Japans højdepunkter

Længde: 13 dage / 11 nætter  •  Priser fra kr. 15.550,-

Japans højdepunkter – Storbystemning, samuraier og historiske byer

Din rejse starter i hovedstaden Tokyo, hvorfra du rejser til byerne Kanazawa og Hiroshima. Sidste stop på rejsen er Kyoto, Japans kulturelle skattekammer, der fuldender din rejse til Japans højdepunkter.

Denne kulturelle og historiske rejse tager dig forbi flere af Japans absolutte højdepunkter, hvor du kommer helt tæt på et fascinerende Japan og landets mange seværdigheder.

Glæd dig til at opleve: 

  • Millionbyen Tokyo, hvor avanceret teknologi og traditionel kultur mødes.
  • Oplev Sakura, fejringen af kirsebærtræernes blomstring (kun i april)
  • Gå i samuraiernes fodspor i historiske Kanazawa.
  • Japanske traditioner og de velbevarede geishadistrikter Nishi Chaya, Higashi Chaya og Kazue-machi.
  • Historiske Hiroshima – den første by nogensinde til at opleve et atomangreb. Byen har rejst sig, men de mange mindemærker, taler deres eget sprog.
  • Helligdomme, templer og bambusskov i Japans skattekammer, Kyoto

Bestil et tilbud på rejsen her

Læs om mere om Japans højdepunkter i dag-til-dag beskrivelsen nedenfor.

Vidste du, at Japan har noget af verdens bedste puddersne? Hvis du rejser i december til marts måned, kan vi derfor også anbefale en skirejse i Japan.

Rejsen
Dag-til-dag
Priser
Kort
Din rejsekonsulent
Rejsen
Længde på tur:
13 dage/11 nætter
Start:
Tokyo
Højdepunkter:

Tokyo – Kanazawa – Hiroshima – Kyoto

Slut:
Osaka
Priser fra:
DKK 15.550,-
Dag-til-dag
Dag 1: Afrejse Danmark

Japan venter forude – flyrejsen påbegyndes.

Dag 2: Ankomst Tokyo

Velkommen til Japan!

Efter en natflyvning ankommer du til en af Tokyos to store lufthavne, hvorfra turen går til centrum. Du kan med stor fordel lægge ud med at anskaffe dig et kort der giver ubegrænset adgang til byens omfattende og yderst velfungerende metrosystem. Afstandene er store i Tokyo, så det anbefales at planlægge dagene på forhånd.

Dag 3-5: Tokyo

På eventyr i topmoderne Tokyo

Tre hele dage til at udforske Japans enorme hovedstad, hvor du møder et inferno af fascinerende kontraster, vekslende mellem rig japansk historie og et topmoderne Japan.
Byens 23 bydistrikter er meget forskellige og nogle har mere at byde på end andre, nogle er ret uinteressante, set med turistøjne.

Tokyo har rigtig meget at byde på

Attraktionerne er mange og nogle af de seværdigheder der næsten bør fremgå af de næste dages program, kunne være:
Sensō–ji templet – finder du i den historiske bydel, Asakusa. Det enorme tempel er byens ældste og måske en af Tokyos allerstørste attraktioner.
Tokyo Skytree – verdens højeste fritstående tårn på hele 634 meter. Tag turen til tops og nyd en uovertruffen udsigt over Tokyo by, og måske også Mt. Fuji i det fjerne?
Uono Park – en af byens grønne oaser. I april løber parkens mange kirsebærtræer med al opmærksomheden.
Shibuya Crossing – vejkrydset, hvor op mod 2.500 mennesker passerer gaden ved et enkelt grønt lys.
Electric Town i Akihabara – bydelen, hvor der kan købes alverdens gadgets og elektronik, og kun fantasien sætter grænser.
Shibuya og Ginza – shopping i verdensklasse. Her kan købes tøj og mode i begge ender af prisskalaen.

Dag 6: Tokyo – Kanazawa

Velbevarede Kanazawa

Turen går nu med tog fra Tokyo til Hokuriku regionens historiske trækplaster, byen Kanazawa, som tilbage i samuraiernes tid var den mest velhavende by i Japan. Kanazawa blev forskånet ved bombardementerne under 2. verdenskrig og den historiske bydel står derfor i dag yderst velbevaret.

Dag 7: Kanazawa

Sightseeing i Kanazawa 

I dag skal Kanazawa by og alle seværdigheder udforskes på egen hånd.
Et besøg i Kenroku-en bør stå højt på listen. Kenroku-en er en overdådig slotshave fra det 17. århundrede, som er blandt de allerflotteste haver i hele Japan. Tæt derpå finder du Kanazawa Castle Park med den enorme fæstning, hvis oprindelse dateres tilbage til år 1580.

Historiske samurai- og geishadistrikter

Kanazawa har desuden flere smukke og velbevarede samurai- og geishadistrikter. Mærk historiens vingesus på en tur gennem byens geishadistrikter Nishi Chaya, Higashi Chaya og Kazue-machi, hvor de små træhuse pryder de stemningsfyldte gader. Også samuraiernes historiske distrikt, Nagamachi, er et besøg værd. Her vidner de smalle gader, rislende kanaler og de små huse om en svunden tid. Nogle få huse er åbne for offentligheden, så tag et kig indenfor.
Det Buddhistiske tempel, Myōryū-ji (Ninja templet) fra år 1643, blev i sin tid bygget som et forsvarsværk for husets herre. Indretningen består derfor af hemmelige trapper, flere flugtruter, hemmelige værelser, skjulte tunneler og falske døre. Kun adgang med guide – rundvisninger udelukkende på japansk!

Dag 8: Kanazawa – Hiroshima

Historiske Hiroshima

Turen går atter videre med tog til endnu en by med en stor historisk betydning. I modsætning til Kanazawa, blev denne by langtfra forskånet under 2. verdenskrig, det er nemlig Hiroshima der nu venter.

Dag 9: Hiroshima

Historiske Hiroshima

Hiroshima er i dag en farverig og folkelig japansk by med ca. 1 million indbyggere, men byens dystre fortid fornægter sig ikke. Den 6. august 1945 var den skæbnesvangre dag, hvor Hiroshima kom på verdenskortet for tid og evighed. Atombomben, som de amerikanske styrker kastede over byen, har kostet op mod 200.000 mennesker livet og jævnede nærmest hele Hiroshima med jorden.

Byens stærke varetegn – Atombombekuplen

En enkelt bygning efterlod dog en velbevaret ruin, som stadig står den dag i dag. Ruinen med kuplen på taget, som går under navnet Atombombekuplen, står i dag som et stærkt symbol på byens historie og er desuden at finde på UNESCOs Verdensarvliste.
Atombombekuplen ligger placeret i hjertet af ”Hiroshima Peace Memorial Park”, på arealet som tidligere udgjorde byens travle centrum. I parken findes flere historiske mindesmærker samt Fredsmindemuseet, hvor du kan få yderligere indsigt i byens grusomme historie.

Hiroshimas kontraster

Det er svært at komme udenom krigshistorien når man besøger Hiroshima, men heldigvis har byen rejst sig på ny og der er også andet at opleve her. Besøg f.eks. Hondori arkaden, hvor du finder masser af mennesker, butikker og restauranter.
Når aftenen og natten falder på, bliver neonlysene tændt i Nagarekawa distriktet, som er hjemsted for byens natteliv og et utal af barer og restauranter.
Centrum i Hiroshima er ikke større end at det kan opleves til fods, alternativt kan du benytte byens sporvogne.

Dag 10: Hiroshima - Kyoto

Kulturskatten Kyoto 

Fra Hiroshima fortsætter turen nu med tog til Kyoto, som ligger ca. 1 time og 45 minutters togrejse derfra. I kejserbyen Kyoto venter et stort antal historiske bygningsværker, kulturelle attraktioner og velbevarede templer. Kyoto er uden sidestykke Japans historiske og kulturelle skattekammer.

Dag 11-12: Kyoto

UNESCOs Verdensarvliste

To hele dage til at besøge blot nogle af Kyotos hundredvis af helligdomme, tusinde af buddhistiske templer og 17 seværdigheder fra UNESCOs Verdensarvliste.

Helligdomme, templer og bambusskov

Det er ganske givet på forhånd, at du ikke kan nå at se alle Kyotos seværdighederne på et par dage, så lidt forberedelser vil være givet rigtig godt ud. Nogle bud på, hvad der bør fremgå af en evt. must see-liste, kunne være:
Kinkaku-ji tempel – Det Gyldne Tempel, et spektakulært guldbelagt tempel og en af byens mere populære attraktioner.
Fushimi Inari-taisha – helligdommen, hvor tusindvis af røde torii-porte danner endeløse arkader.
Sagano Bamboo Forest – som navnet antyder, består skoven af tårnhøje bambus. Stien der fører igennem skoven er ca. en kilometer.
Kiyomizu-dera templet – findes lidt uden for byen. Templet ligger placeret højt over byen og fra templets store terrasse er der en flot udsigt over Kyoto. Har du taget vejen derop, så husk at tage en slurk vand af Otowa-no-taki kilden, som lover et langt liv og godt helbred.

Dag 13: Hjemrejse Kyoto – hjemkomst Danmark

Hjemrejse

Tid til at tage afsked med Kejserriget Japan for denne gang. Fra Kyoto går turen mod lufthavnen i Osaka, hvorfra hjemrejsen påbegyndes.

Priser
Fra priser
DKK
Pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn i samme værelse (2-11 år)
15.550,-
Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse
18.045,-
Inkluderet i prisen
Flyrejse Danmark - Tokyo/Osaka t/r, inkl. gældende skatter og afgifter
7 day JR Rail Pass - Ordinary Seat
4 overnatninger i Tokyo
2 overnatninger i Kanazawa
2 overnatninger i Hiroshima
3 overnatninger i Kyoto
Ikke inkluderet i prisen
Afbestillings- og rejseforsikring
Bemærkninger

Bemærk! Priserne er baseret på lavsæson, der tages derfor forbehold for prisstigninger.

Overnatningsteder
Antal
Tokyo4
Kanazawa2
Hiroshima2
Kyoto3
Kort
Din rejsekonsulent

Læs mere om Kasper og se hvor i verden han har rejst

Kasper Schmidt

Rejsekonsulent - Aarhus

Læs mere om Mille og se hvor i verden hun har rejst

Mille Kjeldal Raun

Rejsekonsulent - Randers

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.