Send rejseforespørgsel

Thailand

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Thailand

Rejser til Thailand – Få strand, kultur og natur på samme ferie

Thailand er et sandt paradis med hvide sandstrande og krystalklart hav. De seneste år er landet blevet en populær feriedestination for danskere, der søger væk fra den kolde vinter. Valget er ofte 1-2 uger ved stranden. Thailand byder dog på meget andet.

Thailand strækker sig over et stort areal, og du vil opleve store forskelle fra nord til syd. Mens de sydlige egne er populære for dem, der ønsker badeferie, oplever du det autentiske Thailand i de nordlige egne. Her kan du begive dig ind i junglen, hvor du kan se eksotiske planter og dyr. Du kan også besøge stammerne, der bor i bjergene omkring Chiang Mai. Minoriteterne lever så primitivt, at du får en følelse af at være afskåret fra civilisationen.

Oplevelser i Thailand for børn og voksne

Thailand byder på et utal af forskelligartede oplevelser, og du kan ikke undgå at blive fascineret af den kultur, der hersker i landet.

Rejser du til junglen i det nordlige Thailand, kan du glæde dig til oplevelser, såsom rafting eller sejltur på en bambusflåde. Du har også mulighed for at bade i et vandfald og hilse på elefanter. Kort sagt kan du glæde dig til en oplevelse udover det sædvanlige.

Mens mange af verdens jungler sætter krav til fysik, så er junglen, i det nordlige Thailand, en af de lettest tilgængelige trekkingområder i Asien. Det betyder også, at du som familie med børn, fra cirka ti år og op, ikke skal afholde dig fra trekking i junglen.

Du kan også glæde dig til at smage retter fra det thailandske køkken. Maden er vidunderlig, med den ene smagsoplevelse efter den anden. Udbuddet er meget varieret og krydderierne fabelagtige, og sidst men ikke mindst er priserne heldigvis ofte i bund. Hvis du er modig, kan du også prøve maden fra de mange gadeboder, hvor der venter dig anderledes kulinariske oplevelser for helt ned til fem kroner!

Shopping i Thailand

Uanset hvor du rejser hen i Thailand, kan du få skræddersyet tøj til en overkommelig pris. Der findes dygtige skræddere, som laver et outfit ud fra dine ønsker og mål. Det kan hurtigt tjene prisen på rejsen hjem, når du kan få både skræddersyede kjoler og jakkesæt til ganske få penge i forhold til danske priser.

Selvfølgelig er der også mange andre muligheder for indkøb, og her har Thailand både store centre samt små gader og stræder. Der handles især thaisilke, håndværk og guldsmykker til favorable priser. Desuden må du ikke gå glip af de mange spændende markeder, hvor du kan gå på opdagelse i boder med alt lige fra mad, tøj og sjove souvenirs.

Book tidligt og få den billigste rejse til Thailand

Der er gode muligheder for at finde en billig rejse til Thailand, men der er en række tips, der er værd at skrive sig bare øret. Hvis du ønsker at rejse i den danske vinterperiode, handler det om at booke i god tid. Flybilletternes priser stiger nemlig i de perioder, hvor mange danskere køber deres billet. Det sker typisk i august, hvor mange er vendt hjem fra sommerferie og begynder at planlægge vinterens- eller påskens rejse. Bestiller du i starten af sommerperioden, kan du være heldig at finde billige rejser til Thailand.

Hvis du ikke har mulighed for at bestille i så god tid, er det godt at rejse i slutningen af året eller i starten af foråret. På den måde undgår du perioderne med meget nedbør, og du rejser uden for højsæsonen med mange turister.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.