Send rejseforespørgsel

Kenya

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Kenya

Oplev det ikoniske Afrika i Kenya

I Kenya venter det ikoniske Afrika, hvor flokke af zebraer græsser under bredskyggede akacietræer, og løver daser i solen. Men Kenya rejser har meget mere at byde på.

Langt mod nord strækker ørkenlandskaberne sig ind i Etiopien. Langs kysten venter historiske handelsbyer og lækre strande på at blive udforsket. I hjertet af landet samles flokke af flamingoer langs de lavvandede søer, og i højlandet dyrkes vidunderlig kaffe. For de, som for alvor vil prøve kræfter med naturen, kan en bestigning af Mount Kenya (5199 m) anbefales. Eller hvad med riverrafting på Tana River?

Safaritur i Masai Mara og gletsjervandring ved ækvator

Når turen går til Kenya, vil en klassisk safaritur i Masai Mara typisk være førsteprioritet, men der er meget mere at komme efter i det østafrikanske land. En populær oplevelse i Kenya er gletsjervandring ved ækvator. Her trekker du på Mount Kenya, som ligger blot 16 kilometer fra ækvator. Når du kommer op på toppen, vil du blive fanget af den betagende udsigt ud over det varierende landskab.

Mød savannens krigere i Masai Mara

Endvidere kan du møde savannens krigere i Masai Mara. På vej mod Masai Mara tårner girafferne op over sletten, gnuerne stirrer, og strudsene spæner af sted, og pludselig ser du de høje slanke masaihyrder med spyd og røde klædedragter i vejkanten. Masaierne holder fast ved traditionelle normer og levevis, og det er svært at komme tæt på dem på anden vis end ved at besøge de landsbyer, der mod betaling giver rundvisning. Masaierne bygger deres hytter af jord og komøg i en cirkel omgivet af tørret buske. Her byder masaierne inden for med traditionel velkomstdans, hvor mændene under højlydt sang hopper højt i vejret med samlede ben. Kenya rejser er særpræget med deres spændende og anderledes kultur.

Kom helt tæt på dyrene ved Lake Nakuru

Ved Lake Nakuru spankulerer en million pink flamingoer rundt i lavt vand. Nationalparken byder på masser af vilde dyr. Se aggressive bøfler, tonstunge næsehorn, plettede hyæner, legesyge bavianer, yndefulde gazeller, stribede zebraer og løver, der klatrer i træer, Men det er absolut flamingoerne, som gør Lake Nakuru til noget helt enestående. Rundt om søen strækker små bumpede veje sig, hvor også pelikaner i massevis hører hjemme. Du kommer helt tæt på de mange dyr, der fredeligt græsser og jager på savannen. Klippefremspringet Baboon Hill er et glimrende udsigtspunkt, hvor du har et godt udsyn ud over søen og dens flamingoer.

Gør klar til kødfestival på restaurant Carnivore

På restauranten Carnivore i Nairobi er det om at møde op med en knurrende, tom mave, kniven spidset og gaflen klar til en kødfestival uden lige. Tjenere springer konstant til med lange spyd direkte fra den store, åbne grill og skærer kødet direkte ned på tallerkenen. På menukortet finder du alt fra gris, lam, ko og kylling til strudsefrikadeller og krokodillekød, og du har hurtigt syv-otte forskellige slags kød på tallerkenen. Hvert bord har et lille flag i en træklods, og når maven er fuld, sænker man flaget. Dette kan dog medføre lidt venlig hån fra tjenerne, der aldrig synes, at du har spist nok kød! Restaurant Carnivore er to gange blevet kåret blandt verdens 50 bedste restauranter.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ovenstående er blot et lille udvalg af de mange uforglemmelige oplevelser, Kenya byder på. Kenya har noget for enhver smag, og den imødekommende befolkning vil gøre alt for, at du skal føle dig velkommen i deres smukke land.

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Kenya kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Læs mere om vores safariture i Kenya her.

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.