Få et tilbud på din rejse

Autocamper

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Autocamper

Få frihed på rejsen i en autocamper

En autocamper er et godt valg, hvis du skal på en længerevarende rejse. Med en autocamper slipper du for at slæbe bagage ind og ud af skiftende hotelværelser. I en autocamper får du den ultimative frihed, fordi du rejser rundt med alt det nødvendige lige ved hånden.

“I en autocamper vil du altid føle dig hjemme lige meget, hvor du befinder dig”

Der findes et stort udvalg af autocampere, hvorfor det er vigtigt, at du er bevidst om dine krav til din autocamper. De fleste autocampere har et lille tekøkken, toilet, spiseafdeling og soveområde. Sovepladserne ligger ofte bagerst i bilen, men det kan variere afhængigt af, hvilken størrelse og model du vælger. Der er god skabsplads i en autocamper. Det giver overblik over al din bagage, hvilket især er en fordel, hvis du rejser med børn. Ligeledes kan børnene spille eller tegne ved spisepladsen, mens du kører på landevejen. Forhør dig om mulighederne for at leje autostole til de mindste børn.

Kvalitetstid med dine medrejsende i fantastiske omgivelser

I en autocamper vælger du selv tempoet på ferien, og du kan til enhver tid holde en pause, hvis du spotter noget interessant på vejen. Du styrer selv, hvad du vil se, men vi hjælper selvfølgelig gerne med gode råd og vejledning hjemmefra. I fællesskab finder vi den bedste rute til dig, som du kan følge, når du kommer til rejsemålet. At rejse rundt i en autocamper er en ideel måde at udforske landet og dets natur på. Når du kører i en autocamper, er du tæt på naturen, du oplever det hyggelige campingliv, og du får kvalitetstid med dine medrejsende i fantastiske omgivelser.

Med en autocamper vil du altid føle dig hjemme lige meget, hvor du befinder dig. Overalt er du i trygge omgivelser. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og suge alle de fantastisk indtryk til dig undervejs. Det er en god og anderledes måde at holde ferie på, og du vil med garanti ikke blive skuffet.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse i autocamper kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.