Skirejser og skiferier til USA - bestil rejsen hos DANexplore

Send rejseforespørgsel

USA

Skirejser

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Skirejser

Tag på skiferie til USA – Oplev blandt andet Aspen/Snowmass og Breckenridge

Spring de lange køer over og få mere tid til at udforske pisterne, boltre dig i puddersneen og nyde USAs vinterlandskab.

Forvent en varm velkomst, høj service og at alt er stort – fra pister til måltider.

Det betyder store skiområder med topmoderne liftsystemer (med varme i sæderne!), ingen kø og masser af plads på pisterne. Derudover får mange af skiområderne i USA op til 3oo solskinsdage om året, og så findes her et utal af hyggelige hoteller tæt på skiområderne.

Husk også at nyde udsigten fra Colorados bjergtoppe – måske fra en af bjergrestauranterne med udsigt over Rocky Mountains.

Et væld af ski-oplevelser venter

Hos DANexplore kan vi varmt anbefaleAspen/Snowmass, der består af fire forskellige skiområder, hvor du vil finde noget for enhver smag og niveau. Vi har et godt udvalg af hoteller i byen, som du frit kan vælge mellem afhængig af dine ønsker og behov.

I Aspen/Snowmass er der et varieret terræn, til både erfarne skiløbere og nybegyndere, og området er velegnet til familier, da der er pister til familiens yngste.

I Breckenridge får du også flere bjerge at vælge i mellem. Skiområdet er inddelt efter niveau, så du nemt kan finde det område, der passer til netop dit skiløb. Hvis du vil afprøve grænser, er der meget stejle pister, som du kan prøve kræfter med.

Værd at vide inden din skirejse til USA

Vi har samlet de vigtigste oplysninger til dig her. Fra praktisk information inden afrejse og de bedste skiområder til de oftest stillede spørgsmål om skirejser til USA.

Få et tilbud på din skirejse

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din skirejse fra en af vores rejsekonsulenter.
Vi glæder os til at hjælpe dig.