Få et tilbud på din rejse

Rejseforespørgsel Slidein

Rejseforespørgsel Slidein

Tilmeld nyhedsbrev
Kenya
Rundrejser

Rundrejser i Kenya

Oplev Kenyas højdepunkter på en skræddersyet rundrejse

På Afrikas østkyst lokker Kenya som et af Afrikas førende turistlande. Landets stabile politiske forhold, lettilgængelige naturparker og rige dyreliv gør landet til en dejlig destination for dit næste afrikanske eventyr.

Især for danskere er Kenya et oplagt rejsemål, da det er her du finder Karen Blixens kaffefarm, som blev skænket af den danske stat til Kenya, og som i dag hører under National Museums of Kenya, og som altså er åben for besøgende.

Du kan også besøge Sheldrick Elephant Orphanage, hvor forældreløse elefantunger bliver opfostret til at stå på egne ben, og den enorme nationalpark, Tsavo West, hvor blandt andet ’The Big Five’ kan opleves.

En uundgåelig del af enhver rundrejse i Kenya er en safari-tur, så du kan opleve det rige dyreliv på nærmeste hold. Derfor er de fleste af vores rundrejser i Kenya selvfølgelig også krydret med ægte safari-oplevelser.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Kenya kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.

Gratis rejsetilbud (Blå content row)
Nyhedsbrev