Rejser til Asien

Tag på en skræddersyet rundrejse til eventyrlige Thailand, Bali, Japan, Malaysia og Maldiverne

Rejser til Asien er mødet med jordens måske mest eksotiske og farverige kontinent. Her bombarderes sanserne med stærke dufte, fremmede synsindtryk og storslået natur, og du vil hurtigt føle dig godt tilpas blandt den gæstfrie og smilende lokalbefolkning.

Asien er verdens største kontinent. Her bor mere end 3,3 milliarder mennesker, og alle de store verdens-religioner er repræsenteret fra kristendom og islam til hinduisme og buddhisme.

Asien byder desuden på alt fra storbyferie, badeferie til aktiv ferie samt en fascinerende kultur og smuk natur med både jungle, rismarker og bjerglandskaber.

Vælg mellem skræddersyede rundrejser til både Thailand, Bali, Japan, Malaysia og Maldiverne.

Rejser til Japan – Sushi, storby og skiløb

Mange forbinder ofte Japan med Tokyo, den højteknologiske metropol, hvor skyskrabere troner højt op mod himlen og restauranterne er fyldt med alt fra forretningsfolk til familier og turister, som spiser sushi og drikker sake. Men Japan er også et traditionsrigt land med geishaer, imponerende paladser, templer og historiske monumenter. Her står de smukke japanske haver, majestætiske Mount Fuji og de enorme bambusskove i stærk kontrast til den højteknologiske udvikling, som landet har gennemgået.

I foråret blomstrer de ikoniske kirsebærblomster, som giver byerne et lyserødt skær.

Japan har endnu et trækplaster, som gør landet til et særligt rejsemål: sne. I de japanske bjerge falder der 10-18 meter puddersne på en skisæson. Sneen er tør og dyb, og hvert år tiltrækkes rutinerede skiløbere fra nær og fjern. Har du først prøvet kræfter med den japanske puddersne, er den svær at give slip på igen.

Læs mere om rejser til Japan her.

Rejser til Malaysia – Storbyferie, bjergbestigning, regnskov og bountyøer

Glæd dig til at opleve det kontrastfulde Malaysia.

Her er alt fra moderne storbyer fyldt med templer og hightech tårne til små landsbyer i den dybeste jungle. Her er noget for de historieinteresserede, for wildlife- og dykkerentusiaster og for dig, der drømmer om at bestige bjerge. Her er bountyøer og luksus resorts, og en befolkning som er både imødekommende og oprigtig gæstfri.

Når du rejser til Malaysia skelnes der ofte mellem det vestlige Malaysia og Borneo. I det vestlige Malaysia, også kaldet “Fastlands-Malaysia”, kan du glæde dig til at opleve Kuala Lumpur, teplantagerne i Cameron Highlands, historiske Penang og Langkawi. På Borneo i øst venter orangutanger, regnskov, mægtige Mount Kinabalu og fantastiske dykke- og snorkelmuligheder.

Læs mere om rejser til Malaysia her

Rejser til Bali – Kunst, kultur og natur

Bali er endnu en tropisk perle i Asien, som mange ønsker at besøge. På Bali har du mulighed for at opleve en enestående kultur, som byder på en venlig befolkning, der med glæde vil give dig en smagsprøve af det balinesiske køkken. Hvis du er begejstret for en aktiv ferie, er der også muligheder for, at du kan bestige en vulkan samt se delfiner springe i vandet ud fra Lovina. Når du rejser rundt på Bali, vil du opleve et idyllisk naturscenarie med majestætiske vulkaner, der strækker sig mod himlen, maleriske landsbyer og dybe kratersøer.

På en rejse i Bali aktiveres alle dine sanser. Det vil du mærke med det samme, du ankommer til Bali. Dans og musik er vigtige elementer i den balinesiske kultur, og undervejs kan du få lejlighed til at stifte bekendtskab med Balis klassiske kunstformer. Du vælger selv, hvad du vil opleve, når du rejser rundt på Bali. Rejser til Bali byder på en masse tid til at nyde livet, øens skønhed og hinandens selskab.

Læs mere om rundrejser på Bali her.

Rejser til Thailand – fra nord til syd

Et besøg i det nordlige Thailand er et møde med minoriteterne, junglen og de kæmpestore elefanter. I bjergene omkring hyggelige Chiang Mai finder du stammerne, som lever bag junglens grønne facade. På jungletrekking i den tropiske varme vil du opleve naturen fra første parket. Du vil møde folk, der lever så primitivt, at man skulle tro, civilisationen aldrig har nået dem. Nordthailands bjergjungle, er et af de mest populære og lettest tilgængelige trekkingområder i Asien.

I det sydlige Thailand vil du opleve lange kridhvide strande, som er de ideelle rammer til afslapning og badeferie af den bedste slags. Det tropiske farvand er perfekt til snorkling og dykning, og klimaet gør, at der er varmt året rundt. Her findes strande til både børnefamilier og bryllups-rejsende og udbuddet af wellness, lækre restauranter og livlige markeder gør Sydthailand ideelt til dig, der også vil andet og mere end badeferie. Går rejsen til Sydthailand anbefaler vi at kombinere ø-hop med junglesafari for at opleve det bedste af områdets natur.

Læs mere om rundrejser i Thailand her.

Få hjælp til at sammensætte rejser til Asien

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Asien kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.