Kili Safari og Zanzibar

Længde: 14 dage/11 nætter  •  Priser fra kr. 25.550,-

Safari og strandferie: Den perfekte kombination mellem eventyr og afslapning

Med safari og strandferie på én og samme rejse får du den perfekte kombination mellem eventyr og afslapning. I Kenya kan du se frem til at opleve blandt andet løver, giraffer og bøfler. Og ved Lake Nakuru ser du tusindevis af flamingoer give søens bred et lyserødt skær.

I Masai Mara er der mulighed for at fuldende safari-oplevelsen med en ballonsafari. Ved solopgang svæver du op mod himlen, mens giraffer og bøfler løber under luftballonen. Udflugten slutter med en lækker champagnebrunch – midt på savannen.

Historiske gader i Stonetown, svajende palmer og brusende bølger

Dit eventyr på savannen afsluttes med tropisk strandstemning på Zanzibar. Her har du to dage i Stonetown, som er på UNESCO’s verdensarv. Herefter tager du til dit strand-hotel, hvor svajende palmer, brusende bølger og liggestolen venter.

På Zanzibar er der mulighed for at krydrer strandlivet med udflugter til Prison Island, der blandt andet er hjem for de store landskildpadder på op til 200 kilo. Eller hvad med et besøg i Jozani Forest, hvor Colubus aben lever. Vidste du, at Jozani Chwaka Bay National Park, er den eneste naturlige skov tilbage på Zanzibar, hvor økosystemet stadig er intakt?

I dag-til-dag-beskrivelserne læser du mere om rundrejsens mange oplevelser. Her kan du også blive klogere på, hvad The Big Five og Den Store Vandring er.

Rigtig god safari og strandferie!

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
14 dage/11 nætter
Start:
Nairobi
Højdepunkter:

Nairobi – Amboseli – Lake Naivasha – Masai Mara – Stonetown – Zanzibar

Slut:
Zanzibar
Priser fra:
DKK 25.570,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark

Turen går nu mod Kenya

Dag 2: Nairobi - Amboseli

Velkommen til Kenya

Efter ankomsten til Nairobi lufthavn bliver du først kørt til en privat lounge, hvor du lige kan friske dig op ovenpå flyrejsen. Herefter går turen sydpå og efter en køretur på cirka fire timer, ankommer du til turens første stop, Amboseli National Park, som ligger smukt placeret for foden af Kilimanjaro.

En stor bestand af elefanter

Amboseli National Park er et af Kenyas bedste safariområder med et rigt og varieret dyreliv, bl.a. en stor bestand af elefanter.

Din base de næste dage er Amboseli Sopa Lodge og her serveres der frokost, inden eftermiddagen byder på turens første safari.

Efter eftermiddagens safari er der middag på lodgen.

Dag 3: Amboseli

Morgensafari

Dagen starter tidligt med endnu en safari i Amboseli, hvorefter der serveres morgenmad tilbage i lodgen. Du har nu det meste af dagen på egen hånd, kun afbrudt af frokost.

Nyd dagen ved poolen med udsigt til Kilimanjaro

Du kan slappe af ved poolen og herfra nyde den fabelagtige udsigt til Kilimanjaro med den snedækkede top. Sidst på eftermiddagen, og inden middagen serveres, venter endnu en spændende safari rundt i nationalparken.

Dag 4: Amboseli - Lake Naivasha

Masai Maras dyreliv i vente

Tidligt om morgenen lægger du Nairobi bag dig med kurs mod Masai Mara. Der gøres holdt flere gange undervejs for at nyde den storslåede udsigt over Great Rift Valley, der skærer sig gennem det afrikanske kontinent som en enorm kløft. Du fortsætter ned ad skråningerne og gennem dalen til Maasai-byen Narok.

Frokost og Masai kultur

Her nydes frokosten, og du har mulighed for at lære mere om maasaiernes kultur. Allerede inden ankomsten til din camp/lodge ved Masai Mara kan du forvente at se de første dyr. Nationalparken er ikke indhegnet, så dyrene vandrer frit ind og ud af området. Kun få andre naturområder i Afrika kan måle sig med Masai Mara, så du kan se frem til forrygende safarioplevelser over de næste dage.

Dag 5: Lake Naivasha - Masai Mara

Turen går til Masai Mara

Morgenmaden spises tidligt og forude venter en køretur på cirka 5,5 time frem til Masai Mara National Reserve, der ligger i den sydvestlige del af Kenya. Masai Mara naturreservatet og Marafloden, som løber igennem, er opkaldt efter masaierne, som bor i og omkring området.

The Big Five

Masai Mara er kendt for sit varierede og mangfoldige dyreliv, et stort antal rovdyr og for at huse “The Big Five” – som er løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder.

Den store vandring – 1,5 millioner gnuer krydser savannen

Desuden lægger Masai Mara årligt arealer til et helt specielt naturfænomen, nemlig the Great Migration, hvor op mod 1,5 millioner gnuer i følgeskab af et stort antal Thompsons gazeller og zebraer, i perioden fra juli til oktober krydser savannen på deres årlige vandring, med rovdyrene lige i hælene. Den årlige migration forbindes oftest med Serengeti, men krydser altså også Masai Mara.

Efter ankomst til Mara Sopa Lodge og frokost, byder eftermiddagen på safari. Om aftenen er der middag tilbage i lodgen.

Dag 6: Masai Mara

Morgensafari eller ballonsafari

Tidlig start på dagen med endnu en safari inden morgenmaden. Alternativt kan du, mod tillægspris, tage på en enestående ballonsafari, hvor du oplever savannen og dyrene oppefra, når ballonen lydløst bevæger sig hen over Masai Mara, mens solen står op. Turen har en varighed af tre timer og undervejs serveres der champagne-morgenmad i bushen.

Frokosten spises tilbage i lodgen, inden du skal på turens sidste safari om eftermiddagen. Om aftenen serveres middagen i Mara Sopa Lodge.

Dag 7: Masai Mara - Nairobi - Zanzibar

Kenya forlades og Zanzibar venter

Efter morgenmaden går turen nu tilbage til Nairobi. Turen tager cirka 5,5 time i bil, men du kan også vælge at tage turen retur til Nairobi i fly, dog mod et tillæg i prisen.

Fra Nairobi går turen videre mod nye oplevelser på eksotiske Zanzibar, hvor bl.a. havet og de hvide sandstrande venter. Men først skal der lige tilbringes et par dage i Zanzibars historiske, Stonetown.

Dag 8: Stonetown, Zanzibar

Velkommen ombord på dit fly til Zanzibar

Du hentes på hotellet fra morgenstunden køres til lufthavnen, hvor flyet til Zanzibar venter. Ved ankomst på Zanzibar afhentes du og køres til dit hotel i Stone Town, hvor du bor to nætter.

Velkommen til Stonetown

I byen Stonetown oplever du de eksotiske, gamle gader, hvor man stadig fornemmer den levende historie. Tempoet i byen er afslappet, og nogle steder kan det næsten føles som om tiden står stille.

Dag9-12: Nungwi Beach, Zanzibar

Strandliv i sigte

Efter morgenmad afhentes du på hotellet og bliver kørt til dit næste hotel ved stranden. Brug resten af dagen på afslapning eller gå på opdagelse i de eksotiske omgivelser.

Den hvide sandstrand ligger for dine fødder

De følgende dage er frie til at nyde de lækre sandstrande på Zanzibar. Trænger du til en pause fra strandlivet, kan hotellet arrangere dykker- og snorkelture, massage og spa-behandlinger. Hvordan du bruger tiden i dette paradis er helt op til dig.

Dag 13: Afrejse Zanzibar

Ude godt, men hjemme bedst

Efter morgenmaden checker du ud fra hotellet. Nyd eventuelt de sidste timer på stranden, inden du afhentes og køres til lufthavnen. Her begynder hjemrejsen mod Danmark.

Dag 14: Hjemkomst Danmark

Atter dansk grund under fødderne

Priser
Fra priser
DKK
Ved 2 personer i samme værelse - gruppe safari*
25.550,-
Ved 2 personer i samme værelse - privat safari
29.275,-
Ved 4 personer i samme værelse (el. to dobbeltvær.) - privat safari
25.880,-
* Gruppe safari: sammensat safari med flere rejsende i gruppen
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Nairobi/Zanzibar t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Flyvning Zanzibar, inkl. gældende skatter og afgifter
Lufthavnstransfer Nairobi t/r
Safariture, inkl. guide/chauffør
Entréafgift til parkerne
Alle overnatninger (5 nætter safari & 6 nætter Zanzibar)
Alle måltider på safari
Transfers på Zanzibar
Morgenmad på Zanzibar
Ikke inkluderet i prisen
Forsikring og afbestillingsforsikring
Visum til Kenya
Drikkepenge
Bemærkninger

Generelle prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser (pris pr. person).
Ovenstående priser er lavsæsonpriser.
Rabat til børn i alderen 0 – 11 år. Spørg efter pris.
Der pålægges et pristillæg i perioden i og omkring påsken, jul og nytår. Spørg DANexplore.
Ekstra aktiviteter kan tilkøbes (f.eks. ballonsafari, snorkling og dykning og spa eller wellness-behandlinger).

Husk at medbringe:
Sovepose, solhat, solcreme, insektspray, lag-på-lag beklædning, lommelygte samt kamera/kikkert

Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent - Randers

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Læs mere om Frederikke og se hvor i verden, hun har rejst

Frederikke Olesen

Rejsekonsulent - Aarhus

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.