Skirejser
Niseko

‘Snefabrikken’ Niseko

Niseko er Japans mest kendte og mest internationale skiområde. Skiløbere og snowboardere kommer hertil fra nær og fjern for at stå i den berømte powder.

Mere eller mindre konstant nyfalden sne er årsag til det dybe og helt fantastiske powder, som med god grund, tiltrækker begejstrede skiturister fra hele verden. ”Snefabrikken” Niseko producerer sne i rigelige mængder til verdens største powder-legeplads, men høj sol og klar blå himmel skal man kigge længe efter, da skyerne og snevejret, til glæde for de fleste, ofte ligger tungt over området.

Niseko har skiløb for alle! Her er nedfarter for både børnefamilierne og begynderne. Pisterne er præparerede, men grundet de store snemængder vil sneen på disse pister også være dyb. Derfor er skiløb i Japan for de nybegyndere og børnefamilier, der vil udfordres. De øvede og rutinerede kan kaste sig ud i powder off-pister og som noget særligt er der gode muligheder for at kombinere off-piste med tree skiing.

Niseko er populært blandt skiturister af mange årsager. Her er både familievenlige omgivelser, gode spisesteder og pulserende natteliv. Niseko er desuden et internationalt miljø hvor engelsk er gangbart over det meste. Området har både alpint skiløb, tree skiing og sidst men ikke mindst, powder, hvilket gør området populært.

Niseko er sammenhængende med fire andre skiområder, nemlig An’nupuri, Hirafu, Hanazono og Moiwa, dog kræves der separat liftkort til Moiwa.

Fakta om Niseko

* Laveste punkt: 300 m
* Højeste punkt: 1.310 m
* Højdemeter: 1.010 m
* Antal pister: 61
* Længste nedfart: 5,6 km
* Typer af pister: Let: 30%, Middel: 40%, Svær: 30%
* Gns. snefald: 15-17 m
* Lifter: 30 lifter, 3 gondoler og 2 high-speed til 4 personer
* Sæson: Ultimo november – primo maj

Se alle vores skirejser til Japan her

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring