Få et tilbud på din rejse

Skirejser

Whistler

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Whistler

Whistler: 200 nedfarter, tre gletschere og en bilfri skiby

Whistler-Blackcomb er Canadas og samtidig Nordamerikas største skiområde. Skiløbet i Whistler foregår på de to bjerge Whistler Mountain og Blackcomb Mountain.

Blackcomb Mountain ligger lige ned til byen med store brede boulevarder ned mod byen, mens bagsiden af bjerget har gode off-pister.

Whistler Mountain er et “go anywhere” bjerg. Fantastiske bowls, snævre slugte og powder mellem træerne. Selv den bedste skiløber kan bruge flere uger på dette bjerg.

I Whistler i British Columbia er der mere end 200 forskellige nedfarter, fordelt på tre gletschere og stadigvæk med en stor del af nedfarterne i skov. 33 high speed lifter sørger for, at tiden ikke spildes i liftkø, og der er masser af muligheder for at trække spor i uberørt sne i de 12 Bowls. For boardere og ridere er her Nordamerikas bedste funpark.

Af andre aktiviteter kan nævnes hundeslæde, randonnée, snowshoeing, cat-skiing, heliskiing eller bungy jump, hvis det øvrige udvalg ikke falder i din smag. Byen er en oplevelse i sig selv med eksklusive shopping butikker med kvalitetsudstyr, bar med afterskiing og et attraktivt natteliv med både diskoteker og hyggelige lounges.

Whistler er ikke kun overlegen hvad terræn angår. Når du ikke ski under fødderne, bor du centralt i en skiby, hvor arkitekten burde udnævnes til borgmester. Bilerne er gemt af vejen, og gaderne er anlagt som gågader. Der er glade skiløbere overalt, og restauranterne og caféerne får deres udendørs servering til at minde om en bred strandpromenade, blot med en endnu flottere udsigt end den, man finder ved stranden.

Du og dine eventuelle rejsefæller bor godt og centralt på blandt andet Listel Whistler Hotel eller Pinnacle Hotel med kun 500 meter til liften.

Vil du hellere på ski i Japan eller USA? Så finder alle vores skirejser her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.