Skirejser
Rusutsu

Rusutsu

Rusutsu – 37 pister, 18 skilifter og 14 meter sne

Rusutsu kan prale af et gennemsnitligt snefald på hele 14 meter på en sæson, så der er masser af den tørre powder i hele området. Sneen er ofte så tør, at du nærmest uden at mærke modstand, kan køre direkte igennem snemasserne. Rusutsu, er ikke nær så besøgt som naboområdet Niseko, så der er fresh lines nok til alle, og selv i weekenderne er der sjældent kø ved lifterne.

Der er i alt 18 lifter i området, heraf fire gondoler og seks high-speed til fire personer.

Off-piste terrænet i Rusutsu er et super godt sted at træne de sidste færdigheder, inden du for alvor kaster dig ud som off-piste skiløber, da der hverken er stejle eller dybe fald. Trods det, er der stadig masser af god off-piste og ikke mindst fantastisk tree skiing i Rusutsu.

Der er et fornuftigt udvalg af restauranter på hotellerne samt nogle mindre lokale spisesteder rundt i byen. Nattelivet i Rusutsu er derimod meget afdæmpet og udover et par stille barer, er der ikke meget at komme efter.

Det større område Niseko ligger blot cirka 30 kilometer fra Rusutsu og med rigtig fine transferforbindelser, er der rigtig gode muligheder for at kombinere disse to japanske powder skimekkaer. Fra lufthavnen i Sapporo er der omkring 75 kilometer til Rusutsu.

Fakta om Rusutsu

* Laveste punkt: 450 m
* Højeste punkt: 995 m
* Højdemeter: 545 m
* Antal pister: 37
* Længste nedfart: 3,5 km
* Typer af pister: Let: 30%, Middel: 40%, Svær: 30%
* Gns. snefald: Ca. 14 m
* Lifter: 18 lifter, 4 gondoler og 7 stk. til 4 personer
* Sæson: Ultimo november – primo april

Få hjælp til at sammensætte en (realistisk) rejseplan

Ring til os på 86 40 88 44 – det er helt uforpligtende – eller send en rejseforespørgsel via formularen nedenfor og vi viser dig, hvordan din drømmerejse til Japan kan se ud.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tryghed

  Personligt rejsebureau

  Hjælp på rejsen døgnet rundt

  Konkurrencedygtige priser

  Over 30 års rejseerfaring