Få et tilbud på din rejse

Rundrejser

Rundrejser

Rundrejser – Kombiner storby, kultur og natur på én rejse

Hvis du drømmer om en rejse, der kombinerer det bedste af et lands natur, kultur og (lands)byer, så er en rundrejse noget for dig.

Rundrejser er en både god og tidsbesparende måde at:

  • Opleve et lands største seværdigheder
  • Få et indblik et lands kultur
  • Møde lokalbefolkningen

Vores rundrejser inkluderer ikke dansk rejseleder. Til gengæld viser lokale guider dig rundt og lokale chauffører sørger for, at du kommer sikkert fra A til B. Det betyder også, at du får god tid på egen hånd og stor fleksibilitet på din rundrejse.

På en rundrejse får du (næsten) det hele med, og kan rejse hjem med følelsen af, at du har oplevet alt det, du drømte om – og mere til.

De rundrejser du ser på vores hjemmeside kan allesammen skræddersyes efter behov. Det vil sige, at de kan tilpasses den tid du har, de oplevelser du gerne vil have og dit budget.

Rundrejser i Kenya og Tanzania

Rundrejser til Kenya og Tanzania (herunder også Zanzibar) byder på alt lige fra jeepsafari på Masai Mara og Serengetis enorme sletter til badeferie, kultur og dykning på Zanzibar.

Mange forbinder muligvis Afrika med golde landskaber. Men faktisk byder visse egne af Afrika også på et frodigt landskab, hvor der kan opleves store skove og flotte ruter med masser af blomster. En rundrejse i Afrika kan derfor både byde på safarioplevelser, hvor Afrikas vilde dyreliv kan opleves på nærmeste hold, eller du kan udforske frodige naturområder. Og så kan oplevelserne på savannen og i de frodige naturområder krydres med badeferie på Zanzibar. Her får du azurblåt vand, svajende palmer og lækre hoteller. Ud over afslapning på stranden er der gode muligheder for snorkling og dagsudflugter på øen.

Bestil et tilbud på din rundrejse til Kenya og Tanzania her

Rundrejser i USA

I USA er alt bare større, og for mange er landet forbundet med drømme, berømtheder og lange highways, der strækker sig gennem flotte landskaber.

Hvis du vælger at tage på rundrejse i USA, får du en unik mulighed for at opleve mange forskellige byer og seværdigheder. På din rundrejse kan du besøge storbyer som New York, Los Angeles, Washington, Miami og mange flere.

Hvis du er til sol og sommer, kan du vælge at rejse til Californiens vestkyst eller rejse sydpå, hvor du kan opleve Miami, som byder på et pulserende natteliv med natklubber og lange sandstrande. Det er også muligt at kombinere din rundrejse på Vestkysten med et besøg på paradisøerne Hawaii. Er du til til shopping og pulserende storbystemning, kan du rejse til New York, hvor alle de moderne butikker ligger side om side.

USA byder dog på meget mere end blot storbyoplevelser. Mange rejser til USA for at opleve nationalparkerne, som du kan bruge mange timer på at studere. Landskaberne er helt anderledes fra alt, vi har i Europa. Så det er bestemt værd at planlægge et besøg i en af de mange nationalparker. En af dem der står højest på manges liste er nok Grand Canyon.

I Las Vegas kan du afprøve dit held på en enarmet tyveknægt eller ved black jack-bordet. De mange flotte kasinoer, ligger side om side med de spektakulære hoteller i den lysende by midt i ørkenen.

Vores erfarne rejsekonsulenter har selv rejst og boet i USA, og de sidder derfor klar til at skræddersy den perfekte rundrejse til dig uanset, hvad du drømmer om.

Bestil et tilbud på din rundrejse i USA her

Rundrejser i Thailand

Thailand er et fantastisk land at besøge med store regionale forskelle. I den sydlige del vil du opleve et Thailand, der i højere grad er indrettet efter turister. De hvide sandstrande og skønne feriebyer indbyder til ultimativ afslapning. I nord finder du et mere autentisk Thailand, hvor du kan besøge forskellige stammer, der lever afskåret fra civilisationen, Du kan rejse gennem junglen og opleve de imponerende elefanter i deres naturlige omgivelser.

Der er gode muligheder for aktiviteter, der blandt andet kan tælle jungletrekking, dykning, kulinariske oplevelser i det thailandske køkken og shopping. Leveomkostningerne i Thailand er langt under det, vi er vant til fra Danmark. Derfor kan man med fordel forkæle sig selv med lidt anderledes oplevelser. Et ’must’ når du er i Thailand er at besøge en af de mange dygtige skræddere, der til ganske få penge skræddersyr jakkesæt og kjoler i ganske god kvalitet.

Det er oplagt at tage på en rundrejse i Thailand, hvor oplevelserne hos stammefolket i nord kan kombineres med badeferie i syd.

Bestil et tilbud på din rundrejse i Thailand her

Rundrejser på Bali

Hvis du er til unikke ø-oplevelser, skal du sætte kursen mod Bali. Balineserne mener, at de forpagter deres ø for guderne. De må derfor ikke levere den tilbage i ringere stand, end de har overtaget den. Det skinner tydeligt i gennem i den levestil, der er på Bali. Alt gøres med respekt for tid og natur.

Det hensyn lokalbefolkningen tager til naturen betyder også, at Bali byder på en enestående og uspoleret natur. På en udflugt kan du blandt andet bestige vulkanerene, Agung eller Batur, opleve regnskove, tage på rafting på Ayung-floden og meget mere.

En ø som Bali bør opleves på en rundrejse, hvor der både er mulighed for at opleve naturen på nærmeste hold og den enestående kultur med hellige templer. Kulturen byder desuden på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. På din rundrejse på Bali, vil du opleve majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer. Og langs kysten svajer palmerne, og det blå hav indbyder til vansportaktiviteter som snorkling, dykning, surfing og meget mere.

Bestil et tilbud på din rundrejse på Bali her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-rundrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.