Rejser til Afrika

Safari, trekking og badeferie i Tanzania og Kenya

Østafrika rummer alt det, der er værd at opleve på en rejse til Afrika. Fra camping-safari og overnatning på luksus lodges til badeferie og trekkingture. Samtidig indeholder din safari i Tanzania og Kenya også så stor en variation af både natur, kultur og vilde dyr, at det føles som flere rejser i én.

På en safari i Kenya og Tanzania kan du nemlig være så heldig at opleve ”The big five”, som er både løven, leoparden, næsehornet, den afrikanske elefant og vandbøflen.

Østafrika byder også på nogle af de bedste strande langs Det Indiske Ocean. Ud for Tanzanias kyst ligger Zanzibar, som er et paradis på jord med godt vejr hele året rundt.

Så uanset om du er til afslapning i palmernes skygge eller safari i verdensklasse, så finder du det i Kenya og Tanzania. Her kan du fx se, hvordan du kan sammensætte din safari i Tanzania og safari i Kenya.

OBS! Husk altid at tjekke Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Kombiner din safari med badeferie på Zanzibar

Kombiner din safari eller rundrejse med et ophold på Zanzibar, og lad de mange safari-indtryk bundfælle sig i en liggestol på Zanzibar. På den måde får du både smukke sandstrande og safari i verdensklasse.

Se her, hvordan du kombinerer badeferie med safari i Tanzania og badeferie og safari i Kenya.

Zanzibar er kendt for sine hvide sandstrande og azurblå hav. Men Zanzibar er meget mere end det. Udforsk for eksempel Stone Town, som er på UNESCO’s verdensarvsliste. Byens gader og stræder fortæller Zanzibars historie om slavehandel og salg af krydderier. Krydderierne og slavehandlen lokkede flere nationaliteter til øen, og det spores stadig i byen.

Trekking på Kilimanjaro – Afrikas top

Med sine 5.895 meter er Kilimanjaro det højeste bjerg på det afrikanske kontinent, og det fjerde højeste af verdens “Seven Summits”, der tæller det højeste bjerg på hvert af de syv kontinenter.

Mount Kilimanjaro ligger i Tanzania nær grænsen til Kenya, og er det nemmeste at bestige. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du drømmer om at se toppen af verden. Fordelen ved Kilimanjaro er, at det ikke kræver forudgående erfaring med bjergbestigning. Har du en god fysisk form, og det rette udstyr, er det muligt at gennemføre et trek til toppen af Kilimanjaro.

Få hjælp til at sammensætte safari til Tanzania og Kenya

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Østafrika kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.