Få et tilbud på din rejse

New Zealand

Autocamper

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Autocamper

Rejs med autocamper i New Zealand og bestem selv tid og rejsetempo

Med en autocamper vælger du selv rejsens tempo, og hvad du vil se på din vej. Det giver den optimale frihed på din rejse. Rejser du med børn er det desuden oplagt at rejse i autocamper, da du har køkken, toilet og sovepladser lige ved hånden.

Se hvordan du får mest for pengene, når du rejser med camper i New Zealand her

New Zealand består af to store øer, kaldet Nordøen og Sydøen og en række mindre øer: Stewart Island og Chatham. New Zealand er kendt for at være rent og naturskønt med et væld af oplevelser.

Fra kridhvide strande til sneklædte bjergtinder og gletsjere

Det er en stor oplevelse at køre rundt i New Zealand, da der altid er en imponerende udsigt ud af forruden. Landskabet varierer fra Nordøen til Sydøen. Oplev sneklædte bjerge, utrolige gletsjere, brusende floder, spejlblanke søer og aktive vulkaner. Du kan også nyde ferielivet på de kridhvide strande med svajende palmer. Er du heldig, får du et glimt af de forskellige dyrearter.

Oplev Maori-kultur på Nordøen

Maorierne er navnet på New Zealands oprindelige befolkning. Folket stammer fra nogle af de polynesiske øer. De ankom til landet i kanoer omkring år 1300 til Nordøens østkyst. Maori-sproget er New Zealands officielle sprog ved siden af engelsk. Det tales dog kun af mellem 60.000 og 160.000 personer. Du kan besøge en maorilandsby lidt uden for Rotorua på Nordøen. Her kan du smage på deres traditionelle smagfulde retter, se den traditionelle maori dans, beundre deres træudsmykninger og høre om deres historiske fortællinger.

Queenstown – for vovehalse og naturelskere

Er du en vovehals, skal du forbi Queenstown på Sydøen. Her kan du få det vildeste adrenalinkick med det populære AJ Hackeet bungyjump. New Zealands højest bungy jump er ved Nevis floden. Hoppet er på 134 meter og tager omkring 8,5 sekunder. Det vil uden tvivl være en oplevelse for livet at tage hoppet ud over Nevis floden. Hvis ikke du har fået nok efter springet, kan du tage verdens længste gyngetur. Du bliver hævet 160 meter over jorden og gynger i dalen med 120 kilometer i timen!

Der er utrolig mange oplevelser at få i New Zealand, så pak kufferten og sæt kursen mod det imponerende land.

Generel information om ferie i autocamper i New Zealand

New Zealand har et omfattende netværk af campingpladser. Du finder både meget moderne campingpladser, men også de mere primitive steder, der ofte er smukt beliggende. Vi har samlet nogle af mulighederne her:

Holiday Parks og campingpladser:
Der findes mange campingpladser rundt i New Zealand, og her får du formentlig de bedste faciliteter stillet til rådighed. Du kan på de fleste campingpladser få vasket tøj, og desuden kan du koble din autocamper til strøm.

På campingpladserne bor du til en rimelig pris. Campingpladserne er oftest beliggende tæt ved søer eller strande. Du har mulighed for at koble camperen til strøm. Desuden vil du have adgang til både fælles køkken og bad. Derudover er der opholdsrum, hvor man kan spise eller se tv og hygge sig. Mange Holiday Parks har legepladser, opvarmede swimmingpools, trampoliner og grillområder. Leje af cykler, kanoer og både er også muligt. Campingpladserne er ideelle for familier.

Læs mere om Holiday Parks

Nationalparker:

De fleste nationalparker har områder, der er afsat til camping. Der er ofte brusere, toiletter, udendørsgrill og picnicområder. Nationalparker er smukke og fredelige steder at overnatte. Men vær opmærksom på at nationalparker ofte ikke tilbyder mulighed for at lade bilen op med strøm.

Her finder du nærmere information omkring camping i naturen: Camping i nationalparker

Freedom camping:

Freedom camping betyder, at du camperer andre steder end på en campingplads. Det kan blandt andet være ved søer, strande eller på rastepladser. For at passe på New Zealands smukke natur, er der udarbejdet love omkring dumping af affald, campering, toiletter mv. Det er kun tilladt at campere, hvor der er skiltet. Hvis du camperer i naturen, hvor det ikke er tilladt, kan du risikere at få en bøde på 200 $. Så det er meget vigtig at holde øje med skiltene. I New Zealand passer de på naturen. Derfor skal du ikke efterlade noget skrald eller andet.

Campsite betegnelser:

Serviced campsite: Her tilbydes en bred vifte af faciliteter: Toiletter, brusere med varmt vand, køkken, vandforsyning, container til skrald, mulighed for at vaske tøj, grill, bål område, picnic borde og komfur.
Standard campsite: Her tilbydes der en mindre vifte af faciliteter: Toilet, vandforsyning, bålplads, bad med koldt vand, picnic borde, udendørs køkken og skraldespande.
Backcountry campsite: Her tilbydes kun toilet og vand, picnic borde, udendørs køkken og bålplads.
Basic campsite: Her tilbydes meget lidt, så derfor er det vigtigt, at autocamperens udstyr er tilstrækkelig. Der er toilet og vand fra en tank.

Hos den ovennævnte udbydere er sengetøj, puder, dyner inklusiv i lejen af camperen. Af køkkenudstyr er der inkluderet: Gryde, pande, skærebræt, knive, tallerkner, gafler, kopper, fejebakke, kost mv.. Derudover er det muligt at leje børnesæder, gps, camping borde og stole.

Betalingsveje:

Når du kører på New Zealands Nordø, vil du opleve at der oprettet betalingsveje. Du er derfor ansvarlig for, at gebyret bliver betalt, når du køre rundt i en lejet autocamper. Du kan læse mere om betalingsveje her.

Alder på chaufføren:

For at køre en autocamper tilrådes det, at du får lavet et internationalt kørekort, som kan købes på borgerservice (husk pasfoto). Minimum alderen for at køre i New Zealand er 21 år, og den maksimale alder er 75 år. Husk at du altid skal køre i den venstre vejbane i New Zealand. Desuden er det vigtigt, at du kører med sikkerhedssele og altid har dit kørekort.

Bagage:

Vi anbefaler, at du pakker i bløde tasker istedet for kufferter, da bløde tasker fylder mindre og er nemmere at opbevare i autocamperens skabe.

OBS! DANexplore tager forbehold for eventuelle ændringer i ovenstående oplysninger.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.