Få et tilbud på din rejse

Tilbage til bloggen

5 grunde til at en skisafari i Canada bliver dit livs skiferie

Bliv klogere på hvilke skiområder, du kan besøge på din skisafari, og hvordan du rejser mellem dem.

En skisafari Canada kan meget vel blive dit livs skiferie. På en skisafari i Canada:

  • Står du nemlig på ski i 2, 3 eller 4 af Canadas bedste ski-områder
  • Oplever du flere af Canadas charmerende skibyer
  • Får du varieret skiløb med et bredt udvalg af pister for både nybegyndere og øvede

Lyder det for godt til at være sandt?

Så læs med her, hvor du får 5 gode grunde til at tage på skisafari i Canada.

skisafari i canada

5 grunde til at en skisafari i Canada bliver dit livs skiferie

1. Oplev Canadas varierede skiløb med alt fra alpine pister og tree-skiing til offpiste og smalle slugter

Canada er et vaskeægte ski-mekka med flere skisportsteder i absolut verdensklasse. På en skisafari i Canada besøger du minimum 2 af disse områder.

Det giver en varieret ski-oplevelse. Nogle områder er fx kendt for et kæmpe snefald, berømte nationalparker eller mange solskinstimer. Så ved at besøge flere områder får du glæde af alle områdernes mange fordele, som er alt lige fra 12-18 meter sne til bilfri skibyer og ski-in/ski-out.

Og vigtigst af alt får du et yderst varieret skiløb med alalpine pister, tree-skiing, offpister, smalle slugter og stejle nedfarter.

2. Skiområderne ligger tæt på hinanden

I Canada er det nemt at komme fra et skiområde til det næste. Det eneste det kræver, er en lejebil. Der er nemlig kun få timers kørsel mellem skiområderne.

Starter du for eksempel din skisafari i Banff og kører her fra til Revelstoke, skal du tilbagelægge 288 kilometer. Det svarer til at køre fra Skagen til Vejle. Så på relativ kort tid skifter du et fantastisk skiområde ud med det næste.

3. Skiløb for alle

Rejser du i en større gruppe eller med børn med forskellige ski-niveauer? Så er en skisafri ideel, for på en skisafari besøger I flere skiområder, som har skiløb for alle. Besøger du fx Revelstoke og Banff får de øvede skiløbere udfordrende pister i Revelstoke, hvor Banff har flere begynder-områder og lettere nedfarter for de mindre øvede.

De øvede får altså glæde af udfordrende pister i Revelstoke, og nybegynderne og de mindre øvede kan boltre sig- og udfordre sig selv på de lettere pister i Banff. På den måde får alle skiløbere – uanset niveau – pister og skiløb, der passer til deres niveau. Det gør det skiferien sjovere for alle.

Er I en gruppe af eksperter og øvede skiløbere, så giver skiftet, fra et område til det næste, nye udfordringer og en variation i nedfarter, hvor 2 skidage ikke er ens.

4. En skisafari i Canada er både en nem og bekvem skiferie

Måske lyder det besværligt at planlægge en skisafari. Du skal både have styr på:

  • Flybillet
  • Lejebil
  • Liftkort til minimum 2 områder
  • Hotelovernatninger

Men det behøver ikke være en tidsrøver at planlægge en skisafari i Canada. Det eneste du skal finde ud af er:

  • Hvornår du kan rejse?
  • Hvilke skiområder vil du gerne besøge?
  • Hvordan vil du gerne bo?

5. Banff, Revelstoke, Sun Peaks og Whistler – på en og samme skisafari i Canada

Her er et godt eksempel på en skisafari i Canada, hvor du besøger 4 områder:

4 dage i Banff: Din skisafari starter i Banff, hvor du får hele 3 bjerge at boltre dig på. Banff er blandt andet berømt for sin unikke natur, hvor du står på ski midt i Canadas ældste nationalpark. Derudover er Banff kendt for sin tørre og lette sne, der aldrig iser til – Champagne Powder. Banff har skiløb for alle uanset om du er nybegynder eller ekspert.

3 dage i Revelstoke: Revelstoke får 12 til 18 meter sne hvert år, så her får du alle dine sne-drømme opfyldt. Revelstoke er i sær et paradis for den øvede og eksperten.

3 dage i Sun PeaksSun Peaks har i gennemsnit 2000 solskinstimer årligt – så her er der gode chancer for at nyde frokosten i en solstråle. Her er der pister til både nybegynderen og eksperten, og så får du ski-in/ski-out.

4 dage i Whistler: Du slutter din skisafari i Nordamerkias største – og Canadas mest kendte – skiområde. Whistler Mountain er et “go anywhere” bjerg med fantastiske bowls, snævre slugte og powder mellem træerne. Selv den bedste skiløber kan bruge flere uger på dette bjerg. Og så har Whistler en hyggelig skiby, som har et bilfrit centrum.

Du kan læse meget mere om din skisafari i Canada her.

PS. Fik vi sagt, at du også kan kombinere din skiferie til Whistler med tropisk strandferie på Hawaii?

PPS. Vi har også skrevet om en skisafari i USA

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.