Ferie i autocamper

Rejs med autocamper og oplev den ultimative frihed på 4 hjul

Tag på en unik ferie i autocamper – eller motorhome som de også bliver kaldt – til USA og Canada, Australien, New Zealand eller Norge

En autocamper er et godt valg, når du vil bo tæt på naturen og slippe for at slæbe bagage ind og ud af skiftende hotelværelser. I en autocamper får du den ultimative frihed, fordi du selv bestemmer tempoet og rejser rundt med alt, hvad du skal bruge lige ved hånden.

TIP! Vælg en autocamper med eget bad og toilet. Med den må du nemlig overnatte på de mere primitive campingpladser i nationalparker og naturreservater samt lokale farme og vingårde.

Læs for eksempel om Anne og Christinas drømmerejse til Canada i autocamper, hvor de (blandt andet) boede på de primitive campingpladser.

Bestil et tilbud på din ferie i autocamper her

Sådan er din autocamper indrettet

Der findes et stort udvalg af autocampere. Vær derfor bevidst om dine behov, inden du booker din autocamper.

De fleste autocampere har et lille tekøkken, toilet, bad, spise- og soveområde. Sovepladserne ligger ofte bagerst i bilen, men det kan variere afhængigt af, hvilken størrelse og model du vælger.

“I en autocamper vil du altid føle dig hjemme lige meget, hvor du befinder dig”

Der er ofte god skabsplads i en autocamper. Det giver overblik over din bagage, og er en fordel, når du rejser med børn. En af autocamperens andre fordele er, at børnene kan spille eller tegne ved spisepladsen, mens du kører på landevejen.

Forhør dig om mulighederne for at leje autostole til de mindste børn.

Læs også 7 grunde til at du og dine børn vil elske en ferie i autocamper.

Ferie i autocamper er kvalitetstid med dine medrejsende tæt på naturen

På en ferie i autocamper vælger du selv tempoet, og kan til enhver tid holde en pause, når du ser noget interessant på vejen. Det gør det nemmere at tilgodese alle på rejsens behov, og er en ideel måde at udforske et land og dets natur på.

Når du rejser i en autocamper, vil du opleve naturen helt tæt på – både på landevejen og de hyggelige campingpladser. Det eneste du skal gøre er at læne dig tilbage og suge alle de fantastisk indtryk til dig undervejs.

En ferie i autocamper er en god og anderledes måde at holde ferie på, hvor du får masser af kvalitetstid med dine medrejsende i fantastiske omgivelser.

Få hjælp til at planlægge dine ferie i autocamper

Du styrer selv, hvad du vil se, og vi hjælper selvfølgelig gerne med gode råd og vejledning hjemmefra. I fællesskab finder vi den bedste rute til dig, som du kan følge, når du kommer til rejsemålet.

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse i autocamper kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring