Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev

Safari i Kenya

Få unikke kultur- og naturoplevelser på en safari i Kenya

På en safari i Kenya venter et ferieeventyr ud over det sædvanlige. Fra vilde dyr til lands, til vands og i luften til smukke camps og lodges. Her er vidtstrakt åben savanne, hvor enorme flokke af zebraer, elefanter og gnuer samles og frodig jungle, hvor leoparden gemmer sig i træerne og næsehornet kommer for at slukke tørsten.

Uanset om du rejser med eller uden børn, eller drømmer om et romantisk getaway, så har Kenya en safarirejse til dig.

Safarioplevelser tilbydes næsten overalt i Kenya. Glæd dig fx til at opleve Masai Mara, Kenyas mest berømte nationalpark, hvor tusindevis af gnuer hvert år krydser Mara floden. Det er også i Masai Mara, at du kan møde det legendariske Masai folk. Eller hvad med et besøg i Lake Nakuru Nationalpark, hvor både næsehorn og enorme flokke af lyserøde flamingoer holder til?

Se også, hvordan du kan kombinere din safari i Kenya med badeferie her

Bo tæt på det vilde dyreliv – overnat i camps eller luksus lodges

En camp består af telte i sikre campingområder. Her lever du det primitive liv i naturen, sammen med resten af gruppen. Efter en dag med masser af oplevelser på savannen, kommer du tilbage til campen, hvor dit telt og middag står klar og du kan nyde solnedgangen over de store bjerge i horisonten.

Ønsker du at bo i lidt mere luksuriøse omgivelser, så kan du vælge at overnatte på en lodge. Nogle lodges tilbyder store værelser i separate hytter, mens andre tilbyder stationære luksustelte med både badeværelse og en terrasse med kig til naturen.

Se udvalgte camps og lodges i Kenya her

Få hjælp til at sammensætte din Kenya rejse i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Kenya kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se alle vores safarirejser i Afrika her.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev