Send rejseforespørgsel

Grupperejser

Grupperejser

Skræddersyet grupperejser

DANexplore arrangerer grupperejser for foreninger, organisationer, virksomheder og private grupper.

Vi sammensætter grupperejsen helt efter jeres behov og ønsker. Kravet er blot, at I er minimum ti personer, der rejser samlet.

Vi laver grupperejser til både USA, Canada, Australien, New Zealand, Kenya, Tanzania, Bali, Thailand og Japan.

Vi skræddersyer rejser til hele verden, og derfor er det muligt at få et rejsetilbud, der er særligt målrettet lige præcis dine ønsker. Vi arrangerer både rejser, der kan fungere som teambuilding, vidensindsamling, forretningsrejse og ikke mindst generel afslapning.

På vores hjemmeside kan du læse nærmere om, hvilke destinationer vi tilbyder, men skulle du have specifikke ønsker til turen eller drømme om et rejsemål, vi ikke har oplistet på vores hjemmeside, er du alligevel meget velkommen til at kontakte os.

Anbefalinger fra kunderne

“Uden DANexplores hjælp til at finde fly, overnatning, bespisning og transfer ville denne fodboldtur aldrig lykkes. 27 U12-fodbolddrenge og ledere havde en uforglemmelig træningslejr og social tur til Rom. Alt gik langt over forventning med fantastisk behandling, og super service og, og, og… Vil ALDRIG tøve med at anbefale DANexplore til andre!”

Søren Bruhn Winther.

“Tak for en veltilrettelagt og meget vellykket rejse. DANexplore er meget professionelle, servicemindede og gode til at komme med råd og vejledning i forbindelse med grupperejser. Vores samarbejde fungerer upåklageligt, og vi kan varmt anbefale DANexplore som rejsearrangør. Der er ingen tvivl om, at DANexplore står for vores næste grupperejse, som faktisk allerede er ved at være på plads.”

John Morgen Direktør, Randers Havn.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din grupperejse kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud fra en af vores rejsekonsulenter.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.