Rundrejser i Japan

Oplev Japans højdepunkter på en skræddersyet rundrejse

Uanset om du vælger den klassiske rundrejse i Japan eller selv ønsker at sammensætte din Japan tur, så finder du inspiration til utallige rundrejser i Japan her på siden.

Udover tre udvalgte rundrejser, kan du nemlig også besøge rejsebloggen, og få endnu flere tips og idéer til rejsen. De tre rundrejser er alle inklusiv flybillet, hotel og togrejsen rundt i landet. Fælles for dem er, at du besøger nogle af Japans største seværdigheder og højdepunkter, og samtidig får tid til selv at udforske Japans storbyer, nationalparker og historiske områder.

Udvalgte oplevelser fra vores rundrejser i Japan

  • Smukke nationalparker –  oplev blandt andet Hakone National Park med Ashi-søen for foden af det hellige Mount Fuji.
  • Fascinerende kultur – japanernes ydmyghed og deres enorme respekt for deres omgivelser er beundringsværdig.
  • Ultramoderne teknologi – højhastighedstog, robottjenere og ting du kun troede fandtes på film, kan opleves i Japan.
  • Pulserende storbyer – højhuse, travle metrostationer, farverige bydele og masser af mennesker.
  • Geishaer og unge Maikoer – opleves stadig i gaderne i deres smukke dragter og kåber – en fascinerende kontrast i det moderne Japan.
  • Blomstrende kirsebærtræer i April – oplev Sakura, hvor blomstringen af kirsebærtræerne bliver fejret.
  • Og meget mere…

Læs også om vejret i Japan, hvis du er i tvivl om, hvilken tid på året du skal rejse.

Bestil et tilbud på din rejse til Japan her

Rundrejser i Japan til hurtige Tokyo, historiske Kyoto og kulinariske Osaka

Tokyo er Japans hovedstad og er med sine 38 millioner indbyggere en af verdens største byer. Byen tilbyder et interessant miks af højteknologiske oplevelser og en fascinerende kulturhistorie. Oplev blandt andet: Det 634 meter høje Tokyo Skytree, det berømte Shibuya vejkryds, blomstrende kirsebærtræer i byens parker og meget mere.

Læs mere om farverige Tokyo her

Den historiske kejserby Kyoto er stedet, når du vil opleve Japans traditionelle kultur og fordybe dig i den japanske kulturarv. Kyoto huser hele 17 seværdigheder på UNESCOs Verdensarvliste, over 1600 buddhistiske templer og mere end 400 Shintō-helligdomme.

Her kan du læse mere om Kyoto

Osaka er Japans tredjestørste by, og emmer af kultur. Oplev blandt andet Osaka Castle og Japans største arkade Tenjinbashisuji Shopping Street. Byen har generelt en mere afslappet stemning end den dynamiske hovedstad.

Byen er særligt kendt for sine kulinariske oplevelser, ikke bare på de fine restauranter, men også på de små lokale restauranter og hos gade-køkkenerne. Overalt fremtrylles velsmagende retter fra det traditionelle japanske køkken.

Læs mere om Osaka her

Hakone Nationalpark, Mount fuji, Kanazawa og Hiroshima

Japan er meget mere end farverige storbyer. Landet byder også på unikke naturoplevelser, hvor du både kan opleve sneklædte bjerge, farverige nationalparker og meget mere. Oplev f.eks. den smukke Hakone National Park, hvor du kan sejle på søen og vandre på det legendariske Mount Fuji.

Interesserer du dig for historie og kultur? Så er Japan også stedet. Oplev blandt andet den historiske by Kanazawa, og få et indblik i historien om Japans ninjaer, geishaer og samuraier. Det er også i Japan, at du finder byen Hiroshima, som næsten blev udslettet af et atomangreb under 2.verdenskrig. Hiroshima har genrejst sig og er i dag en livlig by, men byens ødelæggende historie er ikke glemt, og flere steder finder du rørende mindesmærker.

Få mere info og fakta om Japan her

 

Få hjælp til at sammensætte din rundrejse i Japan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.