Rejser til Thailand

Skræddersyede Thailand rejser til historiske byer, hvide sandstrande og smukke nationalparker

Uanset om det er første, anden eller tredje gang, at du rejser til Thailand, så findes der et væld af (nye) kulturelle seværdigheder, små øer og smukke nationalparker at besøge. Tag fx til familievenlige Khao Lak, tæt ved Khao Sok Nationalpark, på Den eksklusive familietur eller til badebyen Hua Hin og floden Kwai, som du kan kombinere på rundrejsen Storby, River Kwai & strandferie.

Der afgår fly til Thailand hver eneste dag. Det betyder, at du ikke er afhængig af faste flyafgange, men kan skræddersy din rundrejse til Thailand efter behov.

Oplevelser i Thailand – fra nord til syd

Der er stor forskel på, hvad du kan opleve i Nord- og Sydthailand. Læs fx dette Postkort fra Thailand: Fra (næsten) uberørte øer i syd til bjergbyer i nord, som du finder på vores rejseblog.

Det sydlige Thailand er en populær destination for dem, der drømmer om en badeferie. I det nordlige Thailand finder du til gengæld masser af vild natur, bjerglandsbyer og stammekultur.

I Nordthailand kan du besøge de hyggelige byer Chiang Mai og Chiang Rai. Herfra du kan udforske junglen, og komme helt tæt på eksotiske planter og dyr. Du kan også forlade civilisationen helt og besøge små bjerglandsbyer og møde de etniske minoritetsgrupper, der bor her.

Bestil et tilbud på din rejse til Thailand her

Oplevelser i Thailand for børn og voksne

Rejser du til junglen i det nordlige Thailand, kan du glæde dig til oplevelser som for eksempel rafting eller sejltur på en bambusflåde. Du har også mulighed for at bade i vandfald og hilse på elefanter.

Mens mange af verdens jungler sætter krav til fysik, så er junglen i det nordlige Thailand en af de lettest tilgængelige trekkingområder i Asien. Det betyder, at du som børnefamilie (fra ca. 10 år og opefter) sagtens kan få masser af gode oplevelser i junglen.

Shopping og madoplevelser i Thailand

Uanset hvor du rejser hen i Thailand, kan du få skræddersyet tøj til en overkommelig pris. De dygtige skræddere kan lave alt fra kjoler til jakkesæt til ganske få penge i forhold til danske priser.

Thailand har også store shoppingcentre og masser af små lokale markeder. De lokale markeder er især til dig, der er ønsker mere autentiske souvenirs som for eksempel thaisilke, kunsthåndværk og unikke smykker.

Glæd dig også til at smage på det thailandske køkken. Udvalget er stort og krydderierne fabelagtige – også for børn – og så er priserne helt rimelige. Prøv for eksempel maden fra de mange gadeboder, til priser helt ned til 5 kroner!

Book tidligt og få billige rejser til Thailand

Hvis du ønsker en skræddersyet rundrejse til Thailand i den danske vinterperiode (den Thailandske højsæson), skal du booke i god tid. Det vil sige minimum 6 måneder før. Prisen på flybilletter til Thailand stiger f.eks. ofte i august. Her er mange vendt hjem fra sommerferie og begynder at planlægge deres vinter- eller påskeferie.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Thailand

Få hjælp til at sammensætte din rejse til Thailand i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.