Få et tilbud på din rejse

Japan

Rejser til Japan

Rejser til Japan – Storbystemning, kultur og skiløb

Japan er kontrasternes land med alt fra højteknologiske metropoler, kejserlige paladser, templer og geishaer til smukke japanske haver, vulkaner og sneklædte bjergtoppe.

Derudover tiltrækkes mange turister af de japanske kirsebærtræer, der springer ud hvert forår og indhylder landet i et lyserødt skær.

I Japan bliver du også introduceret for det japanske køkken, nok bedst kendt for dets sushi og sake, men japansk cuisine er meget mere end det. Hvis du er til kulinariske oplevelser, så besøg Osaka, også kendt som Nationens Køkken, hvor både gadekøkkener og gourmet restauranter står klar til at forkæle dine smagsløg.

Sidst, men ikke mindst, er der de berømte skiområder i Japan. Hvert år falder der store mængder sne i de japanske bjerge, som er et vaskeægte skiparadis for den øvede og rutinerede skiløber.

Bestil et tilbud på din rejse til Japan her

Hvorfor skiferie i Japan?

Der er mange gode argumenter for at tage på skiferie i Japan, og ikke alle er direkte relateret til skiløb. Japanerne er både venlige, imødekommende og gæstfrie, og maden og gastronomien er fantastisk. Områderne tilbyder mange faciliteter og god indkvartering, og så er den japanske kultur bare fascinerende anderledes.

Powder, når det er bedst!

Dog er det også en kendsgerning, at Japan er en topklasse ski-destination, af én årsag: POWDER! Vejrsystemer bringer kold sibirisk luft ind over Hokkaido halvøen i det nordlige Japan, hvilket resulterer i store mængder af den kolde, tørre og bløde powder, som Japan er verdenskendt for. Det er ikke unormalt, at der falder over 15 meter sne på en sæson, så der er masser af nyfalden sne at boltre sig i.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Japan i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og få hjælp og inspiration til, hvordan din rejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.