Rejsetilbud: Badeferie på Zanzibar og uforglemmelig safari i Tanzania

Rejsetilbud: Badeferie på Zanzibar og uforglemmelig safari i Tanzania

Drømmer du om sol- og safariferie, hvor du kan få en på opleveren og samtidig få ladet batterierne op i den kolde vintertid?

Vi har helt konkret lavet en fantastisk rejse til Zanzibar inkl. 2 dages safari i Tanzania. Afrejse er søndag den 21. januar med hjemkomst fredag den 2. februar.
Billund er afrejse- og hjemkomstdestination, og flyrejsen er med KLM.

Prisen er blot 19.995 kroner pr. person ved 2 voksne og 16.995 kroner pr. person ved 2 voksne + 2 børn (under 12 år).

Første stop er Zanzibar, hvor der er dømt afslapning på enten Villa Unaweza Boutique Hotel (kun for voksne) eller Mchanga Beach Resort (for børnefamilier).

Se forslag til oplevelser på Zanzibar

Efter nogle dages badeferie går turen til fastlandet og en 2-dages safari i den flotte Tarangire National Park, hvor det er tid til at se en masse fantastiske dyr. Første overnatning er på Sangaiwe Tented Lodge, og anden overnatning er på Green Mountain Hotel i Arusha, hvorfra der dagen efter er afgang mod Zanzibar, hvor badeferien kan genoptages på det samme hotel, som dannede rammen om feriens første del.

Send os en forespørgsel i formularen herunder eller send os en mail på info@danexplore.dk, hvis du vil høre mere (eller vil have sammensat et andet rejseprogram). Du kan også fange os på telefonnummer 8640 8844.

Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at DANexplore må være med på din/jeres rejse!

Send en forespørgsel på rejsen

Udfyld formularen og få et uforpligtende rejsetilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med din drømmerejse.