Rejser til USA

Tag på rundrejse i USA – oplev vilde nationalparker, berømte storbyer og få masser af oplevelser for hele familien

En rundrejse i USA har alt hvad hjertet kan begære for naturelskere. Fra Vestkystens højdepunkter til USAs Østkyst og Florida finder du storslåede nationalparker med masser af vandreruter, smukke strande, tropisk mangroveskov og golde sandørkener.

Og uanset om du er til shopping, historiske monumenter og museer, store kasinoer eller country stemning så findes der en storby til dig.

På en kør-selv ferie i USA bestemmer du selv tid og tempo, og har friheden til at lade eventyrlysten råde. Stop når du har lyst og drej af, når noget fanger din interesse.

Har du spørgsmål til billeje i USA? Find svaret her.

Skal du på rundrejse i USA med børn?

Så kan du med fordel besøge forlystelsesparkerne i Florida og Californien. Her er hele familien garanteret flere dage fyldt med sjov og spas.

Skal børnene have mere plads på de lange køreture? Så overvej at leje en autocamper. Autocampere er en god rejseform, hvor du hverken behøver at bekymre dig om tissepauser og spisetider. Med en autocamper har du alt, hvad du skal bruge lige ved hånden.

Udvalgte oplevelser til din rundrejse i USA

Hollywood glamour og badeferie på Venice Beach

I Los Angeles bør du besøge Hollywood og gå en tur ad Walk of Fame, hvor berømthedernes navne er foreviget i stjerner i fortovet. I Beverly Hills kan du få et glimt af de rige og berømtes kæmpevillaer, og shoppe i de eksklusive butikker på Rodeo Drive.

Trænger du til et afbræk fra shopping og sightseeing?

Så er der kun en halv times kørsel til Venice Beach i det mondæne Santa Monica. Du kan også køre 80 kilometer sydpå til Newport Beach i Orange Country eller besøge Universal Studios i Hollywood og få en hel dag med sjove forlystelser.

Vestkystens berømte nationalparker

Er du mere til naturoplevelser? Så skal du besøge Grand Canyon, Bryce eller Yosemite National Park.

Grand Canyon ligger i Arizona, hvor Colorado-floden har skåret en knap 450 kilometer lang, 16 kilometer bred og 1,5 kilometer dyb kløft. Dette er uden tvivl USA’s mest berømte naturseværdighed. Tag en helikoptertur og oplev Grand Canyon fra luften.

Drømmer du om at køre fra kyst til kyst? Så vælg Route 66, som forbinder USA’s vestkyst og østkyst, og byder på masser af kultur, historie og unik natur.

Storbyferie i New York

New York byder på alt fra shopping, museer og musicals til hyggelige gåture i Central Park. Du kan også overveje en helikoptertur over New York, hvor du kan se Manhattans mange berømte vartegn fra luften.

Rejser du nordpå, kan du opleve det imponerende vandfald Niagara Falls. Og er du til smukke efterårsfarver, så kan vi anbefale en kør-selv ferie i New England.

Washington

I Washington, USA’s hovedstad og magtcentrum, finder du Det Hvide Hus, Capitol Hill og National Mall – eller bare The Mall. The Mall strækker sig hele 3 kilometer gennem Washington D.C. og huser alle de store musser og monumenter.

Key West og Everglades

I Florida på USAs østkyst finder du også Miami og Key West. Key West er kendt for fantastiske strande, og kan prale af Nordamerikas eneste koralrev.

Tag på sightseeing i Miami, en snorkeludflugt ved Key West eller kom helt tæt på de store alligatorer i Everglades Nationalpark.

Tag på krydstogt i Caribien

I USA har du også mulighed for at stige ombord på et all inclusive krydstogt.

På et krydstogt i Caribien får du en unik kombination af oplevelser – både på land og til vands. Kombinér besøg i spændende byer med afslapning i skibets restauranter, swimmingpools, butikker og legepladser.

Skiferie i USA – mindre kø og masser af plads på pisterne

USA har mange forskellige skiområder at vælge i mellem. Her får du hyggelige skibyer, udfordrende off-piste samt pister for både nybegyndere og erfarne skiløbere.

Amerikanerne leverer super service og både hoteller og restauranter er af god kvalitet.

I USA er alt større – både pister, hoteller og måltider. Det betyder mindre kø, masser af plads på pisterne og flere kalorier.

Få hjælp til at planlægge din kør-selv ferie til USA i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til USA kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.