Tilbage til bloggen

Hip, hip – DANexplore fylder 15 år!

Den 19. januar 2009 slog DANexplore dørene op. De 15 år har budt på op- og nedture, men i dag står vi stærkere end nogensinde

I dag fredag 19. januar 2024 er en særlig dag. For lige præcis i dag er det 15 år siden, at DANexplore åbnede dørene op for salg af rejser! Det hele startede på et lille kontor i Randers.

Bureauchef og medejer Rasmus Nicolaisen var med fra starten.

– Vi startede i en lille skotøjsæske, og til at begynde med skød vi godt nok med spredehagl. Vores første hjemmeside havde omkring 40 forskellige lande og var meget rodet. Men vi kom i gang og fandt med tiden vores ben. Med årene har vi kunnet sætte en tydeligere retning, og det er en rejse, vi fortsat er på.

– Jeg er stolt af, hvad vi har vokset os til, og det vi allerede har opnået, men jeg har også ambitioner om, at vi skal vokse os større og stærkere. Uden at gå på kompromis med vores DANexplore-DNA. Jeg glæder mig til de næste 15 år!

I anledningen af vores fødselsdag har vi valgt, at du kan få et lækkert rejseprodukt fra Skisport.dk med helt GRATIS, hvis du booker en rejse med DANexplore i den resterende del af januar 2024!

Vi vil nemlig gerne forkæle de rejsende, der beslutter sig for at booke deres rejse med DANexplore i tiden omkring vores 15-års fødselsdag

Booker du derfor en rejse i fra den 19. januar og måneden ud, så vil du få tilbudt en jakke eller taske fra vores venner hos Skisport.dk (se grafikken nedenfor).

Du kan vælge mellem disse fire produkter:

Kilpi Mamba-jakke (til kvinder)

Kilpi Mamba-jakke (til mænd)

Salomon Duffle Bag, 70L

Db Roamer Duffle Pack, 40L

Men for at komme så langt, så skal du have booket en rejse med DANexplore. Så har du ikke allerede i gang i rejseplanlægningen, så ring til os på +45 86 40 88 44 eller send en rejseforespørgsel herunder.