Få et tilbud på din rejse

New Zealand

Kør-selv ferie
Kør-selv ferie

Kør-selv ferie i New Zealand

New Zealand er som skabt til kør-selv ferie i både bil og autocamper. Skiltningen og vejforhold er gode, og du kan campere (næsten), hvor det passer dig. Med lidt forberedelse og kilometer bag rettet, så har du også hurtigt vænnet dig til venstrekørsel.

Rejser du med camper? Så læs med her, hvor vi har samlet 10 gode råd til hvordan du får mest for pengene, når du rejser med Camper i New Zealand

Du kan også læse om alt det, der er værd at vide om billeje i New Zealand her

Vandreture og hvalsafari i New Zealand

New Zealand er for dig som elsker udendørslivet. Her findes nogle af verdens smukkeste nationalparker, som du enten kan køre, vandre eller sejle igennem. Det er også på New Zealand, at du kan tage på hvalsafari, opleve den unikke Maori kultur, smage verdensberømte vine eller besøge Hobbiton, hvor Ringenes Herre blev filmet. Her er muligheder for både store og små, og uanset om du skal på kør-selv ferie i to uger eller to måneder, så vil du få minder for livet i New Zealand.

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af kør-selv ture, så du kan blive klogere på ruter og alt det, du kan opleve på New Zealand.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til New Zealand kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.