Få et tilbud på din rejse

Thailand

Rejser til Thailand

Rundrejse i Thailand – få skræddersyet en rundrejse med BÅDE strand, kultur og natur på en og samme ferie

Bestil din rejse til Thailand her

Drømmer du om en skræddersyet rundrejse i Thailand, der inkluderer både natur, kultur og en skøn badeferie?

Så er du kommet til det rigtige rejsebureau. Vores ambition er nemlig at sammensætte en rundrejse, der viser dig det autentiske Thailand – og ikke kun landets skønne sandstrande.

Oplevelser i Thailand – fra nord til syd

Der er stor forskel på, hvad du kan opleve i Nord- og Sydthailand.

Det sydlige Thailand er en populær destination for dem, der drømmer om en badeferie. I det nordlige Thailand finder du til gengæld masser af vild natur, bjerglandsbyer og stammekultur.

I Nordthailand kan du besøge de hyggelige byer Chiang Mai og Chiang Rai. Herfra du kan udforske junglen, og komme helt tæt på eksotiske planter og dyr. Du kan også forlade civilisationen helt og besøge små bjerglandsbyer og møde de etniske minoritetsgrupper, der bor her.

På rundrejsen I Kongernes Fodspor besøger du både Chiang Mai og Thailands to første hovedstæder, Sukhothai og Ayutthaya. Her kan vi anbefale, at du lejer en cykel og bruger dagen på at tage rundt og opleve de fantastiske templer, paladser og gamle ruiner.

Start din skræddersyede rundrejse til Thailand i dag

Oplevelser i Thailand for børn og voksne

Rejser du til junglen i det nordlige Thailand, kan du glæde dig til oplevelser som for eksempel rafting eller sejltur på en bambusflåde. Du har også mulighed for at bade i vandfald og hilse på elefanter.

Mens mange af verdens jungler sætter krav til fysik, så er junglen i det nordlige Thailand en af de lettest tilgængelige trekkingområder i Asien. Det betyder, at du som børnefamilie (fra cirka 10 år og op) sagtens kan få masser af gode oplevelser i junglen.

Shopping og madoplevelser i Thailand

Uanset hvor du rejser hen i Thailand, kan du få skræddersyet tøj til en overkommelig pris. De dygtige skræddere kan lave alt fra kjoler til jakkesæt til ganske få penge i forhold til danske priser.

Thailand har også store shoppingcentre og masser af små lokale markeder. De lokale markeder er især til dig, der er ønsker mere autentiske souvenirs som for eksempel thaisilke, kunsthåndværk og unikke smykker.

Glæd dig også til at smage på det thailandske køkken. Udvalget er stort og krydderierne fabelagtige – også for børn – og så priserne helt rimelige. Prøv for eksempel maden fra de mange gadeboder, til priser helt ned til 5 kroner!

Book tidligt og få den billigste rejse til Thailand

Hvis du ønsker en skræddersyet rundrejse til Thailand i den danske vinterperiode (den Thailandske højsæson), skal du booke i god tid. Det vil sige minimum 6 måneder før. Prisen på flybilletter stiger for eksempel ofte i august, hvor mange er vendt hjem fra sommerferie og begynder at planlægge deres vinter- eller påskeferie.

Få hjælp til at planlægge din rejse til Thailand

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Thailand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.