Skirejser i USA

Spring de lange liftkøer over, få mere tid til at udforske pisterne og oplev den amerikanske puddersne på en skiferie til USA

Det siges, at alt er større i USA. Det gælder også Colorados skiområder. Vælg fx mellem populære Aspen/Snowmass, Breckenridge eller Beaver Creek, når du tager på skiferie til USA. Uanset om du rejser med børn, vennerne eller din bedre halvdel så er du garanteret skiture, der passer til dig.

Forvent en varm velkomst, høj service, store måltider og ikke mindst brede og lange pister. Glæd dig til skiområder med topmoderne liftsystemer (med varme i sæderne!), ingen kø og masser af plads på pisterne.

Desuden får mange skiområder i USA op til 300 solskinsdage om året, og fra byernes hyggelige hoteller og restauranter kan du nyde udsigten til bjergene.

Læs også om muligheden for at kombinere 2 eller flere af USA skiområder på samme skiferie

Kontakt os og få et tilbud på din skirejse til USA her

TIP! Kombiner din skiferie i Colorado med et par dage i Denver, The Mile High City, og oplev byens mikro-bryggerier, ishocky stadium og unikke western stemning. Få 8 gode grunde til at besøge Denver på din ski- og vinterferie i Colorado her

Et væld af skioplevelser venter

Vælger du for eksempel Aspen/Snowmass, kan du vælge imellem 4 forskellige skiområder, hvor du finder skiløb for alle aldre og ambitionsniveauer. Vi har et bredt udvalg af hoteller i byen, som passer et hvert behov og budget.

I Aspen/Snowmass er der et varieret terræn, til både erfarne skiløbere og nybegyndere, og området er velegnet til familier, da der også er pister til familiens yngste.

I Breckenridge får du også flere bjerge at vælge i mellem. Skiområdet er inddelt efter niveau, så du nemt kan finde det område, der passer til netop dit skiløb. Hvis du vil afprøve grænser, er der meget stejle pister, som du kan prøve kræfter med.

Har du svært at overbevise familie og venner om, at I skal på skiferie i USA? Så har vi skrevet 9 argumenter for en skiferie til USA til dig her.

Værd at vide inden din skirejse til USA

Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig her.

Fra praktisk information inden afrejse til de oftest stillede spørgsmål om skirejser til USA.

 

Har du brug for hjælp til at planlægge en skiferie til USA?

Så tøv ikke med at kontakte os på 86 40 88 44 eller via formularen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.