Individuelle Rejser

Individuelle rejser til hele verden

Tag på en individuel rejse skræddersyet efter dine behov og ønsker

Individuelle rejser betyder fx en rejse uden rejseleder, en rejse i en mindre privat gruppe (fx dig og din familie) eller bare dig selv og din rejsemakker. Det hedder også en individuel rejse, fordi den er tilpasset dig og dine behov. Den er unik. Det vil sige, at du får en rejseplan skræddersyet efter dine ønsker og budget.

En individuel rejse kan både være en kør-selv ferie, rundrejse, bryllupsrejse, badeferie, vandre- eller skiferie. Og så bestemmer du selv om din destination skal være USA, Canada, New Zealand, Australien, Bali, Thailand, Japan, Tanzania og Kenya.

Individuelle rejser til dig, der vil have medindflydelse og en at dele ansvaret med

Alle de ruteforslag og dag-til-dag beskrivelser, du finder her på hjemmesiden, skal du derfor se som forslag til, hvordan du kan sammensætte din rejse. Det vil sige, at du kan bestille rejsen ligesom den står beskrevet eller du kan tilpasse ruteforslagene, så de passer dig. Vi står i hvert fald altid klar med rådgivning og forslag til din rejse, uanset dit behov.

“Vi laver kun rejser vi selv vil med på”

Hos DANexplore sidder dygtige og kompetente rejsekonsulenter klar til at sammensætte netop din drømmerejse. Vi har rejst i store dele af verden, og vores rejseerfaring er din garanti for den bedste rejsevejledning og en realistisk rejseplan. Vi har valgt at specialisere os i få lande, til gengæld kender vi dem godt.

Vi hjælper dig med at samle trådene

Fordelene ved at lave en individuel rejse er blandt andet, at vi kan hjælpe dig med at samle trådene fra din egen research, og sammen planlægger vi din egen unikke rejse. Vi samler alle detaljerne i et overskueligt dokument, som du får tilsendt, når alt er bestilt. Heri er der vouchere til diverse arrangementer og overnatninger, så du har et overblik over din individuelle rejse.

Få hjælp til at sammensætte individuelle rejser, du sent vil glemme

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din individuelle drømmerejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.