Rejser til Kenya

Unikke safarirejser til Kenya, som du kan kombinere med både badeferie og et trek til toppen af Mount Kenya

Rejser til Kenya indeholder lige dele vilde dyr og åbne vidder, som imponerende kunst og kulturelle seværdigheder.

Glæd dig til en safari i Kenya, hvor du vil opleve alt fra nogle af landets mest kendte nationalparker til de lidt mindre kendte, men mindst ligeså spektakulær nationalparker.

På din rundrejse i Kenya transporteres du sikkert rundt med egen guide og vil opleve, at naturen er meget mere varieret end du tror. Dyrelivet er fx ligeså fascinerende at betragte fra vandet og i luften, som det er fra din jeep eller landrover.

Se også, hvordan du kan kombinere din safari med badeferie eller et trek til toppen af Mount Kenya.

Oplev The Big Five på din Kenya safari

Forestil dig lyden af verdens største græsslåmaskine – tusindevis af græssende gnuer, impalaer og zebraer – der tygger sig vej igennem savannen, eller leopardens brølen mens den fortærer sit bytte i toppen af et akacietræ.

Du kommer (næsten) ikke tættere på The Big Five end på en Kenya safari. Forestil dig:

  • Løven, der hviler sig i skyggen af din landcruiser
  • Geparden, der sniger sig ind på sit bytte i det høje græs
  • Næsehornet, der krydser vejen foran dig
  • En horde af bøfler, der holder et meget vågent øje med dig
  • Og en flok elefanter, der buldrer så tæt forbi, at du kan smage støvet

Dét er safari i verdensklasse.

Heldigvis findes der så mange fantastiske dyr at opleve i Kenya, at man har lavet The Big Nine, som også inkluderer leoparden, giraffen, zebraen og flodhesten.

Bedste tidspunkt at se gnuernes vandring, når du rejser til Kenya

Det letteste tidspunkt at spotte The Big Five på savannen er i tørsæsonen fra december til april – hvor græsset er tørt og lavt, og dyrene ikke kan “gemme” sig så let – og igen i den danske sommer, det vi også kalder højsæson.

Fra juli til oktober kan du være heldig at opleve gnuerne, der krydser Mara-floden. Et spektakulært syn, som uden tvivl er et af Den Store Vandrings højdepunkter.

Bestil et tilbud på din rejse til Kenya her

Udvalgte camps og lodges i Kenya

Der findes mange typer hoteller og lodges at vælge imellem, når du rejser til Kenya. I nationalparkerne kan du bo på alt fra 3- til 5-stjernede lodges, som hver især giver dig en unik oplevelse.

Gæstfriheden er stor og særligt på savannen kan du se frem til den mest imponerende stjernehimmel. Mange logdes har både foredrag og festlige indslag om aftenen, og deres buffeter har som et regel et stort udvalg af mad fra både det vestlige og afrikanske køkken.

Se hvordan du kan bo på udvalgte lodges og camps i Kenya her

Mød Masaierne, Savannens krigere, når du rejser til Kenya

I Masai Mara National Reserve kan du møde stammefolket masaierne.

På vej mod Masai Mara tårner girafferne sig op over sletten, gnuerne stirrer og strudsene spæner af sted, og pludselig ser du de høje slanke masaihyrder med spyd og røde klædedragter i vejkanten.

Masaierne holder fast i deres traditionelle levevis, og du kan besøge deres landsbyer, hvor de (mod betaling) gerne giver en rundvisning. Masaierne byder ofte velkommen med en traditionel velkomstdans, hvor mændene under højlydt sang hopper højt i vejret med samlede ben.

1 million pink flamingoer ved Lake Nakuru

Ved Lake Nakuru spankulerer en million pink flamingoer rundt, og gør Lake Nakuru til en helt enestående naturoplevelse.

I Lake Nakuru National Park kan du dog også opleve alt fra de aggressive bøfler, tonstunge næsehorn, plettede hyæner, legesyge bavianer, yndefulde gazeller, stribede zebraer, løver, der klatrer i træer og store flokke af pelikaner.

Klippefremspringet Baboon Hill er et glimrende udsigtspunkt, hvor du kan nyde udsigten over søen – og flamingoerne.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Kenya i dag

Besøg Karen Blixens hus, når du rejser til Kenya

For de litteratur og kunstinteresserede kan et besøg i Karen Blixens hus i Nairobi anbefales. Her får du et fint lille indblik i forfatterens liv og hverdag i Kenya.

Det var også i Kenya, at kimen til Karens Blixens nok mest berømte bog ‘Den Afrikanske Farm’ blev til. Filmen ‘Mit Afrika’ med Meryl Streep og Robert Redford i hovedrollerne, som Karen Blixen og storvildtjægeren Denys Finch Hatton, er baseret på ‘Den Afrikanske Farm’.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Kenya i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Kenya kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.