Få et tilbud på din rejse

Kenya

Rejser til Kenya

Rejser til Kenya er for dig, der drømmer om verdensklasse safari, trekking og endda en badeferie

Forestil dig lyden af verdens største græsslåmaskine – tusindevis af græssende gnuer, impalaer og zebraer – der tygger sig vej igennem savannen, eller leopardens brølen mens den fortærer sit bytte i toppen af et akacietræ.

Du kommer (næsten) ikke tættere på The Big Five end i Kenya. Forestil dig:

  • Løven, der hviler sig i skyggen af din landcruiser
  • Geparden, der sniger sig ind på sit bytte i det høje græs
  • Næsehornet, der krydser vejen foran dig
  • En horde af bøfler, der holder et meget vågent øje med dig
  • Og en flok elefanter, der buldrer så tæt forbi, at du kan smage støvet

Dét er safari i verdensklasse.

Heldigvis findes der så mange fantastiske dyr at opleve i Kenya, at man har lavet The Big Nine, som også inkluderer leoparden, giraffen, zebraen og flodhesten.

Det bedste tidspunkt at se The Big Five og gnuernes vandring

Det letteste tidspunkt at spotte The Big Five på savannen er i tørsæsonen fra december til april – hvor græsset er tørt og lavt, og dyrene ikke kan “gemme” sig så let – og igen i den danske sommer, det vi også kalder højsæson.

Fra juli til oktober kan du være heldig at opleve gnuerne, der krydser Mara-floden. Et spektakulært syn, som uden tvivl er et af Den Store Vandrings højdepunkter.

Bestil et tilbud på din rejse til Kenya her

Rejser til Kenya har virkelig meget (mere) at byde på

Langt mod nord strækker ørkenlandskaberne sig ind i Etiopien, i højlandet dyrkes vidunderlig kaffe og langs kysten venter historiske handelsbyer og lækre strande på at blive udforsket. Se hvordan du kombinerer safari og badeferie her.

Vi kan også anbefale at opleve solen stå op over Masai Mara fra en luftballon, imens flokke af bøfler og giraffer galoperer afsted under dig. Din luftballonsafari rundes smukt af med en lækker morgenmad på savannen.

For dig, som for alvor vil prøve kræfter med naturen, kan et trek til toppen af Mount Kenya (5199 m) anbefales.

Mød Masaierne – Savannens krigere

I Masai Mara National Reserve kan du møde stammefolket masaierne.

På vej mod Masai Mara tårner girafferne sig op over sletten, gnuerne stirrer og strudsene spæner af sted, og pludselig ser du de høje slanke masaihyrder med spyd og røde klædedragter i vejkanten.

Masaierne holder fast i deres traditionelle levevis, og du kan besøge deres landsbyer, hvor de (mod betaling) gerne giver en rundvisning. Masaierne byder ofte velkommen med en traditionel velkomstdans, hvor mændene under højlydt sang hopper højt i vejret med samlede ben.

1 million pink flamingoer ved Lake Nakuru

Ved Lake Nakuru spankulerer en million pink flamingoer rundt, og gør Lake Nakuru til en helt enestående naturoplevelse.

I Lake Nakuru National Park kan du dog også opleve alt fra de aggressive bøfler, tonstunge næsehorn, plettede hyæner, legesyge bavianer, yndefulde gazeller, stribede zebraer, løver, der klatrer i træer og store flokke af pelikaner.

Klippefremspringet Baboon Hill er et glimrende udsigtspunkt, hvor du kan nyde udsigten over søen – og flamingoerne.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Kenya i dag

Smag på Kenya – “Kødfestival” i Nairobi

På Carnivore Restaurant i Nairobi er det om at møde op med knurrende tom mave og gaflen klar til en kødfestival uden lige.

Din tjener bringer konstant lange spyd direkte fra grillen til dit bord. På menukortet finder du alt fra vortesvin til struds-frikadeller og krokodillekød. Hvert bord har et lille flag, og når maven er fuld, sænker du flaget. Dette medføre ofte lidt venlig hån fra tjenerne, der aldrig synes, at du har spist nok kød!

Besøg Karen Blixens hus, når du rejser til Kenya

For de litteratur og kunstinteresserede kan et besøg i Karen Blixens hus i Nairobi anbefales. Her får du et fint lille indblik i forfatterens liv og hverdag i Kenya.

Det var også i Kenya, at kimen til Karens Blixens nok mest berømte bog ‘Den Afrikanske Farm’ blev til. Filmen ‘Mit Afrika’ med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne, som Karen Blixen og storvildtjægeren Denys Finch Hatton, er baseret på ‘Den Afrikanske Farm’.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Kenya i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Kenya kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se hvordan du kan sammensætte din safari i Kenya her.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.