Få et tilbud på din rejse

Rundrejser

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Rundrejser

Rundrejser – Oplev storbyer, kultur, natur og strand

Hvis du drømmer om at opleve alt, hvad et land har at tilbyde, skal du tage på rundrejse. Hos DANexplore tilbyder vi rundrejser for en hver smag.

Rundrejser er en hel perfekt måde at se et lands seværdigheder og natur samt lære dets kultur og befolkning at kende. På en rundrejse får du det hele med, og det er jo rart at komme hjem med følelsen af, at du har oplevet alt det, du drømte om – og mere til.

Rundrejser i Afrika

Afrika gemmer på masser af skjulte skatte, der åbenbarer sig for den, der besøger kontinentet. Kontinentet mod syd antages at være stedet for menneskehedens fødsel. Det er da heller ikke svært at forestille sig livets begyndelse og vore forfædres færden i de storslåede landskaber.

Rundrejser i Afrika byder på alt lige fra Saharas ørken, jeepsafari, hvor du møder det vilde dyreliv, samt et varierende og smukt landskab. Du bestemmer, om du vil besøge det tropiske klima nær ækvator, eller om du foretrækker det subtropiske klima længst mod nord og syd. På grund af Afrikas store areal varierer vejret, men generelt er temperaturene høje. Vi planlægger selvfølgelig din rundrejse, så du undgår for meget regn.

Mange forbinder muligvis Afrika med golde landskaber. Men faktisk byder visse egne af Afrika også på et frodigt landskab, hvor der kan opleves store skove og flotte ruter med masser af blomster. En rundrejse i Afrika kan derfor både byde på safarioplevelser, hvor Afrikas vilde dyreliv kan opleves på nærmeste hold, eller du kan udforske frodige naturområder. Og så kan oplevelserne på savannen og i de frodige naturområder krydres med badeferie på Zanzibar. Her får du azurblåt vand, svajende palmer og lækre hoteller. Ud over afslapning på stranden er der gode muligheder for snorkling og dagsudflugter på øen.

Rundrejser i USA

I USA er alt bare større, og for mange er landet forbundet med drømme, berømtheder og lange highways, der strækker sig gennem flotte landskaber.

Hvis du vælger at tage på rundrejse i USA, får du en unik mulighed for at opleve mange forskellige byer og seværdigheder. På din rundrejse kan du besøge storbyer som New York, Los Angeles, Washington, Miami og mange flere.

Hvis du er til sol og sommer, kan du vælge at rejse til Californiens vestkyst eller rejse sydpå, hvor du kan opleve Miami, som byder på et pulserende natteliv med natklubber og lange sandstrande. Det er også muligt at kombinere din rundrejse på Veskysten med et besøg på paradisøerne Hawaii. Er du til til shopping og pulserende storbystemning, kan du rejse til New York, hvor alle de moderne butikker ligger side om side.

USA byder dog på meget mere end blot storbyoplevelser. Mange rejser til USA for at opleve nationalparkerne, som du kan bruge mange timer på at studere. Landskaberne er helt anderledes fra alt, vi har i Europa. Så det er bestemt værd at planlægge et besøg i en af de mange nationalparker. En af dem der står højest på manges liste er nok Grand Canyon.

I Las Vegas kan du afprøve dit held på en enarmet tyveknægt eller ved black jack-bordet. De mange flotte kasinoer, ligger side om side med de spektakulære hoteller i den lysende by midt i ørkenen.

Vores erfarne rejsekonsulenter har selv rejst og boet i USA, og de sidder derfor klar til at skræddersy den perfekte rundrejse til dig uanset, hvad du drømmer om.

Rundrejser i Thailand

Thailand er et fantastisk land at besøge med store regionale forskelle. I den sydlige del vil du opleve et Thailand, der i højere grad er indrettet efter turister. De hvide sandstrande og skønne feriebyer indbyder til ultimativ afslapning. I nord finder du et mere autentisk Thailand, hvor du kan besøge forskellige stammer, der lever afskåret fra civilisationen, Du kan rejse gennem junglen og opleve de imponerende elefanter i deres naturlige omgivelser.

Der er gode muligheder for aktiviteter, der blandt andet kan tælle jungletrekking, dykning, kulinariske oplevelser i det thailandske køkken og shopping. Leveomkostningerne i Thailand er langt under det, vi er vant til fra Danmark. Derfor kan man med fordel forkæle sig selv med lidt anderledes oplevelser. Et ’must’ når du er i Thailand er at besøge en af de mange dygtige skræddere, der til ganske få penge skræddersyr jakkesæt og kjoler i ganske god kvalitet.

Det er oplagt at tage på en rundrejse i Thailand, hvor oplevelserne hos stammefolket i nord kan kombineres med badeferie i syd.

Rundrejser på Bali

Hvis du er til unikke ø-oplevelser, skal du sætte kursen mod Bali. Balineserne mener, at de forpagter deres ø for guderne. De må derfor ikke levere den tilbage i ringere stand, end de har overtaget den. Det skinner tydeligt i gennem i den levestil, der er på Bali. Alt gøres med respekt for tid og natur.

Det hensyn lokalbefolkningen tager til naturen betyder også, at Bali byder på en enestående og uspoleret natur. På en udflugt kan du blandt andet bestige vulkanerene, Agung eller Batur, opleve regnskove, tage på rafting på Ayung-floden og meget mere.

En ø som Bali bør opleves på en rundrejse, hvor der både er mulighed for at opleve naturen på nærmeste hold og den enestående kultur med hellige templer. Kulturen byder desuden på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. På din rundrejse på Bali, vil du opleve majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer. Og langs kysten svajer palmerne, og det blå hav indbyder til vansportaktiviteter som snorkling, dykning, surfing og meget mere.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-rundrejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.