Nordamerika

Få storby, naturparker, dyreliv og den ultimative frihed på en kør-selv ferie i Nordamerika

Nordamerika er som skabt til uforglemmelige ferier for både par og børnefamilier. USA og Canada bugner nemlig med uendelige muligheder for at skræddersy både kør-selv ferier, motorhome-rejser, skiferier og krydstogter.

På en kør-selv ferie i USA og Canada har du friheden til at lade dig inspirere undervejs. Drej af når du har lyst og stop hver gang, noget fanger din interesse. Du bestemmer selv, hvor meget du vil planlægge hjemmefra.

Nordamerika byder på fantastiske oplevelser uanset, hvilken rejseform du vælger. Det ved vi af egen erfaring, og vi sidder klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte rejse.

Husk at der også findes masser af inspiration og tips til rejsen på rejsebloggen.

Populære udflugter, der viser dig det bedste af Nordamerikas natur og storbyer

Alle kør-selv ferier kan kombineres med udflugter som fx bjørne- og hvalsafari, gletsjer-vandring, rafting, besøg på vingårde og meget mere. Nogle oplevelser kan med fordel bookes hjemmefra, især i højsæson, mens andre kan bookes tættere på afrejse, når I er mere afklarede omkring jeres planer.

En stor del af din kør-selv ferie i USA og Canada foregår enten på landevejen, gennem nationalparker eller langs landenes smukke kyster. Heldigvis går rigtig mange kør-selv ruter også gennem nogle af USA og Canadas historiske storbyer samt hyggelige cowboy- eller bjergbyer.

Blandt nogle af de mange udflugter, der kan sætte prikken over i’et på din storbyferie, er der bl.a. en helikoptertur over New Yorks berømte vartegn, en guidet cykeltur gennem Miami, en byrundtur og gospel i Harlem og meget mere.

Få inspiration til flere udflugter i USA og Canada her.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Nordamerika kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.