Kør-selv ferie i New Zealand

Tag på bilferie i New Zealand: Oplev nord- og sydøen på 14 eller 21 dage

New Zealand er som skabt til kør-selv ferier i både bil og autocamper. Skiltning og vejforhold er gode, du kan campere (næsten), hvor det passer dig og med lidt forberedelse og kilometer bag rattet, så har du hurtigt vænnet dig til venstrekørsel.

Her på siden finder du seks udvalgte kør-selv ruter. Der findes tre ruter til dig, der ønsker at opleve både nord- og sydøen. Ruterne varer hhv. to og tre uger. Den rute, der hedder ‘New Zealand kort & godt‘, varer to uger og er inklusiv udflugter. New Zealand kort & godt er til dig med begrænset tid, og som ønsker at opleve så meget som muligt, uden at skulle koordinere og booke en hel masse selv undervejs.

Desuden finder du en kør-selv rute, der udelukkende koncentrerer sig om nordøen og en, der kun koncentrerer sig om sydøens højdepunkter. Ønsker du at kombinere din rundrejse med et stop på en stillehavsø? Så er kør-selv ferien New Zealand & Fiji lige noget for dig.

OBS! Ruterne er til inspiration, men kan også bestilles nøjagtigt som de er.

Vil du vide mere om at leje bil på New Zealand, så anbefaler vi dig at læse værd at vide om billeje i New Zealand her.

Vil du hellere rejse med autocamper i New Zealand? Så læs med her, hvor vi har samlet 10 gode råd til, hvordan du får mest for pengene, når du rejser med camper i New Zealand

Storbyferie, badeferie og aktiv ferie samlet på i en rundrejse

New Zealand er for dig, som elsker udendørslivet og en oplagt destination for både børnefamilier og par uden børn. Her findes nogle af verdens smukkeste nationalparker, som du enten kan køre, vandre eller sejle igennem. Det er også på New Zealand, at du kan tage på hvalsafari, opleve den unikke Maori kultur, smage verdensberømte vine og besøge Hobbiton, hvor scener fra Ringenes Herre blev filmet.

Få hjælp til at sammensætte din kør-selv ferie i New Zealand

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.