Få et tilbud på din rejse

Nordamerika

Nordamerika

Få storby, naturparker, dyreliv og den ultimative frihed på en kør-selv ferie i Nordamerika

Nordamerika er som skabt til uforglemmelige ferier for hele familien. Her er der mulighed for både kør-selv, ferie i motorhome, skirejser og krydstogter.

På en kør-selv ferie i USA og Canada har du friheden til at lade dig inspirere undervejs. Drej af når du har lyst og stop hver gang, noget fanger din interesse. Du bestemmer selv, hvor meget du vil planlægge hjemmefra. Nordamerika byder på fantastiske oplevelser uanset, hvilken rejseform du vælger. Det ved vi af egen erfaring, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den  perfekte rejse.

Udflugter i naturen eller i storbyen

Alle vores kør-selv ferier kan kombineres med udflugter som fx bjørne- og hvalsafari, gletsjere, rafting, vingårde og meget mere. Uanset hvad du drømmer om, har USA og Canada alt, hvad hjertet begærer af naturoplevelser.

Er du mere til storbyliv, kan du vælge at forene kør-selv ferien med et ophold i en af USA’s og Canadas mange storbyer. Her kan du sætte prikken over i’et på ferien med udflugter som fx en helikoptertur over New Yorks berømte vartegn, en guidet cykeltur gennem Miami, en byrundtur og gospel i Harlem og meget mere.åde boet og rejst meget i henholdsvis USA og Canada.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Nordamerika kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.