Rejser til Japan

Oplev Tokyo, historiske Kyoto, kulinariske Osaka og meget mere…

Når du rejser til Japan venter et smukt og kontrastfyldt land. Fra historiske monumenter, japansk gastronomi til unikke nationalparker og selvfølgelig Tokyo.

På en rundrejse i Japan får du det hele med. Glæd dig f.eks. til at opleve alt fra højteknologiske metropoler, kejserlige paladser, templer og geishaer til smukke japanske haver, vulkaner og sneklædte bjergtoppe.

Bedste tidspunkt at besøge Japan

Afhængigt af, hvad du gerne vil opleve, så kan Japan faktisk besøges året rundt. Fra skirejser i vinterhalvåret til rundrejser i forårs-, sommer- og efterårsmånederne.

Japan er mere end 8 gange større end Danmark, og strækker sig over flere klimabælter. I Japan taler man derfor ikke kun om fire årstider, men om hele 72! Derfor kan det godt betale sig at sætte sig ind i vejret i Japan.

Læs mere om vejret i Japan her

Udvalgte højdepunkter, når du rejser til Japan

  • Fejringen af Sakura, når de japanske kirsebærtræer springer ud hvert forår.
  • Det japanske køkken. Især i Osaka, også kendt som Nationens Køkken, står både gadekøkkener og gourmet restauranter klar til at forkæle dine smagsløg.
  • Unik arkitektur, historiske templer og helligdomme.
  • Vandreture i nationalparker, gennem bambusskove og langs smukke søer.
  • De enorme mængder sne, der hvert år falder i de japanske skiområder på Hokkaido halvøen, og gør området til et vaskeægte skiparadis for den øvede og rutinerede skiløber.
  • Bounty strande og trope-øer.

Vil du have mere inspiration til din Japan tur?

Så husk at besøge rejsebloggen, hvor du finder inspiration og information om alt fra 72 timer i Tokyo, Japan med børn og unge, onsen etikette, uskrevne regler og meget mere.

Bestil et tilbud på din rejse til Japan her

Tag på en skiferie de færreste har prøvet, endnu

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan. Skiområderne i Japan har gode faciliteter, og er et af de få steder i verden, hvor du kan stå på ski i op til 15 meter sne.

Japan er en topklasse ski-destination af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido halvøen i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder kold, tør og blød powder. Det er ikke unormalt, at der falder over 15 meter sne på en sæson, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

Derudover er japanerne både venlige, imødekommende og gæstfrie. Maden er fantastisk og efter en lang dag på ski kan du slappe af i en af de skønne lokale onsens.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Japan i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og få hjælp og inspiration til, hvordan din rejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.