Få et tilbud på din rejse

Japan

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Japan

Rejser til Japan – Storbystemning, kultur og skiløb

Japan er kontrasternes land. Landets storbyer er højteknologiske metropoler, hvor skyskrabere troner op i himlen. Men landet er også traditionsrigt med kejserlige paladser og templer, geishaer og smukke haver. I foråret blomstrer de lyserøde kirsebærtræer, hvilket hvert år trækker mange turister til.

Du møder også et spændende køkken, hvor de fleste nok især kender til sushi og sake. Et besøg i landets metropoler giver afvekslende oplevelser, hvor du både oplever pulserende storby, hellige templer og smukke haver.

Men der er endnu et trækplaster – nemlig de berømte skiområder. Hvert år falder der en stor mængde sne i de japanske bjerge, og bjergene er et vaskeægte skiparadis for den øvede og rutinerede skiløber.

Bestil et tilbud på din rejse til Japan her

Hvorfor skiferie i Japan?

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan, og ikke alle er direkte relateret til skiløb. Japanerne er både venlige, imødekommende og gæstfrie, og maden og gastronomien er fantastisk. Områderne tilbyder mange faciliteter og god indkvartering, og så er den japanske kultur bare fascinerende anderledes.

Powder, når det er bedst!

Dog er det også en kendsgerning, at Japan er en topklasse ski-destination, af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido halvøen i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder af den kolde, tørre og bløde powder, som Japan er verdenskendt for. Det er ikke unormalt, at der falder over 15 meter sne på en sæson, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

Vil du på skiferie?

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.