Få et tilbud på din rejse

Canada & Hawaii naturrejse

Længde: 22 dage / 20 nætter  •  Priser fra kr. 17.135,-

Det vestlige Canada og to Hawaii-øer på én og samme rejse!

På denne Canada og Hawaii naturrejse får du de bedste naturoplevelser fra sneklædte bjergtinder, bjørne og bjergsøer i det vestlige Canada til Hawaiis vulkanske øer, kultur og skønne strande på øerne Maui og Big Island.

Naturen er ikke noget der skal opleves på afstand – den skal mærkes og duftes helt tæt på. I både Canada og på Hawaii får du storslåede natureventyr og mulighed for utallige udflugter, så du rigtig kan dyrke natur- og dyrelivet.

Dette ruteforslag inkluderer 13 dage i det vestlige Canada og 6 dage på Hawaii.

Udvalgte højdepunkter på din Canada og Hawaii naturrejse

  • Indled eventyret i de canadiske Rocky Mountains og nogle af Canadas smukkeste nationalparker. Her venter snedækkede bjergtinder, turkisfarvede gletsjersøer, vandrestier gennem imponerende skove og Canadas vilde dyreliv.
  • Rejsen starter i Calgary og fører dig ad Icefields Parkway fra Banff til Jasper National Park og videre til Vancouver Island.
  • Fra hyggelige Vancouver flyver du til Hawaii og øen Maui. Glæd dig til at opleve Mauis vulkaner, en af verdens smukkeste køreture ‘Road to Hana’, der tager dig gennem frodig regnskov, forbi høje vandfald og lækre palmestrande.
  • Big Island emmer af stillehavsstemning, og også her venter store natur- og dyreoplevelser. Tag fx på vandretur i vulkanparken, gennem tropisk regnskov, til toppen af høje vandfald og snorkel blandt eksotiske koralfisk og farvestrålende koraler, skildpadder og djævlerokker.

Bestil et tilbud på din Canada & Hawaii naturrejse her

Inspiration: Læs mere om rejser til Hawaii og 3 kendte og 2 ukendte nationalparker i det vestlige Canada

Rejsen
Dag-til-dag
Pris
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
22 dage / 20 nætter
Start:
Calgary
Højdepunkter:

Calgary – Banff National Park – Sun Peaks – Victoria – Vancouver – Hawaii – Maui – Big Island

Slut:
Big Island
Priser fra:
DKK 17.135,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark og ankomst Calgary

Velkommen til Canada

Du lander i Calgary, hvor du afhenter din lejebil og efterfølgende kører til hotellet. Brug evt. eftermiddagen og aftenen på at se nærmere på byen, som du forlader allerede dagen efter.

Dag 2: Calgary - Kananaskis

Kananaskis Valley for foden af Rocky Mountains

Fra Calgary går turen mod Kananaskis, der ligger for foden af Rocky Mountains. Du omgives af en fantastisk kulisse i Kananaskis med dramatiske bjerge og skov, og det er ret så eventyrligt. Brug dagen på at suge den canadiske vilde natur til dig.

Dag 3: Kananaskis Valley

Brug tiden på golf, hiking eller hesteridning

En hel dag til at udforske bjergene. Tag på vandretur, nyd stilheden ved søerne eller kast dig ud i en af de mange udendørs aktiviteter som f.eks. golf, svømning, tennis, hesteridning eller cykling.

Dag 4: Kananaskis - Banff

Banff National Park er næste stop

I hjertet af de canadiske Rocky Mountains finder du Banff National Park. Det er Canadas ældste nationalpark og uomtvisteligt også en af de bedste. Du får flotte alpine bjerglandskaber og spejlblanke gletsjersøer. Besøg vandfaldet Bow Falls eller tag gondolen til Sulphur Mountain.

Dag 5: Banff National Park

Ferietid i Banff

Nyd bjergoasens idyl på lige dén måde du har lyst til. Du har en fri dag til at prøve hæsblæsende riverrafting, tag på en afslappende bådtur på Lake Minnewanka eller gå på opdagelse i byens charmerende gader og små spisesteder.

Dag 6: Banff - Jasper

Sneklædte bjergkæder, gletsjere og blågønne søer

Icefields Parkway regnes for en af de absolut smukkeste vejstrækninger i verden og den skal du køre på til Jasper. Gør evt. et stop ved den smukke smaragdgrønne Lake Louise. På vejen fra Banff til Jasper kører du forbi gletsjere, bjerge og søer. Gør så mange stops som du vil, og nyd hvordan den canadiske natur folder sig ud. Der er mulighed for en gletsjertur på Columbia Icefield.

Dag 7: Jasper National Park

Natur og dyreliv i Jasper

I Jasper venter der dig et overflødighedshorn af store naturoplevelser mellem sneklædte bjergtinder, spejlblanke søer og nåleskove. Hele dagen er på egen hånd. Der er mange udflugtsmuligheder i Jasper og et godt valg kunne være en tur til Maligne Lake eller Miette Hot Springs. Et af de store trækplastre i området er dyrelivet, og du har mulighed for at møde både ulve, elge, ørne, bjørne – både sort og grizzly – på en wildlife viewing tour.

Dag 8: Jasper - Sun Peaks

Kør ad Yellowhead Highway

Rejsen går videre mod vest og gennem den sidste del af de canadiske Rocky Mountains via Yellowhead Highway til Sun Peaks. Oplev den hyggelige bymidte og stræk benene på områdets rigtig gode hiking- og vandrestier.

Dag 9: Sun Peaks - Harrison Hot Springs

Hells Gate og og Fraser Valley

Sæt dig bag rattet og kør gennem Kamloops og ned til Fraser Canyon. Tag turen til den 34 meter høje kløft Hells Gate nord for Hope og Fraser Valley på vej til Harrison Hot Springs. På denne strækning kører du gennem hjertet af bjergene og bliver belønnet med det ene smukke syn efter det andet. Bjerge, dale og floden er bare nogle af de spektakulære udsigter, der venter dig.

Dag 10: Harrison Hot Springs

Harrison Hot Springs og varme kilder

I Harrison Hot Springs kan du skrue op for selvforkælelsen, når du sænker dig ned i en af områdets mineralholdige varme kilder. Området byder desuden på sandstrande, udsigt til forrevne bjergtoppe og mange aktivitetsmuligheder.

Dag 11: Harrison Hot Springs - Victoria

Velkommen til Vancouver Island

Turen går videre til Victoria på Vancouver Island. På vejen dertil kører du først langs kysten og sejler dernæst blandt små skovklædte øer og klippeskær fra Tsawwassen til Swartz Bay. På Vancouver Island finder du en vild natur med imponerende bjerge, tætte skove, brede sandstrande, smukke fjorde og barske klipper. Gå på opdagelse i Victoria og besøg eventuelt Inner Harbour, Bastion Square og Beacon Hill Park

Dag 12: Victoria - Vancouver

Tilbage til fastlandet

Det er tid at tage rejsens sidste stræk – turen tilbage til fastlandet og Vancouver. Du starter dagen med endnu en naturskøn færgetur og resten af dagen kan bruges i Vancouver med f.eks. sightseeing og shopping.

Dag 13: Vancouver

En hel dag i Vancouver

Det er sidste dag i det canadiske og hele dagen er sat af til at udforske og opleve Vancouver. Der er masser af spændende seværdigheder og for blot at nævne et par stykker, kan du opleve Chinatown, Gastown, Capilano Suspension Bridge, Granville Island, Stanley Park og meget mere.

Dag 14: Vancouver – Maui, Hawaii

Turen fortsætter til Hawaii

Tid til at tage afsked med Vancouver og Canada, men eventyret slutter ikke her. Fra Vancouver går turen nu til Hawaii, mere specifikt øen, Maui.

Dag 15-17: Maui

Udforsk og oplev Maui

Tre hele dage til at udforske og opleve alt det Maui har at byde på. Start f.eks. dagen med at bade og snorkle ved Malu’aka, som også har fået tilnavnet Turtle Beach, grundet strandens mange skildpadder, der tiltrækkes af dybdernes koraler. Tag alternativt til den gamle hvalfangerby Lahaina, hvor der er mulighed for pukkelhval-safari (hvis i sæson).

Du kan også starte dagen tidligt og tage på tur op over skyerne til Haleakalā vulkanen og opleve den mest spektakulære solopgang på Maui. En helt igennem eventyrlig start på dagen. Resten af dagen kunne stå på udforskning af Mauis frodigste område ’Iao Valley State Park.

Snyd ikke dig selv for at køre Road to Hana, som er en af verdens allersmukkeste køreture. Vejen er ensporet, har 620 hårnålesving, 59 broer og tager dig igennem tropisk regnskov, forbi vandfald og helt igennem sensationelle kystudsigter. Gør en masse stop undervejs og glæd jer til at miste hjertet til Hana ruten – afsæt en hel dag til køreturen.

Dag 18: Maui - Big Island

Ø-skifte på Hawaii

Hawaii eventyret fortsætter når du flyver ca. 30 minutter til Big Island. På østsiden af øen i byen, Hilo, kan du køre op mod Hawaii Volcanoes National Park via sceniske Crater Rim Drive. Her har du mulighed for at hike Kilauea Iki krater ruten og gå på opdagelse i området. Da området er vulkansk aktivt, vil tilgængelige ruter variere.

Dag 19-20: Big Island

Vulkanøen Big Island

Besøg også Hilos charmerende downtown og kør videre til ’Akaka Falls State Park via Hamakua Heritage Corridor og fortsæt evt. til Waipi’o Valley lookout.

På den vestlige del af øen, ikke langt fra byen Kona, kan du snorkele ved Two-Step Beach, som er kendt for sine magiske koralhaver og multifarvede rev og fisk. Du kan også vandre langs stierne til Kiholo Bay for at spotte skildpadder i det sorte sand. Om aftenen kan du deltage på en tur, hvor du får mulighed for at snorkle med de enorme djævlerokker.

Dag 21 Afrejse Big Island

Hjemrejsen påbegyndes

Tid til at tage afsked med Hawaii og vende hjemad.

Dag 22 Hjemkomst Danmark

Hjemme igen!

Pris
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse
17.135,-
Pris pr. person ved 4 personer i samme værelse
19.955,-
Pris pr. person ved 2 personer i samme værelse
27.100,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Calgary/Vancouver - Hawaii t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
Alle overnatninger på turistklassehoteller
Færge mellem Horseshoe Bay og Nanaimo
Færge mellem Swartz Bay og Tsawwassen
Flystrækninger mellem Hawaii-øerne (egenbetaling af bagage på indenrigsflyvninger kan forekomme)
Billeje i h.t. dag-til-dag beskrivelsen i Canada og på Maui og Big Island (se detaljer herunder)
Ikke inkluderet i prisen
Evt. envejsleje på lejebil
Afbestillings- og rejseforsikring
Eventuelle, lokalt opkrævede "resort fees" på hotellerne
GPS i udlejningsbilen
Overnatningsteder
Antal
Calgary 1
Kananaskis2
Banff2
Jasper2
Sun Peaks1
Harrison Hot Spring2
Victoria1
Vancouver2
Maui, Hawaii4
Big Island, Hawaii3
Info om billeje
v/2 pers: Kategori Toyota RAV4 automatic e.lign. (større bil kan tilkøbes)
v/4 pers: Kategori Dodge Grand Caravan automatic e. lign. (større bil kan tilkøbes)
Alle relevante forsikringer
Fri kilometer
Ekstra chauffør
En tankfuld benzin
Min. alder 25 år (pristillæg for personer i alderen 21-24 år)
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.