Få et tilbud på din rejse

Farewell Harbour Lodge

Priser fra kr. 18.585,-

Farewell Harbour Lodge – Bo på et flydende lodge ude i fjorden

4 DAGE/3 NÆTTER! Ophold inkluderer alle måltider, guidet wildlife- og bjørnesafari, udflugter alle dage, samt transfer med båd t/r.

Farewell Harbour Lodge ligger smukt placeret på Berry Island, som er at finde mellem British Columbias fastland og Vancouver Island, med Queen Charlotte Strait mod vest og Knight Inlet mod øst.

Farewell Harbour Lodge er en rigtig wildlife lodge, så et ophold her byder på et møde med områdets bjørne, men også det øvrige mangfoldige dyre- og marineliv.

Lodgen ligger idyllisk placeret, flydende ude i fjorden og bygget på klipperne helt ud mod vandet, med skoven lige i baghaven. Det er også grunden til at båd og vandflyver er eneste transportmiddel hertil.

Værelserne ligger enten placeret på lodgens flydende del (tidl. Bones Bay Lodge) eller på fastlandet. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse. Derudover har lodgen et hyggeligt opholdsrum og en stor udendørs træterrasse, der kan nydes, når vejret tillader det.

Se alle vores rejser til Canada her.

 

Dag-til-dag
Priser
Din rejsekonsulent
Dag-til-dag
Dag 1: Ankomst Farewell Harbour Lodge

Velkommen til Farewell Harbour Lodge

Fra Alder Bay Resort går turen med vandtaxi til Farewell Harbour Lodge. Turen tager cirka 25 minutter, og du ankommer først på eftermiddagen. Efter velkomst og tjek in på værelset, venter den første guidede tur til vands for at kigge nærmere på områdets marineliv.

Om aftenen serveres en lækker middag tilberedt af lokale råvarer med tilhørende vin eller øl. For at forberede de kommende dages udflugter bedst muligt, er der efter middagen en kort introduktion til området, og der fortælles om områdets dyreliv og økosystem.

Dag 2: Farewell Harbour Lodge

Bjørnesafari til vands og fods

Efter morgenmaden venter et absolut højdepunkt, nemlig det første møde med områdets brune bjørne på en heldags bjørnesafari. Turen foregår både til vands og til fods, afhængig af tidevandet.

Alle turene foregår i selskab med erfarne guider og bjørnene kan opleves i sikker afstand på land og fra både, mens de uforstyrret søger efter føde ved flodbredden eller i skoven. Besøger du Farewell Harbour Lodge i efteråret kan du, på nært hold, opleve bjørnene jage efter laks  i deres forberedelse til deres kommende vinterhi.

Hold også øje med ørne og oddere

Bjørnene er naturligvis ikke områdets eneste beboere, derfor er det med at holde et vågent øje efter området øvrige vilde dyr, f.eks. oddere, ørne og sorte bjørne. Frokost og snacks serveres undervejs.

Turen slutter tilbage på lodgen ved 17-tiden og der serveres middag klokken 18.

Dag 3: Farewell Harbour Lodge

Marineliv og wildlife

Atter en dag med en heldagsudflugt efter morgenmaden. I dag kan der vælges mellem endnu en dag i selskab med bjørnene på en heldags bjørnesafari eller en dag til vands. Oplevelserne byder på marineliv og wildlife, men også et kulturelt islæt i form af møde med regionens oprindelige kulturer. Frokost og snacks serveres undervejs.

Klokken 17 afsluttes turene tilbage på lodgen. Der serveres middag klokken 18.

Dag 4: Afrejse Farewell Harbour Lodge

Havkajak, udflugt til vands eller en guidet hike

Sidste dag på lodgen i denne omgang. Afgang er dog ikke før om eftermiddagen, så inden afgang er der stadig tid til en sidste udflugt. Der er tre muligheder: enten en tur i havkajak, en sidste udflugt til vands eller en guidet hike i den omkringliggende regnskov. Morgenmad og frokost inkluderet på afrejsedagen.

Om eftermiddagen er der afgang mod Alder Bay Resort med vandtaxi.

Priser
Fra priser
DKK
Dobbeltværelse
20.670,-
3-personers værelse
18.585,-
Barn (10-16 år)*
11.200,-
Prisen er pr. person
*Min. 10 år.
Inkluderet i prisen
3 overnatninger på lodgen i værelse med eget bad/toilet
Bådtransfer Alder Bay Resort – Farewell Harbour Lodge t/r
Alle måltider (fra og med middag dag 1 til og med frokost dag 4) inkl. drikkevarer og snacks – der serveres kun vin/alkohol til middagen
Velkomstmøde
To halvdagsudflugter med guide*
To heldagsudflugter med guide**
Alle lokale skatter, afgifter og gebyrer
* Marine udflugter eller havkajak, inkl. lokale guider. Alt nødvendigt udstyr, som f.eks. våddragt, regntøj og gummistøvler er inkluderet.
** Bjørne- og hvalsafari med wildlife viewing, inkl. lokale guider. Alt nødvendigt udstyr, som f.eks. våddragt, regntøj og gummistøvler er inkluderet.
Ikke inkluderet i prisen
Drikkepenge (ca. 25 CAD pr. pers. pr. dag)
Øl og spiritus (må gerne medbringes)
Evt. fiskelicens
Bemærkninger

Prisbemærkninger:
Priserne er fra-priser og sæsonbestemte.

Din rejsekonsulent

Læs mere om Jens og se hvor i verden han har rejst

Jens Lind

Rejsekonsulent

Læs mere om Troels og se hvor i verden han har rejst

Troels Hedelund

Rejsekonsulent

Læs mere om Rasmus og se hvor i verden han har rejst

Rasmus Nicolaisen

Bureauchef / Partner