Få et tilbud på din rejse

Individuelle Rejser

Individuelle Rejser

Individuelle rejser – Skræddersyet efter dine ønsker og rejsedrømme

En individuel rejse kan planlægges til hele verden afhængig af, om du ønsker en aktiv ferie, en daseferie, en skiferie eller en kør-selv ferie.

Vi udbyder rejser til USA, Canada, New Zealand, Australien, Bali, Thailand, Japan, Tanzania og Kenya.

Vi laver din rejse fra bunden

Betragt derfor vores rundrejser på hjemmesiden som forslag. Har du ændringer til en rejse eller helt andre ønsker, står vi klar med rådgivning og forslag til individuelle rejser. Der er uendelig mange muligheder, så derfor er det vigtigt, at du gør op med dig selv hvad dine individuelle ønsker og behov er til rejsen.

“Vi laver kun rejser vi selv vil med på”

Hos DANexplore sidder dygtige og kompetente rejsekonsulenter klar til at sammensætte netop din drømmerejse. Vi har rejst i store dele af verden, og vores rejseerfaring er din garanti for den bedste rejsevejledning og en realistisk rejseplan. Vi har valgt at specialisere os i få lande, til gengæld kender vi dem godt.

Vi hjælper dig med at samle trådene

Fordelene ved at lave en individuel rejse er blandt andet, at vi kan hjælpe dig med at samle trådene fra din egen research, og sammen planlægger vi din egen unikke rejse. Vi samler alle detaljerne i et overskueligt dokument, som du får tilsendt, når alt er bestilt. Heri er der vouchere til diverse arrangementer og overnatninger, så du har et overblik over din individuelle rejse.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din individuelle drømmerejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.