Få et tilbud på din rejse

Afrika

Rejser til Afrika

Kenya, Tanzania og Zanzibar – Safari, trekking og badeferie

Kenya og Tanzania rummer alt det, der er værd at opleve på en rejse til Afrika – frodig natur, trekking-venlige bjerge, historie, kultur, et rigt dyreliv og smukke savanner.

Her vandrer dyrene stadig frit omkring på vidtstrakte savanner, og i de små stammelandsbyer går livet sin vante gang. Østafrika byder også på nogle af de bedste strande langs Det Indiske Ocean. Ud for Tanzanias kyst ligger Zanzibar, som er et paradis på jord med godt vejr hele året rundt. Så uanset om du er til afslapning i palmernes skygge eller safari i verdensklasse, er det i Kenya og Tanzania, du finder helt ind til den afrikanske sjæl.

Oplev Afrikas vilde natur – fra safari til badeferie

Kombiner din safari-oplevelse eller rundrejse med et ophold på Zanzibar. På den måde får du både smukke sandstrande og safari i verdensklasse. På en safari i Kenya og Tanzania kan du være heldig at opleve ”The big five” – løven, leoparden, næsehornet, den afrikanske elefant og vandbøflen. Alt sammen mens du udforsker den storslåede savanne.

Kenya har et fascinerende landskab fra sneklædte bjerge til tør savanne. Der tilbydes safarioplevelser næsten overalt i Kenya. Vi kan blandt andet anbefale Amboseli Nationalpark, som byder på enestående oplevelser med Mount Kilimanjaro i baggrunden.

Uanset hvad du drømmer om, er du garanteret en afvekslende oplevelse. Hvis du ønsker en eksklusiv safari, er både Kenya og Tanzania en fantastisk mulighed.

Trekking på Kilimanjaro – Afrikas top

Med sine 5.895 meter er Kilimanjaro det højeste bjerg på det afrikanske kontinent, og det fjerde højeste af verdens “Seven Summits”, der tæller det højeste bjerg på hvert af de syv kontinenter. Bjerget ligger i Tanzania nær grænsen til Kenya, og er det nemmeste at bestige. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du drømmer om at se toppen af verden. Fordelen ved Kilimanjaro er, at det ikke kræver forudgående erfaring med bjergbestigning. Har du en god fysisk form, og det rette udstyr, er det muligt at gennemføre en trekkingtur på Kilimanjaro.

Tropisk ferie på Zanzibar

Efter at have udforsket savannen, kan du lade de mange indtryk bundfælle sig i en liggestol på Zanzibar. Zanzibar er kendt for sine hvide sandstrande og azurblå hav. Men Zanzibar er meget mere end det. Udforsk for eksempel Stone Town, som er på UNESCO’s verdensarvliste. Byens gader og stræder fortæller Zanzibars historie om slavehandel og salg af krydderier. Krydderierne og slavehandlen lokkede flere nationaliteter til øen, og det spores stadig i byen.

Afrika har noget for enhver smag uanset om du vil udforske den afrikanske kultur, tage på safari i den vilde natur, trekke på Kilimanjaro eller nyde livet under en svajende palme.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Afrika kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.