Udflugter i New Zealand

Endagsture til nogle af New Zealands største seværdigheder

Der findes en perlerække af fantastiske ture og dagsudflugter i New Zealand. Udvalget er stort, så hvor skal du starte. For at hjælpe dig på vej, har vi derfor udvalgt en række af de bedste udflugter i New Zealand til dig her.

Se også, hvordan du kan sammensætte din kør-selv ferie i New Zealand her.

Oplevelser i New Zealand for både børnefamilier og voksne, der rejser uden børn

Glæd dig fx til at tage på den populære vandretur ved Tongariro Crossing eller på en af verdens smukkeste togrejser, tværs gennem New Zealand, fra øst- til vestkysten. Er du fan af Ringenes Herre filmene? Så er New Zealand det rene slaraffenland. Oplev de fantastiske landskaber kendt fra filmene og besøg hobitternes by, den hyggelige Hobbiton.

Har du en forkærlighed for gode middage og gerne med et twist? Så kan vi anbefale en sightseeing middag gennem Christchurch i en historisk sporvogn. New Zealand er også kendt for deres hvalsafarier og smukke underjordiske grotter. Vil du have pulsen lidt mere op? Så kan isklatring og white water rafting også anbefales.

Se alle udflugterne nederst på siden her.

Få hjælp til at finde de rigtige udflugter i New Zealand

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.