Skiferie i Banff

Banff – liftkort til tre skiområder

Banff ligger i et smørhul, hvorfra du kan nå tre skisportssteder: Mount Norquay, Sunshine Village og Lake Louise. Alle tre steder er inkluderet i liftkortet.

Der er to ting, som gør Banff helt specielt. Et – champagne powder, den helt specielle tørre sne, som du aldrig kommer til at opleve i Europa. To,  sceneriet at stå på ski midt i The Rockies med udsigt ud over de endeløse bjerge.

Mount Norquay ligger kun seks kilometer fra Banff og kan nås med skibus fra byen. Mount Norquay er det mindste af de tre områder og består af et bjerg med 31 pister. Til trods for dets beskedne størrelse byder Mount Norquay på gode muligheder for carving og freeriding, da der ikke kommer mange gæster her.

Sunshine Village ligger 18 km fra Banff og kan også nås med skibus fra byen. Sunshine Village strækker sig over tre bjerge og byder på alt lige fra perfekte begynderpister til nogle af Nordamerikas mest udfordrende nedfarter. Dette område er specielt velsignet, hvad angår snefald.

Lake Louise ligger 45 minutters kørsel med shuttlebus fra Banff, og er det største og mest kendte af de tre områder. Med sine 128 kilometer pister er det faktisk det største skiområde i The Rockies. Et perfekt område for alle. Fra toppen er der både en let og en svær piste. Området dækker også over seks “back bowls”, som er fyldt med champagne powder.

Vil du hellere til Whistler eller Jasper? Så finder du alle vores skirejser til Canada her.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Canada kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring