Kør-selv ferie i Canada

Tag på kør-selv ferie i Canada og oplev den ultimative frihed på fire hjul

Få steder i verden får du så storslåede naturoplevelser blot ved at sætte dig bag rattet i din bil, som på en kør-selv ferie i Canada.

Tag for eksempel The Icefields Parkway, som du bl.a. oplever på kør-selv ferien West Canada Deluxe. Icefields Parkway strækker sig mellem Banff og Jasper Nationalpark, og her oplever du mere end 100 gletsjere på din vej. Og så har Canada verdens 3. største skovareal – eller det, der svarer til 500 gange mere skov end i Danmark.

Canadas natur er dog ikke kun storslået, fordi der er meget af den.

Den er storslået, fordi os fra pandekageflade Danmark må knejse lidt ekstra med nakken, når Himmelbjergets beskedne 147 højdemeter skiftes ud med 4.000 meter høje bjergtoppe i de canadiske Rocky Mountains.

Eller vi ser 16 meter lange pukkelhvaler springe op af havet, i stedet for vores 1,5 meter lange marsvin (hvalen, ikke gnaveren!).

Ej at forglemme dådyrene på vores veje og skovstier, som erstattes af kæmpemæssige elge og bjørne i Canada.

Er du nysgerrig på flere fantastiske naturoplevelser i Canada? Så besøg rejsebloggen og få mere inspiration til din bilferie i Canada.

Bestil et tilbud på en kør-selv ferie i Canada her

Parkér bilen, snør vandreskoene og tag på opdagelse i den canadiske natur

Du kan (i princippet) nøjes med at sidde bag rattet i din bil, og suge til dig af den canadiske natur. Det er dog ikke den slags rejser vi laver – eller vi vil anbefale dig.

For det er først, når du bevæger dig udenfor din bil, ud på vandrestien, ind i nationalparken eller ud på det åbne hav, at du helt forstår, hvor storslået Canada faktisk er.

Lad dig inspirere af kør-selv ferierne på siden her, og sæt kurs mod de områder, som du allerhelst vil udforske. Husk på, at på en kør-selv ferie er det dig, der bestemmer tempoet, hvor du vil stoppe og gå på opdagelse.

Alle vores kør-selv ferier er kun forslag. Det vil sige, at vil du have ekstra dage, besøge en anden nationalpark eller by, så siger du bare til.

Kør-selv rejse i bil eller motorhome

De kør-selv ruter du finder på siden her kan køres i både bil og motorhome. Om du vælger det ene frem for det andet afhænger af, hvilke behov og budget du har.

Vil du for eksempel helst bo på hotel og lodges, så er en kør-selv ferie i bil noget for dig. Fortrækker du i stedet at rejse med “dit hus på ryggen”, at have både køkken og bad lige ved hånden og den canadiske natur lige udenfor døren? Så bør du vælge en kør-selv ferie i motorhome.

Få også svar på de oftest stillede spørgsmål om billeje i Canada HER

Få hjælp til at sammensætte en kør-selv ferie i Canada i dag

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor.

Vi glæder os til at vise dig, hvordan din kør-selv ferie til Canada kan se ud!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.