Få et tilbud på din rejse

Kenya

Safari
Safari i Kenya

Få unikke oplevelser på en safari i Kenya

Safari i Kenya er en oplevelse ud over det sædvanlige, og hvis du ønsker et ferieeventyr med store oplevelser, er en safari det helt rette valg.

Safarioplevelser tilbydes næsten overalt i Kenya. Oplev fx Masai Mara som er et åbent vildtreservat. Reservatet er Afrikas mest berømte safaridestination, som med sikkerhed vil indfri alle dine forventninger. Dette store savanneområde, grænser op til Tanzania i det sydvestlige hjørne af Kenya. Området byder på enestående natur og et fantastisk dyreliv. Desuden er Masai Mara berømt for områdets overflod af løver, så disse flotte dyr vil du med garanti opleve på tæt hånd på din safari i Kenya.

Kom tæt på det vilde liv – overnat i camps eller luksushytter

En Safari inkluderer oftest en overnatning i naturen, så du kommer helt tæt på det vilde dyreliv. De såkaldte camps består af telte i sikre campingområder. Her lever du det primitive liv i naturen, sammen med resten af gruppen. Efter en dag med masser af oplevelser på savannen, kommer du tilbage til campen, hvor dit telt og middag står klar.

Overnatning i det fri vil uden tvivl fuldføre safarioplevelsen, fordi du sover i naturen side om side med dyrene. Her får du også tid til afslapning, når du i stilhed sidder og ser solen gå ned over de store bjerge i horisonten.

Hvis du ikke er interesseret i at overnatte i telt, er der også mulighed for overnatning i luksushytter eller i en såkaldt lodge. Kombinationen af safari og camping er en unik oplevelse.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Kenya kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se alle vores safarirejser i Afrika her.

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.