestøvler, og det anbefales ligeledes at medbringe et par vandrestave.

Hos DANexplore anbefaler vi, at der indlægges en dag til akklimatisering, hvilket forhøjer chancen for at nå toppen og mindsker risikoen for at få højdesyge.

Læs mere om rejser til Tanzania her

Få hjælp til at planlægge trekking i Tanzania

En trekkingtur er mulig for alle, der er velforberedt og i god fysisk form.

Lyder dette som noget for dig, er du velkommen til at ringe til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din trekkingrejse til Tanzania kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.