Hoteller og resorts på Zanzibar

Bo centralt i hyggelige og historiske Stone Town eller med udsigt til Zanzibars palmebeklædte strande

Gør dit hotel på Zanzibar til en del af oplevelsen, når du besøger denne skønne tropeø. Her på siden finder du et bredt udvalg af hoteller til et hvert behov og budget.

Vil du bo helt ned til stranden på et resort, der har det hele? Så kan Ocean Paradise Resort og Bluebay Beach Resort & Spa anbefales. Begge hoteller har skønne poolområder, dykkercenter, restaurant, bar og en wellness-afdeling.

Vil du derimod bo på en af Zanzibars bedste strande i din egen bungalow og til budgetvenlige priser? Så bør du overveje Langi Langi Beach Bungalows. I hotellets grønne have finder du et dejligt poolområde.

Til dig, der gerne vil opleve andet og mere end strande på Zanzibar, så kan vi varmt anbefale et par dage i Stone Town og en række udvalgte dagsudflugter. I Stone Town ligger Tembo House Hotel, som er et hyggeligt og smukt indrettet hotel. Tembo House Hotel ligger desuden centralt og i gå afstand til de fleste seværdigheder, hyggelige gader og markeder i Stone Town.

Stort set alle resorts og hoteller på Zanzibar vil forkæle dine smagsløg med god lokal mad fra friskfanget skaldyr og fisk til solmodne ananas, mango og papaya.

TIP! Se hvordan du kan kombinere safari og badeferie i Tanzania her

Få hjælp til at finde det helt rigtige hotel på Zanzibar

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Zanzibar kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.