Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

2 skiområder i USA dine børn vil elske

Find ud af hvilke skiområder i USA, der har børnevenlige pister, hoteller og aktiviteter

Nogle af de spørgsmål vi ofte får om skirejser til USA er:

  • Hvordan får både børn og voksne noget ud af rejsen?
  • Hvor skal vi bo med børn?
  • Hvilke aktiviteter er der for børn?

På en skiferie er det vigtigt, at der både er pister og underholdning til børnene samtidig med, at de voksne har et stort udvalg af pister, som de kan boltre sig på.

Til dig, der rejser med børn, har vi derfor udvalgt 2 skiområder i USA, hvor du og dine børn vil få mest muligt ud af jeres skiferie.

Du kan også læse om alle vores skirejser til USA her

Skiferie med børn – 2 skiområder i USA for børnefamilien

Breckenridge – 5 forskellige bjerge med skiløb for alle

Breckenridge får omkring 9½ meter sne hvert år, og har hele 5 forskellige bjerge med skiløb for både nybegyndere og de erfarne skiløbere.

Hvordan er pisterne?

I Breckenridge får du og dine børn et bredt udvalg af pister med alt fra begynderpister til stejle nedfarter. Så her er der både skiløb for børn og voksne.

Pisterne fordeler sig på de 5 bjerge: Peak 6, 7, 8, 9 og 10

Peak 6: Udfordrende pister for både den øvede og den ekstremt øvede skiløber

Peak 7: Nedfarter for den mellemgode skiløbere. På bjergets øverste del er der er pister for den gode skiløber

Peak 8:
har en god blanding af pister

Peak 9:
er for begynderne med lette og brede pister – og så er det nemt at komme op på bjerget fra byen

Peak 10:
er for eksperterne, der elsker stejle- og udfordrende nedfarter

 

Hvor skal du bo på en skiferie med børn?

Vi anbefaler, at du bor på Beaver Run Resort, når du rejser med børn. Her bor du nemlig kun 100 meter fra liften ved Peak 9, som er det bjerg med flest pister til begynderen.

Resortet tilbyder både almindelig hotelværelser og ferielejeligheder. Så her der mulighed for at bo med eget køkken, hvis I foretrækker selv at kunne lave mad.

Resortet har desuden to opvarmede swimmingpools, syv udendørs hot tubs, sauna, gratis ski locker, indendørs minigolf, fuld spa-afdeling og restaurant. Der går også en gratis shuttle bus direkte fra hotellet.

Hvilke aktiviteter er der for børn?

Når du rejser på skiferie med børn, er det en fordel, at der også er andre aktiviteter for familiens yngste.

Måske er vejret dårligt en dag, så skidagen bliver fortkortet. Det kan også være at børnene har brug for en hviledag, hvis benene er trætte. Her har Breckenridge heldigvis en række aktiviteter:

  • Besøg byens skøjtebane som du finder ved hovedgaden.
  • Tag et smut tilbage i historien på et af byens museer eller en historisk guidet tur gennem byen. Breckenridge har blandt andet en spændende fortid som mineby.
  • Breckenridge har også et museum i børnehøjde, hvor børnene får en legende og lærerig introduktion til fysikkens verden.

Læs mere om vores skipakker i Breckenridge her

skiferie med børn


Vail – Titlen som det bedste skiområde i USA

Vail er flere gange blevet kåret som det bedste skiområde i USA, og det er samtidig et af de største. I Vail bydes du velkommen med et højt serviceniveau, gode pister og korte køer ved lifterne.

Hvordan er pisterne?

I Vail har du 234 kilometers pister at udforske. Og med så mange pister er der, naturligvis også pister for en hver smag.

Groft sagt egner 20% af pisterne sig for begynderen. Så det er her de mindste børn skal boltre sig. For de lidt større børn og den middelgode skiløber er der også et bredt udvalg af nedfarter.

Vail er desuden berømt for sin skiskole, så hvis du eller børnene har brug for undervisning, er Vail det hel rette sted.

Hvor skal du bo på en skiferie med børn?

Vi anbefaler dig at bo på det hyggelige Hotel Talisa, som ligger smukt placeret omsluttet af bjerge og skov, som giver hele opholdet en idyllisk stemning.

Med børn er det en stor fordel at bo tæt på lifterne, så det er nemt at komme til- og fra bjerget. Heldigvis har dette hotel en stolelift på grunden, som gør det nemt for børnene at komme på ski.

Der er lagt vægt på komfort og personlig service på Hotel Talisa, og derfor vil du med sikkerhed føle dig hjemme. Du kan nyde en velplejende spabehandling, besøge fitnesscentret, tage en dukkert i den opvarmede swimmingpool eller blot slappe af i en af de tre hot tubs. Efterfølgende kan du nyde et måltid mad på hotellets restaurant.

Læs mere om vores skipakker i Vail her

Hvilke aktiviteter er der for børn i Vail?

Når ikke du og børnene står på ski i Vail, er der mulighed for at:

  • suse ned af en bane i en slags badering med bund. I Vail kalder de det “tubing,” og det er en hæsblæsende og sjov oplevelse for alle aldre.
  • besøge Vails Nature Discovery Center hvor interaktive udstillinger fortæller historien om Vails natur og dyreliv.
  • tage på en guidet tur i snelandskabet med snesko. Din guide fortæller om områdets historie, natur og dyreliv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *