Få et tilbud på din rejse

Safari

Safari rejser i Afrika

Tag på en skræddersyet safari til Kenya og Tanzania

Safari rejser er en unik oplevelse, hvor du tilbringer lange dage på opdagelse efter vilde dyr i nogle af Østafrikas smukkeste nationalparker. Om aftenen venter ofte en overnatning på en skøn lodge eller i en hyggelig camp, hvor du falder i søvn til lyden af vilde dyr og kan nyde din morgenkaffe med udsigt over savannen.

Læs mere om rejser til Tanzania eller Kenya.

The Big Five

Listen over The Big Five stammer fra den tid, hvor storvildtjægerne flokkedes til Østafrika. Listen indeholder de fem dyr, som jægerne anså som de farligste på savannen. I dag er det stadig lidt af en sport at spotte The Big Five: Løven, leoparden, elefanten, bøffelen, og det sorte næsehorn. Disse dyr kan du være heldig at spotte på din safaritur i Afrika.

Under savannens høje himmel kommer du helt tæt på de dovne løver, elegante gazeller, massive næsehorn, langhalsede giraffer, glubske krokodiller og mange andre vilde dyr. Der er fantastiske muligheder for at komme på safari i verdensklasse i både Kenya og Tanzania. I Tanzania kan du blandt andet opleve Serengeti-sletten og Ngorongoro-krateret.

Læs mere om, hvad du kan opleve på din rejse til Kenya og Tanzania på rejsebloggen.

Safari rejser til Tanzania

Safarirejser i Tanzania byder på vidt forskellige landskaber, og nationalparkerne er blandt verdens bedste. Vandhullerne i Serengeti tiltrækker de mange dyr, der hvert år migrerer op og ned gennem nationalparken. Serengeti er et af verdens største økosystemer med mere end en million gnuer og flere hundredtusinde zebraer og gazeller. Hvert år bevæger gnuer, zebraer og gazeller sig rundt mellem de bedste græsgange, i den såkaldte Great Migration, som du kan opleve fra december til juni måned. I hælene på migranterne følger rovdyrene. Det er ikke kun løverne, der er på jagt efter det græssende kød, også leoparder, geparder, krokodiller og mange andre dyr følger sulten med i vandringen.

Safari rejser til Kenya

Hvis du vælger at rejse på safari iKenya, kan du også opleve den store migration i Masai Mara. Også her migrerer tusindevis af gnuer og zebraer fra juli til oktober. Masai Mara er et af Kenyas vigtigste vildtreservater. Her kan du komme på safari og se disse fantastiske vandringer. Hvis du er interesseret i at komme ud og vandre i den flotte natur, kan du vælge at tage på en safari, hvor du går til fods over Masai Maras åbne sletter, mens du hører om områdets planter, dyr, Masai folket og deres skikke og ritualer.

Hvornår skal du tage på safari?

Der er som udgangspunkt ikke noget dårligt tidspunkt at besøge de flotte nationalparker. Men er du ikke til vådt vejr, skal du undgå april og maj, hvor det regner meget. Generelt er der varmt på sletterne, men aftenerne kan blive kølige. Derfor er det nødvendig at have både korte og lange bukser og trøjer med. Det er også en god ide at have et par gode sko på frem for sandaler. Solcreme og en god hat kan skåne din hud for den stærke sol, og en god myggespray til aftenerne er et must. På din safari i Afrika, er det vigtig, at du husker en god zoomlinse til dit kamera og eventuelt en kikkert, så du kan se dyrene tydeligt, på trods af en lang afstand.

Hvis du ønsker at rejse på safari i Afrika, er du sikret et eventyr blandt et enestående folk og en unik natur med et kæmpe udbud af vilde dyr.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømme-safari i Afrika kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.