Seniorrejser til hele verden

Seniorrejser giver dig mulighed for at rejse ud i verden, og få en fantastisk oplevelse, som er tilpasset det modne publikum.

Tag på en seniorrejse, der er tilrettelagt, så den passer til seniorer og er gennemtænkt ned til mindste detalje. Kom på vandreferie i Canadas smukke omgivelser eller tag på en afslappet golfferie i USA. Du vælger selv dine destinationer og vi hjælper dig med at planlægge resten.

Safarejse til Kenya og Tanzania

Hvis du er ude efter en uforglemmelig oplevelse, så er en rejse til Kenya og Tanzanias vilde natur lige noget for dig. Her kan du komme på en jeepsafari, rundt på savannen. Safarier i Afrika er helt unikke og byder på et bredt dyreliv, lige fra elefanter, næsehorn, krokodiller, giraffer, kæmpe termitboer og zebraer. Der findes mange vildtreservater i Afrika, et af de populære steder er Kenya, hvor du kan møde et helt unikt land, med mange muligheder for en oplevelse ud over det sædvanlige. Du vil overnatte i camps eller lodges, afhængig af om du foretrækker din egne toiletfaciliteter eller om du vil dele med andre. Der vil blive serveret alle måltiderne på din safaritur. Se vores udvalg af safarirejser her.

Efter de mange indtryk du får på din safari tur, kan du rejse videre til Zanzibar, som ligger i Det Indiske Ocean. Din ferie på Zanzibar giver dig smukke sandstrande, mulighed for dykning i det azurblå vand, hvor du vil opleve et enestående koralrev. Derudover vil du mærke en meget afslappet atmosfære og unikke mad oplevelser. Her kan du genoplade batterierne og rejse hjem med fornyet energi. Se mere omkring Zanzibar her.

Seniorrejse til Thailand

Er du til luksus kan du rejse til Thailand, og bo på lækre hoteller til forholdsvis billige penge. Her kan du nyde dagen med et spil golf på de flotte baner eller du kan nyde dejlige spa behandlinger på hotellet. Der er mange gode strande, hvor man kan slappe af i vandkanten og nyde det krystalklare vand. Du vil komme til at smage mange lokale specialiteter, når du skal ud og spise om aftenen. Lokalbefolkningen er venlig og hjælpsom, så du vil uden tvivl føle dig velkommen i det dejlige Thailand.

Klimaet i Thailand er tropisk med høje temperaturer og en høj luftfugtighed. April og maj er de varmeste måneder. I juni starter regntiden, som først slutter i slutningen af oktober. Den bedste rejsetid og klima er fra november til februar.

Seniorrejse til Bali

Bali er ligeledes en meget spændende og kulturel oplevelse, hvis man vil væk fra Danmark i de kolde årstider. På Bali har du mulighed for at opleve en enestående kultur, som byder på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. Hvis du er begejstret for en aktiv ferie, er der også muligheder for at du kan bestige en vulkan, samt se delfiner springe i vandet ud fra Lovina. Når du rejser rundt på Bali, vil du opleve et idyllisk naturscenarie, med majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer. Du vil ikke kede dig når du rejser rundt på Bali, og der vil være noget for enhver smag.

Få hjælp til at planlægge din seniorrejse i dag

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at skræddersy din seniorrejse, så alle dine ønsker bliver indfriet. Kontakt os for yderligere information på 86 40 88 44, eller send os en rejseforespørgsel via formularen nedenfor.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Gratis rejsetilbud

Udfyld formularen og få hjælp fra en af vores rejsekonsulenter, der står
klar til at hjælpe dig med din næste rejse.