Få et tilbud på din rejse

Asien

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Asien

Få forskelligartede oplevelser i eventyrlige Asien

Asiens er måske Jordens mest eksotiske og farverige kontinent. Her bombarderes sanserne med stærke dufte, fremmede synsindtryk og storslået natur, og du vil hurtigt føle dig godt tilpas blandt den gæstfrie og smilende lokalbefolkning.

Hos DANexplore tilbyder vi rejser til både Thailand, Bali, Japan og Malaysia.

Asien er verdens største kontinent, og der bor mere end 3,3 milliarder mennesker. I Asien tales en overvejende del af verdens 5000-6000 sprog, og i Asien er alle de store verdensreligioner stærkt repræsenteret fra kristendom og islam til hinduisme og buddhisme. Asien byder derfor på mange spændende oplevelser, uanset om du ønsker storbyferie, solferie eller aktiv ferie i bjergene. Og så gemmer Asien på en fascinerende kultur og smuk natur med jungler, rismarker og bjerglandskaber.

Rejser til Thailand – fra nord til syd

Et besøg i det nordlige Thailand er et møde med minoriteterne, junglen og de kæmpestore elefanter. I bjergene omkring Chiang Mai finder du stammerne, som lever bag junglens grønne facade. På jungletrekking i den tropiske varme vil du opleve naturen fra første parket, se eksotiske planter. Du vil møde folk, der lever så primitivt, at man skulle tro, civilisationen aldrig har nået dem. Nordthailands bjergjungle, er et af de mest populære og lettest tilgængelige trekkingområder i Asien.

Bjergstammerne, der lever i Thailand, deles ind i syv hovedgrupper, der har hver deres kultur, religion, sprog, kunst og farverige beklædning. Fælles for grupperne er, at de har levet af at dyrke opium, men i dag forsørger de sig med mange andre afgrøder. Kvinderne er traditionelt klædt i forskellige farverige klæder, mens mændene er dygtige håndværkere og specielt er kendt for deres musikinstrumenter, armbrøster og andre udskårne træredskaber. Asien rejser indeholder en bred vifte af oplevelser.

Chiang Mai kan opleves til fods, i en richshaws eller i en tuk-tuk, men den fredfyldte atmosfære, der er over at se byen fra floden, kan ikke overvurderes. Det er muligt at sejle rundt med en båd og “bare” opleve, hvor smukt her er. Du kan også besøge en flydende restaurant og kombinere Thailands kulinariske oplevelser med udsigten og de skvulpende bevægelser.

I det sydlige Thailand vil du opleve lange kridhvide strande, som er de ideelle rammer til afslapning i første klasse. Det tropiske farvand er perfekt til snorkling og dykning. Det tropiske klima gør, at der er varmt året rundt.

Læs mere om rundrejser i Thailand her.

Rejser til Bali – Kunst, kultur og natur

Bali er endnu en tropisk perle i Asien, som mange ønsker at besøge. På Bali har du mulighed for at opleve en enestående kultur, som byder på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. Hvis du er begejstret for en aktiv ferie, er der også muligheder for, at du kan bestige en vulkan samt se delfiner springe i vandet ud fra Lovina. Når du rejser rundt på Bali, vil du opleve et idylisk naturscenarie, med majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer.

På en rejse i Bali aktiveres alle dine sanser. Det vil du mærke med det samme, du ankommer til Bali. Dans og musik er vigtige elementer i den balinesiske kultur, og undervejs kan du få lejlighed til at stifte bekendtskab med Balis klassiske kunstformer. Du vælger selv, hvad du vil opleve, når du rejser rundt på Bali. Rejser til Bali byder på en masse tid til at nyde livet, øens skønhed og hinandens selskab.

Læs mere om rundrejser på Bali her.

Rejser til Japan – Sushi, storby og skiløb

En rejse til Japan inkluderer et møde med kontraster. Mange forbinder nok Japans storbyer med højteknologiske metropoler, hvor skyskraberne troner højt op i himlen. På restauranter spiser forretningsfolk, familier og turister sushi, mens de drikker sake. I foråret blomstrer de ikoniske kirsebærblomster, som giver byerne et lyserødt skær.  Men Japan er også et traditionsrig land, hvor du oplever en helt anden kultur, end den vi kender i Europa. Japans traditionsrige kultur indbefatter kejserlige paladser og templer, geishaer og smukke haver, som står i stærk kontrast til den højteknologiske udvikling landet også har gennemgået.

Japan har endnu et trækplaster, som gør landet til et særligt rejsemål: sne. I de japanske bjerge falder der 10-18 meter puddersne på en skisæson. Sneen er tør og dyb, og hvert år tiltrækkes rutinerede skiløbere fra nær og fjern. Og har du først prøvet kræfter med den japanske puddersne, er den svær at give slip på igen.

Læs mere om rejser til Japan her.

Rejser til Malaysia – Storbyferie, bjergbestigning, regnskov og bountyøer

Glæd dig til at opleve det kontrastfulde Malaysia. Her er alt fra moderne storbyer fyldt med templer og hightech tårne til små landsbyer i den dybeste jungle. Her er noget for de historieinteresserede, for wildlife- og dykkerentusiaster og for dig, der drømmer om at bestige bjerge. Her er bountyøer og luksus resorts, og en befolkning som er både imødekommende og oprigtig gæstfri.

Læs mere om rejser til Malaysia her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Asien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.