Få et tilbud på din rejse

Japan

Skirejser
Skirejser til Japan

Skirejser til Japan – Få dagligt snefald, sublim skiløb og lækkert sushi

På en skirejse til Japan får du mulighed for at løbe på ski i smukke omgivelser og i den tørre powder, som gør Japan til en yderst eftertragtet skidestination. Japan er desuden et spændende rejsemål, hvor du foruden skiløb også oplever en anderledes kultur.

Oplev områderne på Hokkaido halvøen i nord eller Hakuba nær Tokyo.

Bestil et tilbud på din skirejse til Japan her

Hokkaido

Skiområder som ligger på nordøen, Hokkaido, cirka halvanden times flyvning nord for Tokyo. Du lander i Sapporo Lufthavn, hvorfra der er følgende afstande til skiområderne:

Niseko & Moiwa: Cirka 100 km mod sydvest
Rusutsu: Cirka 75 km mod sydvest
Kiroro: Cirka 45 km mod vest

Områderne ligger tæt og du kan sagtens kombinere flere af destinationerne på én og samme skiferie.

Kombinationen af områdets geografiske placering og kolde sibiriske luftstrømme velsigner årligt Hokkaido regionen med store mængder sne. Og der er ikke ‘bare’ tale om sne, men om den tørre powder, som for alvor har sat Japan på verdenskortet som en eftertragtet ski-destination for alverdens ski-entusiaster.

Hokkaido består af mange forskellige områder, som alle kan byde på powder skiløb i verdensklasse. Områderne er meget andet end powder og off-piste, her er også velpræparerede nedfarter til skiløberen der foretrækker mere fast sne under skiene. Men du skal dog forberede dig på, at sneen er dybere end den du kender fra Europa.

Hakuba

Stort område som ligger omkring 270 kilometer nordvest for Tokyo og cirka 45 kilometer vest for Nagano. Fra lufthavnen i Tokyo er der fine forbindelser med enten lyntog eller bus.

Hakuba består af flere forbundene (med shuttle bus) mindre områder, som med deres forskelligheder alle bidrager til at gøre Hakuba til et fuldendt skiområde med stor variation. Det samlede område byder på i alt 137 kilometer nedfarter, mere end 200 pister, 135 lifter, mindst ni freestyle parker samt masser af off-piste, så der er noget for alle!

Hakuba får i omegn af elleve meter sne pr. sæson, og selvom sneen ikke er helt så knastør som sneen på Hokkaido mod nord, er den stadig tør og fantastisk velegnet til powder skiløb.

Slå dig løs på ski

Skiferier er en skøn måde at kombinere smukke naturoplevelser og fysisk aktivitet.

Se alle vores skirejser og skiferier her.

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.