Rejs til USA - tag på kør-selv ferie, krydstogt og skiferie

Send rejseforespørgsel

USA

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

USA

Udforsk nationalparker, storbyer og strande i USA

Uanset hvordan din drømmerejse ser ud, så er USA det ultimative rejsemål. USA har både storslået natur, utallige attraktioner og spændende storbyer. Her er seværdigheder for både børn og voksne, og så er Amerikanerne et imødekommende og åbenhjertig folkefærd.

Nyd suset i storbyerne, udforsk de utallige nationalparker eller slap af ved de tropiske strande. På en kør-selv ferie i USA er du herre over egen tid, og du rejser i det tempo, der passer dig bedst. Bag rettet i din egen bil har du friheden til at lade eventyrlysten råde. Stop når du har lyst og drej af, når noget fanger din interesse.

Sidder du med en masse spørgsmål om billeje i USA? Så kan du sikkert finde nogle af svarene her.

Rejser du med børn?

Så kan du med fordel tage dem med til forlystelsesparkerne i Florida, hvor der er garanti for flere dage fyldt med oplevelser. Skal børnene have mere plads på de lange køreture, så kan du overveje at leje en autocamper. Autocampere er en god rejseform, hvor du har alt, du skal bruge lige ved hånden.

Besøg Hollywood, Napa Valley og Grand Canyon

I Los Angeles bør du besøge Hollywood, og se Walk of Fame med de berømte fod- og håndaftryk i cementen. I Beverly Hills kan du få et glimt af de rige og berømtes kæmpevillaer, og shoppe i de eksklusive forretninger på Rodeo Drive.

Trænger du til et afbræk fra shopping og sightseeing? Så er der kun en halv times kørsel til det afslappede Venice Beach i det mondæne Santa Monica. Du kan også køre 80 kilometer sydpå til Newport Beach i Orange Country, eller besøge Universal Studios i Hollywood, hvor du kan drømme dig væk i filmens verden. Vestkysten er simpelthen fyldt med oplevelser!

Er du mere til storslået natur? Så sæt kurs mod de smukke nationalparker. Besøg fx Grand Canyon, Bryce eller Yosemite National Park. Grand Canyon ligger i Arizona, hvor Colorado-floden har skåret en knap 450 kilometer lang, 16 kilometer bred og 1,5 kilometer dyb kløft, der uden tvivl er USA’s mest berømte naturseværdighed. Hvis du ønsker en unik oplevelse, kan du tage en helikoptertur og opleve hele parken fra luften.

Måske drømmer du også om at krydse dette fantastiske land via Route 66? Route 66 forbinder USA’s vestkyst med USA’s østkyst, og er en tur forbundet med masser af kultur, historie og unik natur.

Oplev New York og Washington

På østkysten kan du bl.a. besøge ikoniske New York, der byder på alt fra shopping, museer og musicals til hyggelige gåture i Central Park. Rejser du nordpå, kan du opleve det imponerende vandfald Niagara Falls, og er du til smukke efterårsfarver, så kan vi anbefale en kør-selv ferie i New England. I Washington, USA’s hovedstad og magtcentrum oplever du  Det Hvide Hus, Capitol Hill og besøg National Mall – eller bare The Mall – der strækker sig hele tre kilometer gennem Washington D.C. med alle de store musser og monumenter. Endelig er det også på østkysten, at du finder Miami, der er kendt for fantastiske hvide strande og Key West, der kan prale af Nordamerikas eneste koralrev.

Snorkel i Key West, se krokodiller i Everglades eller flyv i helikopter

Tag på cykeltur i Miami, snorkeludflugter ved Key West, sejl med airboat i Everglades Nationalpark, eller prøv en helikoptertur over New York og se Manhattans mange berømte vartegn fra luften. Mulighederne er mange, og det er bare om at gå på opdagelse i de mange udflugtsmuligheder. Se dem alle her.

Krydstogter i det østlige og vestlige Caribien

IUSA har du også mulighed for at stige ombord på et all inclusive krydstogt. På et krydstogt i Caribien får du en unik kombination af oplevelser – både på land og til vand. Kombinér besøg i spændende byer med afslapning i skibets restauranter, swimmingpools, butikker og legepladser.

Skiferie i USA – mindre kø og masser af plads på pisterne

USA har et bredt udvalg af skidestinationer, hvor du får varieret skiløb og hyggelige skibyer. Hvor end du vælger at stå på ski, vil du opleve en super service, gode hoteller og skiløb for alle niveauer. I USA er alt lige fra pister og hoteller til måltider større. Det betyder mindre kø, masser af plads på pisterne og flere kalorier.

Velkommen til USA – (ferie)mulighedernes land!

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til USA kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud fra en af vores rejsekonsulenter.
Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.